"Pantser General": opis igre, mimoidranje, nasveti, pregledi

Strategic Simulations Inc. je podjetje, ki je ustvarilo žanr strategij po korakih. Njihov najuspešnejši projekt je bil "Pantser General". Njegov prvi del je nastal leta 1994. Ljubila je oboževalce z vsega sveta, zaradi česar se je v igri pojavilo 120 sprememb in posodobitev. Prav tako so programerji odpravili skoraj vse napake te aplikacije.

Prva igra

Ta strategija za računalnike je bila razvita v operacijskih sistemih Windows, 3DO, Mac OS in Play Station. Že na samem začetku družba ni imela veliko denarja, da bi ustvarila "Pantser General", zato so bile nekatere funkcije zmanjšane. Vendar pa so se še naprej pojavljali zaradi podpore navijačev. Glavne značilnosti igre:
 • Zgodba je temeljila na dogodkih iz druge svetovne vojne.
 • V eni sami kampanji lahko oseba igra za nemško vojsko, v posebnem načinu pa za katero koli drugo državo.
 • Razvijalci so prvič dodali zgodovinske dele v svoje delo. Glavna značilnost "Pantser General" je scenarij bojnih operacij, ki so potekale v resničnem življenju. Obstajajo tudi fiktivni razvijalci pripovedovanja zgodb.
 • Ko bo igra tekla, bo igralec odkril življenjsko zgodbo nemškega generala.
 • V nekaterih misijah je glavni lik Wehrmacht, general Guderian.
 • Nasprotnik igralca proti sovražniku se odvija na velikem zemljevidu, kjer so gospodarske zgradbe, hiše, bolnišnice in tako naprej. Barva ekipe lastnika je označena z letališčem in krajem. Glavni namen tega projekta je zajemanje ključnih položajev sovražnika.Prav tako igra "Pantser General" zagotavlja zmago po uničenju vseh sovražnikovih vojakov in opreme.


  Če oseba vodi kampanjo od leta 1939, bodo nekateri prizori preskočeni. Igralci prav tako ugotavljajo, da je zmagovalni strani dodeljena višja ocena. Nasvet: Na začetku igralec ne sme izčrpati več enot. Pravilna taktika je izbira močnih tankov.

  Značilnosti bojnih enot

  Glavno vlogo pri igranju igrajo enote. To je nekakšna vojska, ki je v igralcu. Vključuje vojake, enote na lastni pogon, havbice, tanke, mornariško floto in tako naprej. Nekatera orožja lahko zadenejo nekaj celic na zemljevidu, vendar jih ni mogoče premakniti. Glavna vojaška sila - naprave, ki streljajo na eno celico. Enote v tej igri so lahko s pomembno vplivno silo in nizko, kar določa njihovo umrljivost v boju. Nekatera oprema ima tudi prednost, da napada določen objekt, kot je letalstvo ali rezervoar. Vse enote v "Pantser General" imajo omejeno dobavo školjk, bencina, oklepov in tako naprej.


  Vsi stroji se premikajo z različno hitrostjo na neprehodnih tleh. Prav tako se lahko brani pred napadi sovražnika. Igralec v gorah in mestu mora biti napaden previdno. V naseljih je varstvo v enotah precej šibkejše.

  Vloga virov v igri

  V tej igri so razvijalci dodali kozarce prestiža. To je edini vir, ki ga lahko človek dobi. Njihovo število se poveča ali zmanjša, ko se na zemljevidu ujamejo ali izgubijo ključne točke.Prav tako se akumulira, če so enote soočene druga z drugo. Preživite prestižne točke na področju obnove enot, oblikovanja stavb in ladij. Prav tako lahko z njihovo pomočjo izboljšate vse obstoječe enote. V prvem delu igre "Pantser General" lahko ustvarite vojsko na določenih mestih, v drugih delih tega ni mogoče storiti.
  Prestižna mesta so ključni vir v igri. Z njim lahko storite vse, kar je potrebno med igranjem. Če osebi težko dosežejo povprečne težave, jo lahko zmanjšate v nastavitvah. Ocene igralcev v prvem delu so samo pozitivne. Navsezadnje je bila večina to prva strategija za drugo svetovno vojno. Tudi ljudje ugotavljajo, da jim je všeč podrobnosti tehnike nemške vojske.

  Ustvarjanje nadaljevanja

  "Pantser General 2" je nadaljevanje prvega dela. Izšla je leta 1997. Rusija je imela veliko piratskih različic z neelastičnimi prevodi. Lahko se predvaja samo v operacijskem sistemu Windows XP. Sčasoma je začetek prinašati nelagodje ljubiteljem projekta, saj igre ni bilo mogoče igrati na sodobnih računalnikih. Leta 2010 se je "Pantser General 2" v okviru "Vetrov 7" še vedno prilagajal. Zgodba je posvečena drugi svetovni vojni. Igrate lahko za ZDA, ZSSR in Nemčijo. Če igralec izgubi vsaj eno misijo, bo moral ponovno odigrati celotno akcijo. Na samem začetku vsake stopnje se pojavi glasovno sporočilo z nalogami, ki jih je treba izvesti. V drugem delu igre je malo spremenil bojni sistem. Zdaj lahko igralec vidi vseenote sovražnika in območje na lestvici blizu realnega. Vse ostale nianse in mehanika so ostale nespremenjene.
  Ljudje še naprej pozitivno komentirajo nadaljevanje svoje najljubše igre, saj je bila ta strategija ena izmed najbolj priljubljenih v poznih 90. letih. Vendar pa mnogi ne marajo zastarele grafike.

  Tretji del igre

  V odprtem dostopu iz leta 1999. Igra "Pantser General 3" je takoj pridobila popularnost. Konec koncev ima novo fiziko poškodb, izboljšano grafiko in predelano mehaniko vseh enot. V "Panzer General 3" lahko razvrstite celoten zemljevid. Poleg tega razvijalci dodal, da igra letala. Obstajala je priložnost za udarec iz zraka. Posodabljanje grafike številnih igralcev je bilo razočarano, saj nova igra ne more priti do vsakega računalnika. Izboljšana animacija enot in tehnologije, sledi strojnih koles - vse to obremeni procesor in grafično kartico.

  Značilnosti novega dela igre

  Razvijalci so popolnoma odstranili nekdanjo mehaniko boja. Sedaj mora biti igralec pod nadzorom ne s posebno tehniko, temveč s poveljniki. Ti ljudje počnejo vse, kar potrebuje igralec. Zaradi tega imajo enote nove spretnosti. Artilerija lahko izvede posebno bombardiranje, piloti - za izvedbo kompleksnih zavojev, in tankerji -, da sedijo v zasedi. V tretjem delu igre ni več ocenjenih prestižnih točk. Zdaj se zaračunavajo samodejno. Po vsakem boju vojaki rastejo. Igra ima tudi veliko pomanjkljivosti. Leta 1999 je bilo majhno število igralcev močnihračunalnikov, tako da se večina igre ni začela. Če je računalnik ustrezal zahtevam, so uporabniki pogosto naleteli na zamude in napake. Poleg tega je grafika v oddaljenem načinu zelo "milo". Nekateri predmeti na zemljevidu včasih izginejo. Da bi odpravili te pomanjkljivosti, so igralci razvili svojo modo. Najdete jih lahko v odprtem dostopu na forumih oboževalcev linije "Pantser General".

  Podobne igre

  Ta igra bo dolgo ostala v srcih navijačev. Večina jih je že dolgo šla skozi to, zato želijo poskusiti nekaj novega, a hkrati tako. Igre, kot je "Pantser General":
 • Red Alert. Ta igra je bila izdana približno ob istem času kot "značaj članka". V njem je veliko razlik, vendar bo privlačna za ljudi, ki so šli skozi "Pantser". Glavni nasprotnik tukaj je ZSSR, zaveznik pa je Združene države.
 • Vrhovni vladar 2020. Dogodki te igre se odvijajo v svetu, kjer kraljuje večna vojna. Igra je zelo podobna "Pantser General". Obstajajo prestižne točke, za katere lahko izboljšate vojsko.
 • Allied General. Pri oblikovanju te igre je sodeloval ustvarjalec "Panzerja", zato se je izkazalo, da je podoben originalnemu izdelku. Uživajte oboževalci serije in začetnike.
 • To je najboljše igre, ki so podobne Pantserju. Večina je prilagojena Windows 10.

  Sorodne publikacije