Morrowind's Thief Guild in The Elder Scrolls: zaplet, junaki, grafike, mimoidoči, zadolžnice in naloge

Morrowindov Thief Guild je skoraj popolnoma drugačen od drugih cehov, le da so njegovi člani roparji, tatovi, tatovi in ​​drugi napadalci. Kljub temu pa se, kot trdi cezovski zbor Codex, umor šteje za neučinkovit, neproduktiven in neroden način reševanja problemov za člana ceha. Kako vstopiti v Guild Morrowindovih tatov? Dovolj, da najdem predstavnika ceha in se pogovorite z njim o pridružitvi. V Imperiju ceh obstaja že dolgo in ima velik vpliv. Kljub temu v Morrowindovi ceh tatov še ni bilo mogoče dovolj okrepiti. Kriminalni sindikat Camon Tong je preplavljen s celotnim kriminalnim svetom. Ne morejo se upreti svojim novincem in narediti vse, kar je v njihovi moči, da bi ustavili vse poskuse, ki jih bo Thought Guild naredil v Morrowindi. Ceh nima posebnih sejnih dvoran. Najpogosteje uporabljajo neznatna mesta za zbiranje in razpravo o prihodnjih načrtih. Najbolje je, da gre za konobe ali konobe v velikih mestih. Najpomembnejše cehovske brate lahko najdete v Balmoreju, Sadritskem morju, Quill Quills v Viveku in v Aldorunu.


Pravila za cevi Morrowindovih tatov

Ne smemo pozabiti, da imajo tudi tatovi čast: ni treba ukrasti bratov ali jih napadati. Z ostalo lahko narediš kar hočeš. Tisti, ki so člani ceha, se lahko učijomojstri uporabnih veščin, za nakup opreme, ki je koristna za primer tatov. V mornariškem Guild of Thieves, lahko skrijete vprašanje o vaši nagradi za glavo, samo polovico cene globe, medtem ko še vedno pustite vse ukradeno.

Naloga cehov iz sladke čokolade Habas

Diamant za Habasa. Ona vam bo dala nalogo, da ukradete diamant za njeno prijateljico. Ti trije diamanti so v prsih v koči Nalkaria, v Beli Havani. Prsni koš se nahaja v drugem nadstropju, kjer ni nikogar, zato je opravilo zelo enostavno. Za uspešnost boste prejeli edinstveno nevidnost Zill-a, kot tudi izkupiček od prodaje dveh drugih diamantov.


Ključ do posestva Nerana

Khabasy vas prosi, da dobite ključ od posestva Nerano. Je lastnik posestva ali služabnik Sovora Trandela, ki sedi v klubu Sveta. Ključe lahko ukradete v enem in drugem. Seveda lahko ubiješ enega od njih, toda Khabasyja ne bo tako. Najbolje je prepričati služabnika, da vam da ključ, če imate potrebno znanje. Za čisto pokončno desnico vam bo Habassi dal 500 zmajev.

Dwemerjevi artefakti Ra 'Žid

Kadjit Ra' Žid je prevzel oborožene artefakte stražarjev Morrowinda. Khabasy želi, da obiščete prazno zemljišče in odnesete ukradeno premoženje. Pripomočki ne bodo priznali, da je ukradel artefakte in da jih še vedno imajo. Torej morate rešiti vprašanje brez njegovega soglasja. Prav tako ne morete iti v Khaichite, ampak pojdite na ruševine Dwemerja in najdite vse, kar je ukradlo kadete. Habas boKakorkoli že, od kje prihajajo prejeti predmeti, bo zadovoljna in vam bo dala dragoceno nagrado.

Trajno žganje

Sedaj vas bo Habassi prosil za steklenico začinjenega žganja, ki je v posestvu Ralene Hlaalo. Hiša je zaprta z vseh strani, tako da bo iz drugega nadstropja prišlo do najboljšega, kar je najmanj verjetno, da vas bo nekdo opazil. Steklenica je shranjena v omari, hitro jo boste našli. Za pitje Khabasy vam bo dal 1.000 draka.

Osvoboditev novih čevljev Bragora

Eden izmed cehovskih bratov, Bragor New Shoes, je zdaj v težavah. Sovražniki vas bodo poslali v Pelagijo, da bi iz zapora izstopili. Kljub temu je treba vse pregledati, da bo zakonito prišel ven, Bragor pa ne želi pobegniti. Po Habasianovih podatkih ork Shabdak Game-Burbuh v utrdbi vzame podkupnine v obliki tihotapljenega blaga od trgovca Mebestiana. Morate kupiti ali zagnati od trgovca Dwemerja coherera, pojdite z njim v Shabadak in ga poskusite ujeti. Tako boste z izsiljevanjem orka lahko osvobodili Bragoro. Na veselje vam bo ponudil svoje nove čevlje in Khabasy bo plačal 1.000 dragovij za uspešno delo.

Poveljnik varnosti

Južna stena je lahko izpostavljena drugemu napadu iz topovskega tona. Če želite varno shraniti svoj kup, vas bo Khabasy prosil, da poiščete strokovnjaka, ki razume gradove in pasti. Vse, kar ve o njem: je altmere in živi v Balmorju. Ko sem našel v vsakem nasprotnem altramu, seznam vseh altmers, ki živijo v mestu, po kratkem iskanjuPoiščite pravega strokovnjaka. Njegovo ime je Heserind in živi na vzhodnem keju. Hiša se nahaja v severnem delu okrožja. Govori z njim o južnem zidu in se lahko vrneš v Habas. Poročajte ji o zadnji opravljeni nalogi in prejmite brezplačno odpustitev vseh grehov, kar pomeni, da bo nagrada za vašo glavo izginila, ne glede na njeno velikost. Prehod Guilda tatov v Morrowind za Habaso je zaključen.

Naloge od Aangoth Jeweller

Rop Guilda Mages. Za začetek vas bo Aengot prosil, da dobite Tanto Rice Ananena, ki se nahaja v Magi Ald-Runa Guild. Ko boste dobili delo in do konca njegove izvedbe, bo prostor popolnoma prazen. Kljub temu so dovolj pametni, da pustijo za seboj stražo: njegovo delo je v vaših rokah, lahko ga ignorirate ali ga ubijete. Vaša naloga je, da sami vzamete Tanto. V prsnem košu je predmet, kjer običajno stoji alkimist. Za delo, ki ga dobite, boste dobili vse, kar lahko ukradete v ceh. Če želite delati z Aengotom in še naprej, je vredno hkrati zbirati knjigo "Wieserchins", ki je shranjena v šolski knjižnici ceha.

Čelada Mastera Redorana

Naslednja naloga v Morrowindu za Guinjo tatov Aengota bo tatvina čelade, ki jo bo naredil Master Remordan. Ta postavka je shranjena bodisi v spalnici Mayer Arobar na svoji omari ali v predalu v predalu Spalnica Fataas Llutri. Za uspešno delo morate imeti veliko spretnosti, saj bodo vedno priče v bližini. Nagrada zaDokončano iskanje bo 1000 osnutkov.

Kapriciozni Gandoz

Naslednja naloga straže Moravindovega tatovega ceha bo izkopavanje kompromisa na Gandoz Arobor. V njeni spalnici v prsih je knjiga "V postelji z Boethom". Knjiga vas enostavno pripelje do dvoumnih misli. Pojdi na posestvo Arobar in prenesi to knjigo Aengotu. Zelo preprosto je dobiti potreben artikel, ker je Gandoz pogosto tako, da bodo prave skrinje skrite za zasloni.

Wieserchins

Zdaj vas Aengot prosi, da mu ukradete knjigo "Wieserchins". Kot smo omenili v prejšnjem iskanju tatvin Morrowind Guild, lahko to knjigo prenesete v Magic Guild v knjižnici. Če pa je ne želite vzeti od tam, ga lahko dobite v Bosmer Mileas Gloriosus, ali pa pojdite na generično grobnico Alas in Lalaam Madalas, ki se nahaja v Sadrithovem morju. Ne boste mogli prodati ali preprosto dati knjige, zato morate še enkrat pokazati, zakaj ste član Guilda. Možno je, da vam bo knjiga med potovanjem pomotoma prišla k vam, vendar ne smete na to računati. Glede na nalogo vam bo draguljar dal 1000 drakov.

Najdi obrezovanje kovin

Nedavno se je pojavilo več Dwamerjevih pajkov v Guild Thills Guild Thieves Guild Thought Guild. To je odlična novica, toda najprej jih je treba popraviti. Za to potrebujete nekaj kosov kovine Dvamster. Za Aengoto je treba najti štiri take dele. Da bi jih zbrali, lahko greste na ruševine Dwemerja, se pogovorite z alkimisti ali dobite predmetedrug način, ki vam ustreza. Za vsak kos kovine vam bo Aengot dal 250 zmajev.

Arrow of Justice

Najnovejša naloga pri navigaciji v Guild of Morrowinds od zlatarjev je iskanje puščic pravičnosti. To so redki pikado v Wallenwoodu, v lasti Eindela, ki se nahaja v Lleather's House. Vse štiri opornice ležijo na njeni postelji v sobi straže. Patrulja redorskih stražarjev pogosto teče okoli, vendar boste zagotovo lahko našli trenutek, da poberete potrebne pikado. Za dokončanje iskanja je dovolj vsaj ena puščica. Lahko jih prodate v Aengot-u po ceni, vsak stane 500 povleci, ali pa jih lahko uporabite sami.

Naloge iz Velike Helende

Recept za napoj. Prvo iskanje v Gurowu vodnikov Morrowinda iz Velike Helende bo iskati recept Disperzijskega Zilla. Potreben list papirja je skrit v prsih čarovniške alkimije Anisa Selota. Recept se posreduje alamarju iz Tusarmyrla, ki se nahaja v Guildu Mages Volverin Hall. Uspešno izvedeno iskanje vam zagotavlja 500 kovancev.

Grandmaster Rettora

Eden od kupcev cehov je povabil dragoceno temo: Grandmasterjeva retorika. Najdete ga lahko v trgovini Burren v Tel Meru, v majhni dvorani Valenavariona. Obstaja tudi verjetnost, da boste med igro slučajno zadeli predmet. Za uspešno iskanje boste prejeli nagrado samo 200 zlata.

Najemite čarovnika

Za zaščito restavracije Muriel morate poklicati čarovnika z visoko usposobljenostjo. Po prejemuNaloga, pogovor z Arielom Finkelom, ki se nahaja v Mald Guild Volverin dvorani. Prosila vas bo, da poiščete njene štirje koščki ebonita, kot pristojbino za službo. Ebonit lahko dobite na različnih lokacijah: to so ruševine Dumberana in rudniki ebonita. Lahko jih kupite od alkimistov ali ukradete v nekaterih Dannerjevih zgradbah. Največje težave, s katerimi se boste srečali, ko boste težko naložili tovor na vaš cilj. Ko boste opravili nalogo za čarovnika, vas bo poslala v gostilno v mrtvašnico, ki jo boste videli na stopnicah restavracije, s poročilom za iskanje. Tako boste prejeli nagrado v obliki obroča Fierce Shard.

Redonian Cookbook

Helend zdaj želi dobiti knjigo "Skrivnosti retorijske kuhinje", ki namerava dati Farieju. Knjiga je na enem mestu: posestvo Llaterij, v zasebnih spalnicah. Knjiga je skrita v Dinarovih prsih, tekmovalka Lights v njihovih kulinaričnih tekmovanjih. Prsni koš se nahaja ob vznožju postelje v prazni sobi. Naloga je zelo preprosta in kot nagrado boste prejeli napoj sence.

Ebonitsko osebje Felen

Zadnja naloga Hellanda bo iskanje športnega zanimanja. Želi, da ji ukradete palico čarovnika Tvannani Felena Marion, vendar ne verjame v uspeh misije. Vedno jo lahko zapustite, če menite, da vas ni vreden ali preveč zapleten. Strinjate se, da boste prejeli levitski napoj Le Havel, ki vam bo pomagal priti do stolpa Tel Branor. Čarovnik je v službi gospe Terana. Če imatebo uspelo dokončati iskanje, potem pa lahko osebju Helend, ki je prejel nagrado 250 kovancev, ali pa ga prepustite sami. Misija bo izpolnjena in prejeli boste tudi obroč dolgih rok kot darilo.

Naloga gospoda Jim Stacey

Najdi brata Nads. Nads Taran je član ceha, vendar je izginil. Jim hoče, da raziščemo zadevo in dobimo ključ, ki ga je obljubil, da ga bo dal gospodu. V okrožju vprašajte, če ve, kdo je ta tip in s kom je govoril zadnjič. Doma lahko najdete mrtvo telo, iz katerega lahko izberete potrebno tipko. Lahko pošljete naravnost Jimu in dokončate iskanje, ali pa se maščite svojemu bratu. Pojdite v "Elvenske narode" v vasi Hlaala. Pogovorite se z Arvo Ratri, ki jo obtožuje ubijanja, ker je bila zadnja, ki je videla žive Nads. Ona se nam bo vrgla in junak ne bo imel druge izbire, kot da jo ubije. Za uspešen zadetek prejmemo 1.000 draykov, če pa tega primera niste želeli več obravnavati, boste prejeli le 500 kovancev.

Pogovor z Percyusom

Jim se je odločil, da se bo boril proti Guildovim stražarjem, ki je prodal Camon Tong. Najprej vas bo prosil, da se strinjate s Percijem Mercyusom, ki je bil nekoč gospodar ceha. To je zanesljiva oseba. Z njim boste lahko razpravljali o skupnih akcijah proti čarovniku in njegovim bratrancem. Pogovorite se s Percyjem in dobite informacije, ki so koristne za vas in Jim, pojdite k njemu in dobite 500 zmajev.

Bitter Chalice

Ko ste se vse naučilipotrebne informacije, je čas za obdelavo odpadnikov. Jim želi, da ukradeš Bitter kelih in ga pokoplje z Aidis Fiery Eye, ki se nahaja v stolpu Alderong na severnem otoku Vwandenfell. Če najdete skodelico pred potovanjem in jo popijete, vam bo pomagala samo konzola. Daj skledo Adisu. Poročajte o izvedbi iskanja ali pijte vsebino sklede sami, nato pa nadaljujte, da boste povedali o dejanjih. Z uspešno misijo boste prejeli značko Grandmasterja.

Khrundyjev ljubimec

Zdaj je potrebno narediti Chrundo - kuratorja Guild of Fighters v Volverinovi dvorani. To je dober človek in ti lahko pomaga, toda če nimaš pravega čar, se boš moral seliti po soseski in spraševati o ženski, povezani s Chrundyjem. Postopoma boste šli na Phalan Chalren, temni elf. Skozi kaos boste lahko prepričali Chrundo, da se drži cehovske strani.

Bratje Yenith

Čas je, da se borimo proti dvema najboljšima borci Camonne Tong: Neville in Renas Yenith. Sedijo na vili Orva Drama, skriti v kleti. Varno je zaprt in izkopan, a za spretnega lopova nič ni nemogoče. Za iskanje dobite Shadow Loop Ring.

Uboj Hardcoreja

Zadnja misija bo boj z vodjo prodaje Guild of Fighters, Sjorigovim Hardcordom. Pojdite v Guild v Viveck in se borite z uzurpatorjem. Uspešna izvedba misije vam bo dala ključno okostje. Jim bo govoril tudi o zadnji nalogi: Guarding Guild. Treba je omeniti, da čese boste najprej pridružili Guild of Fighters, potem boste morali odstraniti Morrowind Thieves Guild Chains.

Naloga Ball Molagerma

​​Turnirska turneja Morrowind Thief Guild se nadaljuje. Obstaja legenda o ljudeh "Fire Stones", ki so prinesli svetlobo pravice. Čeprav so bili tatovi, kradejo samo nepoštene in ga dajo tistim, ki ga najbolj potrebujejo. Na začetku tretjega obdobja so izginili brez sledu in se še niso pojavili.

Hallerville Medaljon

Da bi oživili Molagmersko žogico v cevi Morrowind Thief Guild (TES 3), boste morali opraviti majhno nalogo. Vrnite medaljon resničnemu lastniku. To storite tako, da se preselite na dunajsko posestvo. Medaljon boste našli v eni od sob za stražarja. Prenesite medaljon Brynasi Hlervu in se vrnite k Jimu.

Inlingova knjiga knjig

Druga naloga je pridobiti dokaze, da je konzul Hlaalovega doma, Ingling Semitraull, pokvarjen. Če želite to narediti, morate najti finančni konzul konzulata. Pojdi v njegovo posestvo in vstopi notri. Glavna stvar je, da se ne pogovarjate s samim Pyotrullom, ker bo zagotovo sumil, da je nekaj narobe in da bo uničilo vse dokaze.

Zakon na terenu

\ t
Še en prebrisani konzul Hlaale, Olandi Veldana, si prizadeva osramotiti deželo osamljene vdove. V knjižnico Viveck je postavila lažna dejanja. Morate najti dokument in ga posredovati zakonitemu lastniku. Šele potem, ko boste spoznali Indrela in mu dali dokument, se lahko vrnete k Jimu.

Eneimor

Eden od tvojih bratovnaredil resno napako: ukradel je iz večnega stražarja Saline Sarets v Osnovni Brah je zelo draga za bodalo, ki mu ga je dal Vivek sam. Gem želi očistiti ugled cehov. Torej morate vzeti bodalo in ga pripeljati nazaj na mesto, poleg njega pa še pojasnjevalno opombo. Najpomembneje pa je, da nož v pravih prsih v Ghost Brama, potem pa se lahko vrnete v Stacey.

Prstan od Brahliona

Dalje vas bo Jim povabil, da ugrabite prstan slavnega trgovca brahlijskih sužnjev. Pogosto sedi v dirkalnem avtomobilu v bližini luči. Lahko preprosto vrnete prstan ali se pogajate z lastnikom: dobite v zameno za skromno količino denarja. Daj prstan Ilmeni Dren - hči vojvode Vedame Draene. Nato se lahko vrnete s poročilom.

Books for Wali

Naslednja naloga za obnovo Ball Molagermers je izpostaviti krutost Caldera uradnikov. Zgradite štiri naslove Empire Stories, shranjenih v vladni dvorani, in jih posredujte duhovniku Valu Katrasu, ki je v Magi Guild Ald-Run.

Dvemerov pokal

Zadnja naloga bo obnoviti pravičnost v tempeljskem okrožju Viveck. Iskrena, a zelo revna duhovnica Danso Indulis je pogosto izpostavljena napadom ordinatorjev. Gem želi, da iz pisarne Burela Salah ukradeš velik Dumfriesov pokal, ki ga moraš prenesti na Dance. Za svoj denar bo lahko živela veliko bolje. Glavna stvar je, da ne govorite z žensko o skodelici in kako ste jo dobili. Naloge tatovega ceha v The Elder Scrolls 4 so precej drugačne in različnevaš pristop. To je posledica dejstva, da v vsakem delu razvijalci ločeno razmišljati skozi vse ključne loki, vsaka igra daje največji užitek.

Sorodne publikacije