Socialna mreža "sošolci": Kako nastaviti hitri dostop do računalnika ali telefona?

Socialna omrežja so postala del našega življenja in danes omogočajo svobodno komuniciranje in spremljanje novih izkušenj v življenju prijateljev in znancev, ki so že dolgo oddaljeni od nas ali živijo v sosednjih stanovanjih. Če želite hitro dostopati do omrežja »sošolci«, lahko v pripomoček namestite posebno mobilno aplikacijo ali pospešite obisk strani z računalnikom z bližnjico na namizju.

Metoda prva

Pred opisom vseh možnosti za namestitev "sošolcev" upoštevajte statistiko. Starejša generacija uporablja storitve omrežja tako pogosto, vendar večinoma iz računalnika, zato najprej preučimo možnost nastavitve bližnjice. Da bi namestili "sošolce" na namizje, je včasih dovolj, da samo pojdete na svojo stran v družabnem omrežju in naredite okno brskalnika manjše, tako da je del namizja mogoče videti hkrati.
Potem morate z miško označiti celotno naslovno vrstico, besedilo samo povlecite in spustite na namizje. Na mestu, kjer je bil sprožen gumb miške, se bo pojavila bližnjica, ki bo takoj pripeljala do omrežne strani. Če želite, lahko spremenite njegovo ime ali sliko, tako da odprete zavihek Lastnosti (z desno tipko miške kliknite bližnjico) in zavihek Splošno.

Druga možnost

Kako najprej namestiti "sošolce", bo razumel vsak uporabnik. Edina pomanjkljivost je, da se izvajanje teh ukrepov ne bo izkazalovsak brskalnik. Če ne morete narediti bližnjice, lahko preprosto uporabite naslednji univerzalni ukaz:


 • za priklic kontekstnega menija na praznem namizju;
 • izberite vrstico "Ustvari" in nato "Bližnjica";
 • V naslovni vrstici kopirajte naslov vaše strani v "OK";
 • Nadaljujte z delom in v naslednjem oknu vnesite ime nalepke, kot želite.
 • Za dokončanje morate klikniti "Finish". Zdaj mora biti bližnjica malo spremenjena, za katero morate priklicati spustni meni in odpreti element "Properties". V oknu izberite zavihek »Spletni dokument« in tik pod »Spremeni ikono«.
  Tu lahko izberete sliko iz ponujene ali prednapetosti bližnjice za spletno stran z interneta, glavna stvar je, da je njena razširitev ".ico". V izbirnem oknu bo morala bližnjica podati pot do prenesene datoteke in jo preprosto izbrati. Nato boste le morali uporabiti vse nove lastnosti, in vprašanje, kako namestiti "sošolci" na namizju se lahko šteje za zaprto.

  Mobilna različica

  Za tiste, ki so stalno v gibanju, vendar se želijo zavedati vseh dogodkov in vedno ostati v stiku, je bila razvita mobilna aplikacija za družabno mreženje. Na telefon lahko namestite »sošolce« s katerim koli operacijskim sistemom in funkcijami. Najvarnejši način je, da prenesete aplikacijo iz uradne trgovine "Windswohn", "Plake Market" ali "Apple St", po kateri se bo bližnjica do mesta prikazala na namizju naprave, uporabnik pa bo imel dostop do najnovejše različice, vendar brezpredregistracija ne bo ničesar.

  Aplikacijo lahko prenesete prek brskalnika, kar je najpomembnejše, da ne greste v njegovo mobilno različico ali naredite vse iz računalnika, potem se vam ni treba registrirati v trgovini, vendar je možnost, da se skupaj s programskim virusom (ali prenesete neradna aplikacija), zelo visoka . Po takšnih dejanjih v računalniku morate datoteko prenesti v pripomoček, poiskati ga v mapah in ga zagnati za namestitev.

  Vmesnik

  Vmesnik mesta in mobilne aplikacije je zelo podoben.
  Razumevanje aplikacije pri uporabi spletnega mesta bo tako enostavno kot obratno. Po namestitvi "sošolcev" na vse naprave lahko takoj začnete uporabljati aplikacijo. Ko se prijavite v svoj račun, bo uporabnik spletnega mesta odprl glavno stran, v mobilni aplikaciji pa novice. Vse dodatne dele lahko enostavno najdete v meniju in uživate v komunikaciji.

  Sorodne publikacije