Kako ugotoviti, kje namestiti klimatsko napravo v pralni stroj?

Položaj je drugačen. Iz neznanega razloga ljudje morda ne vedo, kje namestiti klimatsko napravo v pralni stroj in piti prašek, ni tako pomembno. Morda je začasno prebiva v podatke ali stanovanja pred kratkim kupil nov model zase. Ampak še vedno ga moraš umiti. Kako ugotoviti, kje namestiti klimatsko napravo v pralni stroj in kje napolniti prašek? To lahko storite na tri načine:

 • pregleda navodila, ki so priložena instrumentu;
 • pregledati napravo;
 • preverjanje v praksi.
 • Pojasnite navodila

  Prvi način je popolnoma logičen, vendar ne tako dragi naši rojaki - preberite priročnik! Tam ni napisano, in pogosto je sestavljen, kjer so posode za nalaganje prahu in klimatske naprave in koliko jih potrebujejo ta orodja za sejanje in ulivanje.


  Če pa so navodila nekje ali če vas svetlobne ceste niso za vas, potem morate skrbno pregledati vaš gospodinjski aparat. Oddelki za prah in klimatsko napravo so praviloma na enem mestu.

  Preverite pralni stroj

  Pogosto pri modelih z navpičnim natovarjanjem perila je predel za prašek in sredstvo za izpiranje na notranji strani pokrova (na primer v Indesitu). In avtomobili z vodoravno obremenitvijo - na sprednji plošči v zgornjem levem kotu, manj na desni. Vsekakor so precej jasno vidne.

  Kako natančno razumeti, katero posodo napolniti s klimatsko napravo?

 • Lahko jestojalo ikona v obliki cvet, itd Na primer, razumeti, kje postaviti klimatsko napravo v pralnem stroju LG, preprosto, predel pod to pomeni za pranje modre barve. Pri zaprti posodi pod sredstvom za izpiranje je lahko odprtina za polnjenje označena z modrim ali modrim robom.
 • Običajno je posoda za klimatsko napravo opazno manjša od drugih dveh (za prah) in se razlikuje po napravi (na primer, lahko ima znotraj rešetke). Pri nekaterih modelih pralnih strojev je zaprta posoda z majhno odprtino.
 • Bodite pozorni! Pri modelih, kjer je gledano ležišče, ga je enostavno odstraniti s pritiskom na gumb na sredini (npr. V Boschu ali Siemensu), zato ga je treba redno izpirati. V nasprotnem primeru se lahko postopoma zamašijo luknje, skozi katere voda pušča z detergenti, ki jih je vzela med pranjem. V tem primeru ne bodo popolnoma prišli v boben s perilom in zato se bo kakovost pranja zmanjšala.


  Če tega pladnja ne morete popolnoma odstraniti (na primer, kot v pralnem stroju Samsung), se zmogljivost klimatske naprave natančno odstrani za izpiranje. To je še en znak, da lahko razumete, kje naj se pralni stroj "Samsung" namesti v klimatsko napravo.

  Preverjanje v praksi

  Če ločite prostor, v katerem se klimatska naprava vlije v pralni stroj, ga ni mogoče videti na videz, praktična metoda pa ostane. Vse predelke je treba napolniti z majhno količino raztopine in začeti s predhodnim pranjem brez oblačil. Prvi je torej prazen prostor za predhodno namakanje (I), drugi pa zaosnovno pranje (II). Tretji je želeni kontejner za klimatsko napravo. V procesu izvajanja stroja bo moral program odpreti predelek in opazovati zaporedje opustošenja pisarn. Prav tako ne smemo pozabiti, da vsi programi pranja ne vključujejo ciklov izpiranja z rešitvijo za ta namen (na primer v programu "Cowboys" za Boscheve in Siemensove modele). Zato lahko včasih po zaključku programa tekočina ostane v predelu. Opis in značilnosti izvedbe programa za vsak model so navedene v navodilih.

  Zaključek

  Tudi če oseba iz kakršnega koli razloga ne uporablja tekočega sredstva za izpiranje (v bistvu se mu ne zdi potrebno ali je kateri od njegovih družinskih članov imel alergijo), ugotoviti, kje ga priti v pralni stroj potreben. Ker bo prah, ki ni v tem predelu nesporazuma, povzročil nepopolno izpiranje s čopastim oblačilom. To lahko povzroči potrebo po ponovnem pranju ali dodatnem izpiranju perila.

  Sorodne publikacije