Kako nastaviti predpono Minecraft?

Predpone so posebne predpone pred vzdevki igralcev, ki vam omogočajo, da razvrstite znake in jih razvrstite v veliko množico ljudi v klepetu. Ta čip vam omogoča dodeljevanje administratorjev, VIP-igralcev, moderatorjev. Tudi predpona "Minecraft" vam omogoča, da določite zmagovalca tekmovanja, nagradno nagrado uglednega igralca in tako naprej. Uporaba te funkcije ni omejena.

Kako uporabljati?

Mnogi od tistih, ki že dolgo igrajo Minecraft, vedo, kako predpišejo predpono vzdevkom. Na nekaterih strežnikih je ta funkcija na voljo le skrbnikom ali moderatorjem, na nekaterih mestih pa lahko nastavite svoj register. V obeh primerih potrebujete poseben vtičnik, ki ga morate namestiti ločeno. To je vredno reči, da bo potrebna za vsak strežnik, tako da ga lahko upravljate v največji možni meri. Eden od teh vtičnikov se imenuje Prefiks za klepet. Lahko ga prenesete brezplačno na internetu. Vse predpone v "Minecraft" so prikazane ne samo v besedilnem klepetu, ampak tudi v bližini vzdevka nad glavo osebe. Označevanje bo olajšalo prepoznavanje enega ali drugega pomembnega igralca v množici drugih.


Kako nastaviti predpono?

Zdaj pa poglejmo, kako namestiti predpono pred vzdevkom. Če želite to narediti, se morate naučiti osnovnih ukazov, ki jih bo potreboval skrbnik v vsakem primeru. Ti vključujejo:
 • /seznam predpona - s tem ukazom odprete barvne kode;
 • /predpona - ta ukaz lahko spremeni svojepredpona;
 • /predpona [] vzdevek - spremenite predpono na katerega koli drugega igralca;
 • /predpona -r vzdevek - odstranite predpono iz katerega koli igralca.
 • Zdaj razmislite o strukturi pisanja vsakega ukaza. Na primer, pred prednastavitvijo naredite predpono [Admin] rdečo. To storite tako, da uporabite poziv z vsemi predponami barv v Minecraftu, katerih ekipa je predstavljena zgoraj. Nato odprite ukazno mizo in vnesite /predpona & amp; cAdmin. V tem ukazu je vrednost & amp; c odgovorna za rdečo barvo, ki ji sledi beseda, ki jo je treba naslikati.

  Priložnosti

  V tem dodatku so še druge funkcije. Na primer, lahko predpono ne naslikate samo v eni barvi, temveč izberete tudi odtenek za vsako črko, poudarite ležeče, označite, naredite mastne besede itd. Za vsako od naštetih dejanj obstaja ločen ukaz. Dodati morate tudi & amp; skupaj z eno posebno črko. Glede na to, kateri vtičnik ste namestili, se lahko identifikatorji črk, barv in slogov razlikujejo. Preberite navodila, ki bodo dodana programu.

  Sorodne publikacije