DVR Playme P300 Tetra: pregledi, tehnični podatki in mnenja

Med ogromno maso videorekorderjev na trgu je treba poudariti le tiste naprave, ki združujejo funkcijo z radarskim detektorjem. To je tisto, ki vam omogoča, da zlahka sprostite prostor na vetrobranskem steklu avtomobila, prihranite pri nakupih in rešite dva problema naenkrat. V članku opisujemo video snemalnik Playme P300, ki je bil zadovoljen z njegovim delovanjem. Ta naprava je postala priljubljena, ker je proizvajalec poskušal ustvariti učinkovito postavitev modulov, ki so v njem vključeni. Poskus je bil uspešen. Oprema ima kompaktno ohišje, lahko opravlja več nalog. Ko se fotoaparat sooča s svojo odločitvijo, razmislimo o naslednjem. Povprečna cena za Playme P300 Tetra je 12 tisoč rubljev.

Paket

Komplet vsebuje več dodatnih pripomočkov. Obstaja sesalna posoda vakuumskega tipa, krpo, ki je potrebna za brisanje zaslona. Za sinhronizacijo uporabljate tudi kabel USB, ki je prav tako vključen. Obstaja vžigalnik za cigarete, vgrajen polnilec, prav tako je priložen bralnik kartic USB, potrebno pa je uporabo kartice Micro-SD. Poleg tega obstaja taka dokumentacija: navodila in garancijski list. Vse to je v paketu, ki je izdelan iz gostega kartona. Na njem si lahko ogledate podobo naprave, okrašeno z lepimi ikonami, prednosti naprave in njene kratke značilnosti.

Oblikovanje

Da bi ocenili, koliko je ta napravaprimeren po svoji ceni za vsakega potrošnika, je treba razmisliti o videzu. Ta DVR je bolj primeren za oblikovanje linearne serije radarskih detektorjev. Njegovo telo je podolgovato, zelo majhno, za napravo tega segmenta so načeloma njene dimenzije standardne. Ohišje je bilo izdelano iz plastike, ki ima mehak premaz na dotik. Naprava izgleda spektakularno, vendar zelo hitro zbira prstne odtise. Na koncu, ki je videti vozniku, je zaslon, velik 27 palcev. Zahvaljujoč mu lahko vidite vsa sporočila, video posnetke, informacije o hitrosti. Omogoča tudi izbiro optimalnega kota zajemanja videa. Matrika ima širok kot gledanja. Žal se Playme P300 Tetra (novejše različice) ne dvigne, zato je ta model edinstven.

Krmilni elementi

Kontrolni gumbi so nameščeni na stranskih površinah. Na vsaki površini so trije. Obstaja oznaka. Med njimi lahko najdete gumb vklop /izklop glasnosti, začetek snemanja, aktiviranje naprave. Na žalost so gumbi nekoliko neprijetni, zato je potrebno nekaj časa, da se navadite na njihovo lokacijo. Na splošno je po kratkem času uporabe te naprave lahko dostopen hiter dostop do vseh funkcij. Na eni od stranskih ploskev lahko vidite kovinsko rešetko. Je tudi zaščitni del za zvočnik, poleg tega pa omogoča, da toplota pride iz naprave. Na dnu omarice so tudi kosi. Z njimi in prezračevalnim sistemom med aktivno uporabo se naprava ne segreje. Na desni strani so odstranjene kabelske sponkeza sinhronizacijo, za prikaz slike na zaslonu, tudi režo za pomnilniško kartico. Pred vami je kamera in antena. Firmware Playme P300 Tetra deluje gladko.

Dodatni elementi

Montaža naprave je lepa, vsi deli so čim tesneje pritrjeni drug na drugega, pri čemer ni opaziti zračnosti. Če želite popraviti registrar, je to potrebno s pomočjo vakuumskega sesalnika (o tem je bilo omenjeno zgoraj, v poglavju "Zaključek"). Fiksiranje se pojavi tudi s pomočjo posebne ključavnice, ki skrije sprejemnik GPS. Če bo napajanje shranjeno, bo zagon navigacijskega modula potreben le nekaj sekund. Na strani je poseben predal za ožičenje. Uporabniki prav tako upoštevajo, da je kabel polnilnika dovolj dolg, da ga lahko udobno uporabljate. Pritrditev je čim bolj varna, naprava se pri visoki hitrosti ne spusti.

Notranje značilnosti

Stroj deluje na procesorju Ambarella A7. Zmožen je podpirati in zajemati video pri resolucijah pod Full HD. Hitrost sličic pri tej stopnji je 30 na sekundo. Ločljivost - MP4. Matrika deluje z ločljivostjo 4 Mp. Uporabljajo se tudi steklena optika. Vidni kot je 140 °. Ena minutna posnetek tehta samo 100 MB. Shranjeno na pomnilniško kartico.

Nastavitev

Nastavitev naprave je načeloma nepotrebna, saj so tovarniške možnosti že dovolj za začetek dela z njo. Samo dovoljnapajajte in pritrdite napravo na vetrobransko steklo. Vendar pa nekateri vozniki še vedno raje interakcijo z nastavitvami, spreminjanje nekaterih možnosti. V meniju lahko spremenite ločljivost snemanja, njeno kakovost in spremenite tudi kontrast, osvetlitev in svetlost ter prilagodite trajanje videoposnetkov. Poleg tega bo na voljo poseben meni za prilagajanje delovanja senzorjev in krmilnikov. Nastavitve so povsem razumljive, zato jih ni smiselno ločeno opisovati.

Prvi zagon

Po opisu vseh parametrov, ki so na voljo uporabniku, mu morate povedati, kako izgleda vmesnik ob prvem zagonu. On, sodeč po komentarjih, je povsem razumljiv, celo prijeten videz. Vsi vozniki so razdeljeni v tri kategorije, da lahko vozniki udobno delajo z napravo. Prvi je Setup Shooting, drugi je Radar Options, tretji pa "Other". Na delovnem zaslonu lahko vidite ime izbranega načina gibanja, vidite tudi ločljivost videoposnetka, ki odstranjuje napravo, in še vedno lahko preverite, ali je pomnilniška kartica vklopljena. Nekoliko desno od središča je kazalnik hitrosti. V spodnjem desnem kotu opisujemo standarde, ki določajo, koliko hitrosti je presežena. Če želite začeti delati s to napravo, morate vstaviti pomnilniško kartico, ker notranji repozitorij ne obstaja. Brez pogona se video ne bo posnel. Še vedno lahko najdete posebne funkcije, ki vam omogočajo, da določite obseg GPS, je mogoče zapisati, v katerem bo hitrost hitrosti poslano sporočilo.

Radar

Ta Playme P300 Tetra DVR (priložen priročnik z navodili) ima dodatne funkcije, kot je že omenjeno zgoraj - to je radarski detektor. Da bi na zaslonu prikazali informacije o cestah, uporablja več tehnologij. Radijski modul in laser uporabljata za določanje Arrow, drugih mobilnih in fiksnih sistemov. Poleg tega vsi sodelujejo z GPS navigacijskim modulom. Potreben je za izhod različnih sporočil, uporablja koordinatno osnovo, poleg tega je sposoben zajeti tudi "Avtodoryi" komplekse, ki, kot veste, ne vidijo določene tehnike. Naprava pravočasno prikaže sporočila, tako da ima voznik praviloma čas, da se usmeri, zmanjša hitrost in popolnoma vstopi v javno gibanje. Poleg tega je trenutna hitrost avtomobila prikazana na zaslonu. Uporabnik lahko gredo na več načinov delovanja, obstajajo: "City 1", "City 2", "Route". Po želji lahko urejate frekvence, ki so potrebne za izhodna sporočila. Poleg tega sistem uporablja posebne filtre, ki odpravljajo ovire in preprečujejo lažne pozitivne rezultate. Če se hitrost ne poveča, se sporočila ne pošljejo, pojavijo pa se samo vizualna opozorila, ki označujejo omejitev hitrosti. Tako voznik ne moti, ne moti ga.

Preskus

Na splošno se naprava pri preskušanju popolnoma pokaže. Snemalnik snema videoposnetke Full HD. Natančna slika, številke strojev so popolnoma berljive tudi na dolgih razdaljah, med tekombrez tresljajev, brez izkrivljanj, ovir. Med nočnim delom registrarja je mogoče ugotoviti, da je podrobnost nekoliko zmanjšana, vendar so razmere na cesti na splošno berljive. Delo radijskega detektorja je opisano zgoraj.

Sklepi

Naprava odlično združuje funkcije radarskega detektorja in DVR. Kompaktno ohišje lahko pravilno kombinira te dve funkciji. Vodilni procesor, matrica ima odlično resolucijo, zato video postane čim bolj podroben. Med preskusom fotoaparata noben voznik ni prejel denarne kazni za prekoračitev hitrosti, poleg tega je bil radarski detektor z GPS modulom sposoben obvladati nalogo. Pri delu z napravo ni motenj ali drugih pritožb. Edina pomanjkljivost naprave, po mnenju uporabnikov, je njena vrednost. Ta pripomoček stane približno 12 tisoč rubljev. Na splošno, če razmišljate o nakupu dveh naprav zdaj (DVR, radar), morate še vedno razumeti, da bodo njihovi skupni stroški precej višji od cene ene naprave. Morda obstaja težava z dejstvom, da se Playme P300 Tetra ne vklopi. Najbolje je, da se takoj obrnete na servisni center. Na splošno, če ga vzamete, potem lahko shranite na nakup, kot tudi zmanjšanje porabljenega prostora na vetrobransko steklo avtomobila. Seveda je na trgu nekaj deset možnosti, ki bodo cenejše, vendar je treba pri primerjavi njihovih značilnosti povedati, da je ta naprava ena izmed najboljših predstavljenih vspecializirane prodajalne. Na internetu lahko vidite nekaj negativnih povratnih informacij o napravi iz plastike, vendar ne skrbite. Tudi če se kaj zgodi in radar lahko pade, potem je treba skrbeti, da ne bo poškodovan. Primer je izdelan iz takšnega materiala, vendar je precej vzdržljiv in se odlično pokaže pri delu. Na splošno so vsi kupci zadovoljni s svojim nakupom in priporočajo vsakemu vozniku, ki je razmišljal o nakupu take naprave.

Sorodne publikacije