Stanje razpadanja: Osnovni, mimoidoči znaki

Stanje razpadanja je igra v peskovniku, v kateri bo igralec moral preživeti v državi, oblegel pa jo bodo žive mrtve. Število znakov se spreminja: najprej lahko upravljate le z enim junakom, potem pa z nekaj. Igra vam ponuja priložnost, da doživite vse težave in nevarnosti te zombi apokalipse. Obstaja tudi zbiranje potrebnih virov in poenotenje skupin z ostalimi preživelimi ter ureditev lastnega zavetišča. Mimogrede, baza razpadanja je eden glavnih vidikov preživetja v igralniškem svetu. Razvijalci projektov so dodali veliko zanimivih elementov igranja, povezanih z gradnjo, širjenjem in izboljšanjem zavetišč. Več podrobnosti o tem in še več lahko najdete v našem materialu. Torej, govorimo o prvotni izdaji igre in posodobitvi stanja razpada YOSE.


Baza

Za zaščito pred zombiji v tem projektu se morate skriti v specializiranih bazah, kjer je lahko precej varno, če se pravočasno okrepite. Vsak tak objekt je lahko opremljen z elektriko, barikadami, reflektorji in drugimi izboljšavami. Temelji na tem, da bodo preživeli vsi, ki jih je igralec uspel odpreti.

O herojih

Vsak lik ima svoj značaj, spretnosti in navade (koristne in škodljive). Na samem začetku lahko igralec izbira med tremi preživelimi:
 • Marcus - med njegovimi glavnimi lastnostmi je mogoče opaziti enostavnost, pogum, moč in vzdržljivost. Za razliko od drugih junakov, ima Marcus največje mesto v inventarju. To je najboljšeorožje je nosilec in bit.
 • Maya - lik je šel skozi vojsko, zato raje uporablja v bojnih mitraljezih in pištolah. Maya je uravnoteženo in trajno dekle, ki vedno kaže umirjenost. Popolnoma neuporabna v boju proti blizu in z ustreznim orožjem. Popis je zelo omejen.
 • Ed je vitki mladenič, ki je bil študent epidemije zombi. Skrbno uporablja svojo hitrost in agilnost, da skrivaj ukrade mimo mrtvih. Ed je zelo vesel in optimističen, kar ga ločuje od večine preživelih. Za bližnjico, nabiranje mačet, nožev, nožev; Lahko uporablja strelno orožje (pištole in stroje). Popis je zelo omejen.
 • Kaj morate vedeti pred gradnjo?

  Preden začnemo graditi osnovo, je treba obravnavati več osnovnih pogojev:


 • Izbrano ozemlje mora biti odprto za razvoj.
 • Lokacije dežele deke so ponavadi ograjene z visoko ograjo.
 • Vredno je takoj povedati, da takšna ozemlja v igri ne izpolnjujejo tako pogosto, kot bi bilo zaželeno. Ampak ne skrbite, ker morate izbirati. Kako ugotoviti, ali je lokacija primerna za izgradnjo baze podatkov? V državi razpadanja so takšna ozemlja običajno označena z ikono v obliki hiše. Če je med rednim potovanjem na igralni kartici igralec imel srečo, da je udaril po podobni ikoni, je našel pravo mesto. Preden nadaljujete neposredno s samim gradbenim procesom, morate iti na mejo ozemlja - vna levi strani se prikaže ustrezna črka. Nato pritisnite tipko Alt, pokličite meni radia in izberite možnost premikanja. Hkrati pa bomo lahko pridobili vse potrebne informacije o virih, ki bodo namenjeni gradnji novega azila in koliko človeka potrebuje za ta proces. V primeru, da nekatere postavke ne izpolnjujejo navedenih zahtev, se prenos prekliče.

  Kako zgraditi svojo bazo?

  Nastavitev nove baze v stanju upada se začne s tipko Tab, ki odpre dostop do posebnega menija. Zanima nas prazna vrstica v zavihku z objekti - izberemo meni in pokličemo okno z zgradbami. Po tem pregledamo vse razpoložljive zgradbe in izberemo tiste, ki jih želimo zgraditi. Če materiali niso dovolj, je bolje, da se vsaj prvič omejite na najbolj potrebne zgradbe. V nasprotnem primeru lahko visoki stroški povzročijo pomanjkanje gradbenega materiala in drugih virov ter zmanjšanje skupne moralne skupine. Pomanjkanje kakršnega koli materiala je mogoče zapolniti z vožnjo. Po premikanju kazalca miške na nedokončano osnovo lahko ugotovite trenutni napredek in odstotek njegove pripravljenosti. Nivo objekta določa število in vrsto zgradb, ki jih je mogoče zgraditi. Če se je skupina tistih, ki so preživeli, odločila, da upraviči Cerkev, potem njeno ozemlje ni dovolj za obsežno gradnjo, če pa se preselimo v skladišče Snyderovsky, bo ta lokacija zadostovala za veliko. Mimogrede, veliko moda v državi razpadanja na podlagi pomaga uporabnikom ne le pri gradnji, ampak tudi z naslednjimidogovoru. Z njihovo pomočjo lahko razširite ozemlje, spremenite videz zavetišča in celo povečate število preživelih, ki živijo na istem ozemlju.

  Sredstva pridobivamo po desni strani.

  Obrok je najvarnejši način za iskanje potrebnih virov. Pojdite v meni za gradnjo in izberite možnost radijske postaje. Z njim lahko bodisi pustite prošnjo za kakršno koli določeno vrsto materiala ali poskusite stopiti v stik z drugimi preživelimi. Kmalu bomo prejeli odzivni signal, ki bo usmerjen na najbližjo lokacijo z viri ali ljudmi, ki jih potrebujemo. Prav tako je priročno, da so vse koordinate samodejno označene na zemljevidu, zato ne bomo morali obravnavati "slepih" iskanj. Žal pogosta uporaba radijske postaje ne bo delovala, poleg tega pa nič ne zagotavlja, da bo naslednja zahteva uspešna. Največja prednost te metode je, da je popolnoma brezplačna in ne zahteva uporabe dodatnih sredstev.

  Iskanje virov s pomočjo letenja

  Vedno je veliko tveganje, da bi leteli izven baze države razpada (zlasti tam, kjer je varnejša), še posebej, ko je zalogam manj sredstev in sredstev. Igralec lahko poišče iskanje kot tematsko trgovino, kot so orožje ali prigrizki, kot tudi navadna stanovanja, v katerih nihče ne živi. Glavni plus takšnih letov je, da preživeli lahko s seboj vzamejo vse vrste predmetov in stvari (vsaj tiste, ki niso pritrjeni na tla).

  Nasveti za vilice

  Za ročno iskanje virovni povzročilo nobenih posebnih težav, smo pripravili nekaj koristnih nasvetov in priporočil:
 • V iskanju hrane je najbolje, da greste na oskrbo z gorivom, prigrizke in druge rakune.
 • Glede na gradbene materiale priporočamo, da se odpravite na napad na nedokončane hiše, velika skladišča in majhne hale.
 • Velike zaloge orožja in streliva se običajno hranijo v skladiščih specializiranih prodajaln. Včasih lahko poskusite srečo z bivalnimi hišami in hišami.
 • Posode z bencinom lahko najdete na lokalnih bencinskih črpalkah ali skladiščih z gradbenimi materiali.
 • Če je eden od tistih, ki so preživeli potrebo po zdravilih, priporočamo iskanje bolnišnic in veterinarskih ambulant. Tudi pri iskanju stanovanjskih hiš ni priporočljivo hoditi mimo kopalnic z medicinskimi kabineti.
 • Pomoč za zbiranje preostalih virov

  Hkrati lahko igralec izda samo en paket sredstev. Drugo lahko sestavijo "vulturer runners" - tako imenovani drugi znaki, ki se pošiljajo za preostanek zalog, ki niso vstavljeni v nahrbtnik protagonista. Če želite poklicati "tekače", morate uporabiti izbirni gumb (menu via Alt) v bližini opuščenih virov in izbrati ustrezno možnost. Če je protagonist šel predaleč od baze, je bolje, da ne pošljete "tekačev". V tem primeru se bodo pomaknili proti igralcu, ne da bi bili pozorni na možno nevarnost na cesti. Žal se dirke na dolgih razdaljah v "prevarantih" nikoli ne bodo uspešno uveljavile - vedno naletijo na zombije, nato pa začnejopošljite signal za pomoč

  Izvenkrmna stavba

  Poleg baz dežele lahko preživele osebe zgradijo tudi izhodišča - posebna mesta, kjer se shranjujejo vsa zbrana sredstva. Dostop do njih zunaj zavetišča, kar je zelo priročno. Poleg tega obstaja še ena zelo uporabna funkcija na izhodišču - goreče horde. Vendar pa je treba po vsaki uporabi te funkcije samodejno ponovno naložiti, kar bo trajalo nekaj časa.
  Torej, kako zgraditi izhodišče? To naredimo tako, da gremo v katerokoli stavbo, jo popolnoma očistimo od mrtvih in uporabimo desno (spomnimo vas, da se meni odpre s tipko Alt). Na koncu naročimo tudi sedež sedeža. Od tega trenutka dalje lahko vsebuje vse najdene plenice. Priporočamo, da postavite predstave čim dlje od velikih baz države razpadanja - tako bodo začasna skladišča za na novo zbrane vire, kar bo igralcu omogočilo mirno raziskovanje novih ozemelj.

  Sorodne publikacije