Velika splash v igri World of Warcraft: rudarstvo

Tudi izkušeni igralec World of Warcraft ne more z vsemi sredstvi poznati vseh vidikov tega obsežnega vesolja. Ne pozabite, kje padejo velike pljuske, med obilico predmetov, pošasti, gostov in lokacij je nemogoče. Old-timers tega projekta je posebnega v času klasične vsebine. Z leti so se dopolnjevali z informacijami in so že digitalizirani, a kljub temu je nemogoče najti vsako podrobnost.

Opis spletnih iger

Na trgu igralne industrije je World of Warcraft petnajst let najbolj priljubljena igra. Vsak dan ljudje preživljajo svoj prosti čas, opravljajo naloge, iščejo predmete, vključno z velikim sijajem, lovijo najboljšo opremo in se borijo med seboj.


Svet Azerotha je dopolnil več sosednjih vesolij. Ta številka vključuje Drenor, Zapredelie, otoke Split. Zdaj, za letenje okoli lokacije, morate preživeti cel dan, vsaka misija bo trajala leto, dosežek pa zahteva veliko več časa. Skupni spletni strežniki so približno petnajst milijonov, in s sprostitvijo dodatka Legion je začel hitro rasti. Ti pogoji podpirajo WOW. Velik pljusk je skromen del števila stvari, ki jih igralec potrebuje, vendar ga pogosto ni dovolj.

Pomen stvari

Velika svetleča opornica - vir modre v igri. Uporablja se za ustvarjanje predmetov v poklicih "kovaštvo", "inženiring","Alkemija" in drugi. Stvar je obvezna pri kraftingu zvitkov za nalaganje orožja in predmetov opreme pete stopnje in spodaj.


Najvrednejši predmet, za katerega se uporablja vir, se imenuje pas vrhovnega čarovnika. Izdaja se na recept in ima vijolično kakovost. Dejansko za znake, ki nosijo medenino, ki ni nižja od stopnje 45. V majhnih količinah se uporablja velik briljantni delček, pogosto dva ali štiri kose na risbi. Ko je iz njega prskal poseben poklic, je izločil nekaj majhnih penečih fragmentov. Pogosto za ta namen igralci iščejo dragocen vir.

Načini odvzema

Vsi igralci ne vedo, kako priti do velike bleščeče opornice. Kje ga dobiti, v splošnem klepetu se ne bo pozivalo, ker igralci računalniških iger uporabljajo skrivna mesta samo za svojo korist in o tem govorijo izključno v cehovski družini.
Obstajata dva načina pridobivanja materiala, ki zahtevata določen strošek ali čas. Prvi je nakup na dražbi. Izkušeni uporabniki pogosto postavijo fragmente v cele pakete po 20 kosov, vendar cena pogosto presega kakovost. Če menite, da se uporabljajo za črpanje poklica "nalaganje čarovnije", potem se izkaže preveč izgube zlata. Kljub temu je včasih mogoče najti razumno količino ali se pogajati s prodajalcem. Druga metoda je obrt predmetov, iz katerih pade na škropljenje. Najbolje je, da to storite v globini črnega morja. Obstajajo šefi in elitne pošasti, ki padajo predmete, kot je Sphere of Deception,Rdeči Chris, Meč vztrajnosti in drugi. Možnost velikega fragmenta pri škropljenju je 100%. Nekaj ​​potovanj v institucijo bo prineslo dovolj sredstev za prihodnje cilje.

Sorodne publikacije