Pnevmatike Kumho: povratne informacije lastnika

Z nastopom hladnega vremena se mnogi vozniki soočajo z zelo pomembno težavo. Za zimsko obdobje morajo izbrati gumo. V tem primeru so lastniki avtomobilov veliko bolj resni kot izbira poletnih pnevmatik. To je posledica dejstva, da so pogoji delovanja pozimi veliko bolj zapleteni. Proizvajalec Kumho ponuja različne modele zimskih pnevmatik. Kaj motoristi mislijo o njih?

O podjetju

Zgodovina podjetja Kumho se je začela leta 1946. Proizvajalec ni takoj postal priljubljen in povpraševanja. Da bi to dosegli, je moral ustanovitelj In-Chung parka veliko storiti. Sprva je podjetje proizvajalo pnevmatike in se ukvarjalo s prevozom. Vendar pa je kmalu postalo nedonosno in podjetje je bilo na robu stečaja. Ustanovitelj je uspel iz tega stanja, nato pa je v svojem podjetju začel proizvajati pnevmatike za avtomobile in dostavljati različne tovore v bližnja mesta. Trenutno je podjetje v veliko povpraševanje. Skupaj je letno proizvedlo več kot 35 milijonov pnevmatik. Podružnice podjetja so v mnogih državah. Mnogi vozniki, ki so v svoj avto Kumho namestili pnevmatike, se nanj pozitivno odzovejo.


Značilnosti

Proizvajalec je sprva proizvajal pnevmatike samo za motorna kolesa. Kasneje, ko so se poskusne kopije dobro pokazale na dirkah, se je začela obsežna proizvodnja avtomobilskih pnevmatik. Vendar se podjetje tu ne ustavi. Skoraj pnevmatike naredikatero koli tehniko. Guma ustreza evropskim in domačim standardom. Pred začetkom množične proizvodnje se vsak model pnevmatik testira in testira. Dokler guma ne bo pokazala najboljših možnih rezultatov, se proizvodnja ne bo začela. Vendar pa vsi vozniki ne odgovarjajo pozitivno na podatke o pnevmatikah.

Pregledi pnevmatik "Kumho"

Ne glede na to, kar je proizvajalec poskušal, vendar je preprosto nemogoče zadovoljiti vse svoje stranke. Večina voznikov opozarja v pregledih pnevmatik Kumho, da med delovanjem ustvarjajo precej neprijeten hrup. To je še posebej opazno na zimskih pnevmatikah, vendar poleti ne izključujejo te pomanjkljivosti. Poletne pnevmatike podjetja Kumho so tudi preveč trdne, vzorec tekalne plasti pa ni najboljši. Majhni kamni so zamašeni v luknje, zaradi česar se oprime cesta.

Mnogi vozniki pustijo pozitivne povratne informacije o pnevmatikah Kumho. Ugotavljajo, da guma dobro deluje na suhem premazu in vam omogoča, da spremljate cesto. Tudi v nekaterih delih pregledov o pnevmatikah Kumho ljudje trdijo, da so zelo zadovoljni s pnevmatikami Kumho. Po njihovem mnenju guma nima nobenih slabosti in je za svojo ceno najboljša možnost. Pnevmatike se resnično dobro odzivajo na neenakost cest, kot da bi jih absorbirale. Ko obračate kolo, se na to takoj odzovejo pnevmatike, zato je vozniku lažje voziti, kot pravijo lastniki pnevmatik Kumho. Mnenja o "Kumho" si nasprotujejo. Nekateri vozniki opozarjajo, da pnevmatike ne ustvarjajo dodatnihzvoke Morda je ta trditev veljala za bolj hrupne pnevmatike drugih proizvajalcev. Nekateri so tako naklonjeni Kumhovim izdelkom, ki ga dobijo in svetujejo vsem svojim znalcem podatkovne pnevmatike. Glede na njihovo izjavo je podjetje prišlo na novo raven in zdaj stoji na paru z mnogimi znanimi blagovnimi znamkami.
Pokrovi pnevmatik popolnoma sledijo cesti, spodbujajo uspešnejše obračanje in imajo tudi kratko zavorno pot. Guma je zaščitena pred prekomerno obrabo zaradi povečanih stranskih delov. Po eni strani je dobro, po drugi strani pa ustvarja dodaten hrup. Te bodo skoraj neopazne, če naredite hrupno izolacijo avtomobila, toda poraba veliko denarja za to ni pripravljena za vsakogar.
Podjetje proizvaja dobre pnevmatike. Primerni so za strogo zimsko izkoriščanje. Zato so pnevmatike v Rusiji zelo priljubljene. Večina voznikov se na njih odzove pozitivno.

Vrstica modela

Družba se ni osredotočila na proizvodnjo določenih modelov. Proizvaja enako veliko pnevmatik za vse namene. V asortimanu podjetja lahko najdete modele:
 • Za avtomobile.
 • Za crossover.
 • Za SUV.
 • Za športne avtomobile.
 • Za tovornjake in javni prevoz.
 • Za vse te avtomobile vključuje paleta za zimske, poletne in vse letne operacije. Izbrati idealno varianto gume lahko vsak motorist, ne glede na to, kako je lastnik avtomobila in ki ima svoj proračun za nakup.Pnevmatike Kumho se prodajajo v mnogih avtomobilskih trgovinah, ki so uradni predstavniki podjetja.

  I'zen KW15

  Ta model je za zimo. Pregledi pnevmatik Kumho kažejo, da je bila izdelana posebej za regije, kjer zimo spremlja veliko snega in nizke temperature zraka. Vleka na teh pnevmatikah bo popolna, ne glede na premaz. Pokrovi pnevmatik izboljšujejo tudi dinamiko avtomobila.

  Lahko rečemo, da so pnevmatike vse sezone. Odlično sledijo z minus in plus temperaturo zraka. Poleti ne postanejo zelo mehki in se ne držijo asfalta. To je bilo doseženo z dodajanjem kvarčnih pnevmatik. Povečuje njihov vir.

  Ledena moč KW21

  Iz naslova lahko razumemo, da so pnevmatike namenjene tudi za zimsko izkoriščanje. Namenjeni so še strožjim pogojem. Pnevmatike lahko ohranijo oprijem na ledu ali snegu, tudi pri zelo nizkih temperaturah zraka. Ta rezultat je bil dosežen z dodajanjem aramidnih vlaken pnevmatikam.

  I'zen KW22

  Te pnevmatike so nedavni razvoj podjetja. So za zimo. Pnevmatike lahko ohranijo idealno oprijem s cesto, tudi pri minus temperaturi zraka. Sodeč po ocenah, je "zimska pnevmatika" Kumho "i'zen KW22 lahka in ima 3 meje. Zaradi posebne vezanosti ne letijo. Zahvaljujoč stopnicam se je oprijem ledu in snežne odeje znatno izboljšal. Tekalna plast je zasnovana posebej za maksimalnohitra odstranitev vlage s površine in zadrževalni oprijem, s katerim so zimske pnevmatike Kumho vrezane, povratne informacije iz potrditve. Vlago odstranimo s posebnimi utori.

  I'zen KW23XL

  Te pnevmatike so namenjene tudi za zimo. Pri tem se oprijem s cesto izvede na račun posebnega vzorca tekalne plasti. V tem primeru je avtomobil dobro nadzorovan tako na snegu kot na ledu. V mnogih pogledih je odvisno od stranskega dela.

  I'zen KW27

  Ta model je primeren za tiste, ki potujejo precej hitro. Spremlja cesto tudi pri visokih hitrostih. Pokrovi pnevmatik so bili zasnovani posebej za te namene. Guma i'zen KW27 je bila nameščena na avto, ki je sodeloval v zimskih dirkaških fazah. Pnevmatike ohranjajo svoje lastnosti tudi pri zelo nizkih temperaturah zraka. Vleka s cestiščem je odvisna od dezena tekalne plasti in je bila posebej zasnovana. Stroški pnevmatik so približno 45 tisoč rubljev na eno. Guma se lahko uporablja za mirno vožnjo v mestu, pa tudi za terensko vožnjo.

  KW31: Univerzalne zimske pnevmatike

  KWHK pnevmatike so najbolj zanimive za preglede podjetja Kumho. Najpogosteje jih kupijo vozniki, ki živijo v regijah s hudimi zimami. Pnevmatike odlično držijo oprijem z vsakim premazom. Gumijasta tekalna plast je narejena tako, da ima množico utorov. Prispevajo k najhitrejši odstranitvi vlage in ohlapnega snega s površine pnevmatike, hkrati pa preprečujejo poslabšanje oprijema. Dinamikamedtem ko se avto le slabša, je navedeno v pregledih.
  Zimske pnevmatike "Kumho" so namenjene za varno uporabo avtomobila v težkih pogojih. Za to nalogo so zelo primerni. Vendar pa ne pozabite, da s takšnimi pnevmatikami ni strogo priporočljivo voziti hitro, niso namenjeni za to. V nasprotnem primeru je lahko rezultat obžalovanja vreden. Vse navedene lastnosti in lastnosti se shranjujejo šele, ko je vozilo razdeljeno na 170 kilometrov na uro. Z večjo hitrostjo postane avtomobil nenadzorovan. V zimskem času pa je redka vožnja s hitrostjo nad 120 km /h. Pri pnevmatikah je izrazit stranski del. Izboljšuje stabilnost tečaja in oprijem s cesto. Zaradi te gume je lažje premagati neenakosti. Uporaba avtomobila s takšnimi pnevmatikami je najboljša le pozimi. Poleti se začnejo topiti in izgubiti svoje lastnosti. KW31 je analogna pnevmatikam "Marshall" drugega proizvajalca. Pnevmatike Kumho so poročale, da bodo številke visoke.

  Ecsta PS91

  Te pnevmatike so namenjene poletnemu delovanju avtomobila. Izdelane so po najnovejši tehnologiji in so sposobne zagotoviti vleko za tiste avtomobile, katerih moč motorja presega 500 konjskih moči. Te pnevmatike so nameščene na športnih avtomobilih.

  Ecsta PS31

  PS31 je zasnovan tudi za športne avtomobile, vendar je njegova moč manjša. Zagotavlja popoln oprijem s cesto in ima tudi precej velik vir.

  Ecsta Le Sport KU39

  Podatki o pnevmatikahprimerna za skoraj vsak osebni avtomobil. Zamenjujejo zastareli model. Pokrovi pnevmatik so izdelani z uporabo novih tehnologij, ki se uporabljajo za športne avtomobile. Zato guma zagotavlja popolno sklopko s cesto ne glede na vremenske razmere.

  PS71

  Ta model je namenjen športnim avtomobilom z zmogljivim motorjem. Guma vključuje posebno gumo v velikosti, ki prispeva k izboljšani cestni sklopki, kot je opisano v pozitivnih pregledih poletnih pnevmatik Kumho. Najnovejše tehnologije so omogočile zmanjšanje zavorne razdalje za 8% v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Upamo, da vam je bil članek koristen in pomagal pri izbiri.

  Sorodne publikacije