Rushbitcoin.com - pregledi mesta, funkcij in funkcij

RushBitcoin.com vsak dan obišče več kot šest tisoč uporabnikov, lastnikom vsebin pa prinese povprečno vsebino na trinajst in pol tisoč dolarjev (približno 135 evrov na spletno mesto zasluži dnevno za kontekstno oglaševanje).

Strokovno vrednotenje

Po objavljenih podatkih v sistemu rankWW, je bilo od uporabnikov socialne mreže Facebook prejetih 773 pozitivnih odgovorov na RushBitcoin.com, kar dokazujejo njihovi "všečnosti". Zanimivo dejstvo: strošek strani RushBitcoin.com glede na zgoraj navedeno storitev, je 4871520 dolarjev. Če verjamete v rezultate pregleda in ocene spletnega mesta RushBitcoin.com, ki jih je YouTube zapustil, so projekti, kot je ta, izjemno priljubljeni pri prekomorskih svobodnjakih. Spletni podjetniki, ki živijo v državah SND, se šele začenjajo razvijati na spletnih mestih, ki jih plačujejo bitkoini.


Značilnosti zaslužka na RushBitcoin.com

Nedavno je v omrežju vedno več sponzorjev elektronske pošte, ki uporabljajo Bitcoin kot domačo valuto. Vključujejo http://RushBitcoin.com. Odzivi samostojnih delavcev, ki delajo na tem mestu, kažejo, da se resnično splača. Za uporabnike svetovnega spleta, ki iščejo dodatne zaslužke, spletna stran RushBitcoin.com ponuja popolnoma novo vrsto deskanja, ki temelji na ekstrakciji Satoshi (komponenta bitcoin). Satoshi je prav tako zadolžen za izvajanje drugih preprostih dejanj: gledanje videoposnetkov in "všečkov" v YouTubu, naročanje na avtorjeve strani na Facebooku, branje neželene pošte in tako naprej.


Oglaševalci,ki so se registrirali na obravnavani vsebini, imajo možnost kupiti prave obiske obiskovalcev na svojih projektnih straneh, pa tudi "radi" in naročnike. Vsaka oseba, ki ima v lasti bitcoin-torbico, je lahko izvajalec dela, ne glede na to, kje živi. Če želite začeti svojo dejavnost na projektu, mora uporabnik najprej klikniti na gumb "Naroči se" (gumb se nahaja na vrhu strani) in izpolniti obrazec za registracijo. V eni vrstici vnesite potrjen e-poštni naslov, drugi pa ima edinstveno geslo. Če menite, da so ocene, ki jih najdete na internetu, RushBitcoin.com svojim uporabnikom ponuja možnost dviga zasluženih sredstev enkrat v 24 urah. Za izločitev zaslužka, samostojni delavec, ki vstopa v osebni račun, izbere ukaz "pošlji zahtevo" in če je skupno stanje na njegovem računu enako 15.000, se sredstva takoj pošljejo določeni denarnici. Oglaševalci, preden nadaljujejo s promocijo osebnih spletnih strani, morajo z osebnim računom RushBitcoin dopolniti svoj denarni denar. Za dodajanje sredstev na spletno stran mora kupec oditi na Moj račun in klikniti na gumb "Dodaj sredstva za oglaševanje". Znesek polnjenja ne sme biti manjši od 000030 BTC. Preden vstopite v račun RushBitcoin, je plačilo izvedeno skozi postopek potrditve, ki je sestavljen iz štirih korakov.

Nož RushBitcoin.com se razlikuje od drugih podobnih projektov

Glavna značilnost zaslužka na tej spletni strani, glede na samostojne delavce,registrirani na RushBitcoin.com (pregledi teh uporabnikov najdeni v enem od promocijskih video posnetkov na kanalu Youtube), da je okno za deskanje morda neaktivno. To omogoča združevanje tovrstnih dohodkov s katero koli drugo dejavnostjo.
Kako se to dogaja? Z aktiviranjem ene od spletnih povezav lahko izvajalec brez odlašanja na naslednjem zavihku združi delo z RushBitcoin z drugo dejavnostjo in se vrne na oglaševano spletno stran po ponastavitvi časovnika. Še ena ugodnost: časovnik, ki izračuna količino časa, porabljenega za deskanje, ki se nahaja na vrhu strani in vsebuje seznam oglaševanih povezav (kjer je običajno naveden opis zavihka). Glavni in edini pogoj, ki ga mora izpolniti izvajalec, ni zaustavitev brskalnika, ne zapiranje zavihkov spletnega mesta RushBitcoin.

Kaj morate vedeti pred registracijo. Značilnosti RushBitcoin

Preden se prijavite na RushBitcoin.com, mora samostojni preučiti nastavitve svojega brskalnika in dovoliti tej strani prikazovanje pojavnih oken. Če uporabnik iz kakršnega koli razloga ali iz varnostnih razlogov ni pripravljen na tak korak, mu bo odvzeta ena od dohodkovnih postavk - plačano ogledovanje oglasnih strani. Med številnimi projekti, ki uporabnikom svetovnega spleta ponujajo bogastvo brez naložb, je RushBitcoin.com nov dolg, jok bitkoinov. Ta funkcija privlači tukaj ne samo ljudi, ki želijo zaslužiti, ampak tudi strokovne "gradbeniki" napotitvenih omrežij. Malo o postopku registracije. Ustreza splošno sprejetemutradicije Na e-poštni naslov, ki ste ga navedli ob prvem obisku spletnega mesta, pride pismo s povezavo, s klikom na katerega se prenaša na svojega osebnega urada, kjer je vse že konfigurirano za delo. Novinec, ki je prvič obiskal svoj račun, lahko takoj začne zaslužiti s klikom na gumb "zaslužiti". Mnenja o http://RushBitcoin.com, ki jih najdemo na partnerskih projektih, so pozitivna in se ne razlikujejo posebej po emocionalnosti. Prepreke, ki so jih pustili samostojni, kažejo, da lastniki RushBitcoin redno plačujejo za svoje delo.
Tukaj so resnična čustva - v komentarjih, katerih avtorji so specializirani za "razvezo" na internetu.

Mesta, kot je RushBitcoin.com. Pregledi strokovnjakov

Na tako imenovanih "žerjavih" so zelo odobravajo spletni podjetniki, ki jih ni mogoče reči o strokovnjakih. Kot se je izkazalo, "čip" takšnih mest je, da pristanek jokajo niti ne spominjajo na daljavo.
Iščejo projekte, ki širijo kriptografijo kot igralno ruleto, vendar priznavajo, da so zaslužki na žerjavu možni, vendar le pod pogojem, da je uporabnik lahko zgradil obsežno referenčno mrežo.

Prevara in izguba časa

Z mislijo na izgubo časa se bodo morda uporabniki globalnega omrežja strinjali, zbirali bitkoine na več "žerjavih" in za to prejeli smešno nagrado. Toda kdo in kako so bili prevarani padli v "distribucijo"?
Prevara, pravijo strokovnjaki, je, da resnična proizvodnja kriptovalyut zahteva veliko količino računalnikazmogljivosti, ki omogočajo zapletene izračune. Razumeti captcha in pritisniti na vzvod "rulete", neizkušeni uporabniki dobijo majhen znesek, ne da bi ugibali, da postanejo udeleženci goljufive sheme, ki jo strokovnjaki imenujejo brutfors. Brutfors je tehnika vdora v gesla, ki zajema zaporedno pregledovanje vseh možnih kombinacij.

Za začetek poslovanja spletnih podjetnikov

Strokovnjaki imenujejo elektronski plačilni sistem Bitcoin peer-to-peer. (Piering je eden od načinov izmenjave prometa.) V nedavni preteklosti je bilo pridobivanje bitcoinov opravljeno s pomočjo pristanka (ta način zaslužka - spodaj).
V zadnjem času je pridobivanje te vrste kriptovalyut nemogoče brez močnega in zato dragega računalnika. Toda sodobna računalniška tehnologija, kot veste, hitro postaja zastarela, zato pridobivanje bitkoinov prinaša denar v manjši dohodek. Rudarstvo se imenuje kompleksen računski proces, na koncu katerega nastane bitkoin. Ko proces vključuje več računalnikov naenkrat, se postopek za pojav te vrste virtualne valute imenuje gostovanje v oblaku. Če predpostavimo, da se število računalnikov, ki sodelujejo pri pridobivanju bitkoinov, postopoma povečuje, se dnevna plačila, ki se porazdelijo med vsa podjetja, zmanjšajo. Mimogrede, strokovnjaki so prepričani, da je nemogoče dobiti več kot 3600 BTC na dan. Posledično, več izumiteljev, nižje je ekstrakcija. In še več. Danes nihče ne more z gotovostjo reči, da bo prišlo do časa, ko bo kriptografijapriznana kot edina možna oblika medsebojnih poravnav.

"Sedem tisoč satirov v samo dveh urah!"

Z velikodušnimi obljubami se partnerji v partnerskem programu znajdejo v smehih v očeh uporabnikov, ki že imajo nekaj izkušenj in prestrašijo potencialne partnerje v obraz novincev. Vendar pa zapeljive zneske, ki bleščice na affiliate vsebini ne moremo imenovati laž - potem ko vse napotitve nujno zaslužijo takšne zneske. Kdaj ni znano.

Zakaj je razprava tako malo?

Majhna skupina rusko govorečih uporabnikov, ki so na spletni strani RushBitcoin.com pustili svoje povratne informacije, je ta projekt imenovala za najboljše mesto za zaslužek. Majhno število oglasnih mest je mogoče razložiti z dejstvom, da je trenutno nagrada za ekstrakcijo bitokinov zanemarljiva. Torej, vojska samostojnih, ki so imeli čas, da "prikliče" vsoto, ki je dovolj za umik osebne denarnice, ne more biti številčna. Da bi razumeli, zakaj je pridobivanje bitkoinov postalo neprofitno delo, se morate naučiti več o osnovah za pridobitev denarja.

Kako se kopljejo bitcoini

Bitcoini, za razliko od pravega denarja, ne žigosajo kovanca na kovanec. Ta vrsta kriptovalyut miniranih blokov, in če primerjate proces ustvarjanja običajne valute - svežnje. Ker je bitcoin dražji, se kvantitativna sestava "ekstrahiranih" paketov občasno zmanjšuje. Strokovnjaki menijo, da skupno število BTC nikoli ne bo preseglo 21 milijonov, najprej pa so bili blokovani bloki sestavljeni iz 50 BTC-jev, vendar kadar je njihovo skupno številoko je dosegel 210.000, se je velikost vsakega bloka zmanjšala za polovico (ekstrakcija vsakega novega bloka traja približno deset minut). Približno leta 2032 bi bilo skupno število vseh izločenih BTC, po mnenju strokovnjakov, 99% (trenutno je miniranih 55% vseh bitkoinov).

Koliko lahko zaslužite na RushBitcoin?

Število zasluženih bitkoinov je odvisno od velikosti napotitvene strukture (osebne skupine) in osebnih dosežkov uporabnika. Glede na ocene podjetja RushBitcoin.com (razprava je potekala na uradnem forumu o zaslužku na zgoraj omenjenem projektu), je najvišji znesek, ki ga je izvajalec izločil čez dan, enak 000300000 BTC. Edini pogoj, ki ga administrator za izvajalce zahteva, je, da se prepričate, da lahko spletna stran RushBitcoin prikaže pojavna okna (to lahko storite tako, da pogledate nastavitve brskalnika in potrdite polje v ustreznem polju). In še ena stvar: pojavno okno mora ostati odprto do zaključka naloge, v nasprotnem primeru samostojni ne bo plačan.

Sorodne publikacije