Philips Aparati za kavo: Pregled in fotografije

V tem članku bomo razpravljali o aparatih za kavo Philips. Ocene o napravah so precej dobre, vsaka naprava ima svoje prednosti in slabosti. Oglejmo si najbolj priljubljen v trenutku, ko je naprava.

Kaj izbrati: Naprava za zrnje ali kapsula?

Mnogi strokovnjaki priporočajo nakup stroja za žito, ne pa tudi aparata za kapsulo. Za to izbiro je več razlogov. Prvič, pri izbiri kave je več prostega prostora kot tudi pridobljenih pijač, veliko boljšega okusa in večje produktivnosti. Drugič, uporaba takega aparata za kavo Philips bo stala večkrat ceneje kot kapsula. Sprva se zdi, da to ni tako. Druga možnost stane veliko manj. Potem pa se na račun stalnih nakupov kapsul z blagovno znamko pri izračunu stroškov pridobi ogromen znesek. Vendar pa še vedno obstaja ena prednost, da tudi najbolj "pametni" žitni stroj ne razpade - enostavnost upravljanja.


Philips HD8648

Praviloma so v napravi za kapsule le en ali dva ključa, ki sta zmanjšana na funkcije funkcije: pripravite skodelico espressa ali latte. Ampak tukaj na obzorju je čudovita naprava Philips HD 8648 Series 2000, ki lahko zopet izboljša enostavnost uporabe. Naprava nima standardnega gumba za začetek kuhanja velike skodelice. V središču pa je en sam ključ, ki ga lahko z lahkoto pritisnemo tudi z zaprtimi očmi. Ta stroj nima parnega dvigala, zato nahranite mleko ali vrelo vodo, da bi pijačo razredčili, ne more. Ozka jespecializacijo. Vendar pa je Espresso aparat za kavo Philips kuhani ne slabše od drugih naprav, ki jih je mogoče kupiti za 100 tisoč rubljev.


Značilnosti

Kotel ima zmogljivost 1400 vatov, črpalka razvija do 15 atmosfer. Takšne značilnosti se štejejo za osnovne. Ker ima keramični kavni mlin 5 stopenj mletja, ne bo nobenega gorenja in tako naprej.

Philips Series 2000 HD8653

Ta naprava je popoln analog modela HD8649. Razlika med temi napravami je, da je naprava opisala kovinsko šobo panarello in v predhodno izdanem - plastiko. Ta naprava je dober aparat za kavo, zelo dobro deluje za svoj denar. Naprava je na voljo in zelo priljubljena. Lahko ga kupite v povprečju za 15 tisoč rubljev. Ko kupite osebo, boste prejeli ne samo aparat za kavo Philips in navodila za to, ampak tudi popolno opremo. Lahko kuhamo Espresso Lungo, ki je vgrajen v ročno kapučino. Prebija mlečno peno. Na ta način lahko ustvarite cappuccino ali latte. Obstaja tudi poseben izdelek, ki vam omogoča dodajanje mleka. Na primer, razvite konstrukcije podjetja Saeco se lahko zlahka pridobijo in sperejo s kuhališčem. Stroj je prilagodljiv, saj lahko spreminja parametre kuhanja glede na praženje zrn. To uravnava tlak, temperaturo in velikost dela. Obstaja funkcija predhodnega omočenja kave. Ni treba posebej poudarjati, da obstaja 5 stopenj brušenja, 15 bar črpalka in kotel iz nerjavečega jekla. Naprava deluje tiho, šoba je opremljena z reguliranim tipom, na zaslonu je prikazan zaslon (na njem so prikazane informacije), koš,uporablja se za vodo, kavo in odpadke. Lahko spremenite moč pijače in imate tudi možnost dela z mletimi zrni.

Philips HD8825 Series 3000

Ta enota je vrhunski aparat za kavo Philips. Prilagoditev polavtomatskega tipa. Strošek velja za dobro in tekmuje z napravo istega proizvajalca - s HD8828. Ti dve napravi sta podobni, njuna razlika pa sta trženje. Tu je zgrajena prilagodljiva skupina za kuhanje, ki lahko navlaži zrno. Kotel ima moč 1800 W, črpalka je zasnovana za 15 stopinj. Mlinček za kozarce je dobil 5 stopenj mletja. Prostornina rezervoarja je približno 18 litrov. Lijak ima 250 g zrn. Ko že govorimo o makakih, je posoda za to izračunana na 15 obrokov. Pod nosom je mogoče namestiti skodelico z višino, ki ni večja od 150 mm. Opisano polnilo je v lepem ohišju Philipsove kave, ki ima strogo obliko. Naprava je majhna, zato potrebuje malo prostora. Mnenja o tej napravi pravijo, da ima dostojno raven kuhanja. Vendar pa obstaja problem s temperaturo kave. Nekateri uporabniki opazijo, da je malo toplo. To je lahko razlog za majhno poroko v kotlu ali programu. Vendar pa naprava sama nima funkcije nadzora temperature, zato morajo nekateri kupci razmišljati o racionalnosti takšne naprave. Stroj se prodaja samo v črni barvi oz. Lahko rahlo pokvari videz kuhinje.

Philips Senseo

Če nadaljujemo s pregledom aparata za kavo Philips, moramo reči o napravi za kapsule, ki je zelo priljubljena.napravo za tablo. Deluje v Senseo formatu. Naprava se uradno prodaja pod imenom Philips HD 7810. Ko gre za velikosti, so dimenzije precej pomembne. Lahko celo rečete ogromno. Še posebej, če jih primerjamo z napravami za pripravo kave s stožcem ali kapsulami. To ni vplivalo na prostornino rezervoarja, je majhna. Oblikovana za 750 ml
Na žalost se kava izkaže kot vodena, s spektakularno peno. Kot slednji je ustvarjen z uporabo mrežnega filtra in ne kot visoki tlak. Treba je opozoriti, da ima naprava črpalko, ki ima po uradnih podatkih 1 bar. Če govorimo o dejstvu, izrecno tega avtomobila ne more storiti. Vsekakor bo ameriški. Tudi če kuhate majhen del, bo pijača še vedno zelo vodena. Ta naprava je postala zelo priljubljena zahvaljujoč enostaven za uporabo. Tukaj je preprosto krmiljenje, poleg tega pa bo popravilo kave Philips Senseo poceni.

Sorodne publikacije