Koda sporočila za operacijski sistem Windows 7 80073712: posodobite napako in jo popravite

Windows 7 Upgrade Napaka (koda 80073712) - Crash je dokaj pogosta. Spada v to kategorijo, ko nestrpni uporabniki pri namestitvi standardnih paketnih posodobitev praviloma v višini 73 kosov, takoj po namestitvi sistema in internetne povezave, tako da ne čakajo in ne zapravljajo časa, samo prekinejo proizvodnjo računalnikov ali prisile ponovno zaženite sistem.

Napaka 80073712 Windows 7 Center za posodobitve: kaj je ta napaka?

Napaka samo kaže, da so bile komponente CBS (Component Model) poškodovane med postopkom nalaganja prenosa. Izkazalo se je, da iz uradne strani Microsoft posodobitve niso nameščene, in tudi pri uporabi ročnega iskanja.


Več kot to! Ko aktivirate ali deaktivirate komponente sistema, se na seznamu ne prikaže nič. Tako o tem govori Microsoftova Microsoftova podporna skupina, zato je težava v poškodbi manifesta posodobitve. Manifest je le deklarirana podpora za sistemske komponente, za katere je na začetku in v bistvu nameščena posodobitev.

Razlogi za napako

Še vedno zapustimo kodo napake 80073712 "Update Center for Windows 7 in govorimo o tem, kaj bi lahko bil vzrok za takšno obnašanje sistema." Najpomembnejši razlog je že povedan. Vendar ne samo, da lahko povzroči nastanek takega neuspeha. Pogosto, čeprav posredno, je napaka pri nadgradnji sistema Windows 7 (80073712) lahko povezana, na primer, z banalno prekinitvijo povezavenapajanje med namestitvijo paketa. Poleg tega "Center za posodobitve" sam ni vedno primarni vir. Nekatere sistemske datoteke so morda poškodovane.


Windows 7 napaka posodobitev 80073712: popravite

zdaj neposredno na popravilo. V najbolj splošnem primeru je mogoče napako posodobitve za operacijski sistem Windows 7 80073712 odpraviti z zagonom ukazne konzole v delujočem sistemu ali ob zagonu z namestitvenega diska ali obnovitvenega pogona flash. V prvem primeru mora biti konzola zagnana v imenu skrbnika. V drugi vlogi se ne igra. Po prijavi morate vnesti dve vrstici, kot je prikazano na spodnji sliki.
Po vsakem ukazu morate pritisniti tudi tipko. Čas je lahko precej dolg, toda kaj storiti - bo moral trpeti.
Po drugi strani pa je mogoče napako Windows 700073712 Windows 7 odpraviti z ukazom za skeniranje in obnovitev sistemskih datotek. Če želite to narediti, uporabite isto konzolo, vendar s predpono vrstice sfc /scannow.
Končno se lahko prijavite v sistemsko mapo, tam najdete imenik SoftwareDistribution, ga preimenujete ali izbrišete, znova zaženete in omogočite ročni pregled posodobitev. Kot zadnjo možnost so mnogi uporabniki in strokovnjaki svojega dela priporočili produkt ponovne namestitve svežega servisnega paketa. Lahko ga prenesete brez težav iz uradnega vira razvijalca. Ampak za uporabo nepreverjenih pakiranj, prenesenih z vprašljivih spletnih mest,Sploh ni priporočljivo. Na koncu lahko dobite preprosto neuporaben sistem, ki se ne bo odzval na uporabniška dejanja (čeprav se je kljub nekaterim očitnim težavam pri namestitvi posodobitev obnašal bolj ali manj dostojno).

Povzetek

Zato preverite sistemske datoteke ali obnovite delovanje z ukazi DISM, znova namestite servisni paket (če ne želite ponovno namestiti celotnega sistema) in odstranite zgornjo sistemsko mapo. Če ne pomaga ničesar, poskusite s pripomočkom DLL Suite. Možno je, da je bilo nekaj, kar je manjkalo ali kritično, poškodovano. Ni treba posebej poudarjati, ne pozabite, da lahko nekateri virusi aktivno vplivajo na nadgradnjo sistema. Zato je v nekaterih primerih koristno zagnati skener virusa na začetku, vendar šele nato uporabite vse druge metode, ki so bile predlagane zgoraj. Namestitev programov je bolje, da se ne dotikajo, ampak za uporabo prenosnih naprav, ali še bolje - za zagon z diska ali bliskovnega pogona, reševalnega diska in nato opravi poglobljeno analizo, ki vključuje trdi disk, logične particije, zagonsko območje, operativni in navidezni pomnilnik. Virusi, tudi zelo globoko vgrajeni v sistem, se ta orodja odstranijo v sto odstotkih primerov.

Sorodne publikacije