"Stalker: Čisto nebo": Okončine

Prehod katere koli igre je vedno zakasnjen. Igralec začne empatizirati junake, skrbeti zanje in se veseliti rešitve. Enako se je zgodilo z igro "Stalker: Clean Sky". Konec ploskve je bil zanimiv za vse. Kaj se je zgodilo z junaki igre?

Projekt

"S. T. A. L.K. E. R.: Čisto nebo "- priljubljena računalniška igra, izdana leta 2008. Ukrajinsko podjetje GSC je postalo razvijalec in založnik. Prvi strelec je osvojil vsakogar in postal eden najbolj razburljivih projektov tistega časa. Kljub temu, da se je igra pojavila kasneje, "Černobilska senca", se šteje, da je to zgodba. Dogodki, ki potekajo v Čistem nebu, bodo igralca pripeljali do 10. septembra 2011, zgodba "PM" pa se je zgodila 1. maja 2012.


Značilnosti

Glavna značilnost igre je bila le en konec. "Stalker: Clean Sky" je prikrajšan za več finala, ki bi lahko zadovoljila ali razburila igralca. Toda hkrati je limb za seboj veliko vprašanj in ne daje nobenega odgovora.
Novi del je bil v stilu spoznan, hkrati pa je ohranil lege post-sovjetskega prostora. Medtem so vidni pravi predmeti iz Černobila, in ustrezna atmosfera nevarnosti vam omogoča, da se popolnoma potopite v igranja. Razvijalci so izboljšali algoritem nadgradnje orožja in streliva. Dobro je delal na vremenu in animaciji spreminjanja dneva in noči. Nekateri igralci so takoj spoznali, da novi del - predkvil prejšnjega. Izkazalo se je, da je ud "Čisto nebo" začetek "Černobilske sence". Zato je bilo ogromnonetočnosti pri interpretaciji dogodkov.


Začetek

Preden razstavimo ude "čistega neba", se moramo na kratko vstaviti v parcelo, ker bo brez tega malo jasno. Igra se začne s prologom. Zgodba govori o tem, kako plačanec, Scram, gre z znanstveniki in okoljevarstveniki skozi močvirje. Vendar pa obstaja izbruh, ki izgubi vse, razen protagonista. Izgubi zavest, vendar se manifestira na ozemlju določene skupine. Tukaj igralec in se seznani z "Čisto nebo". Konec zgodovine še ni znan, vendar obljublja nepričakovane obrate. Brazgotina komunicira z Lebedevom, ki je ustanovitelj Čistega neba. Navaja, da z vsakim takim izpustom, ki se je zgodil prej, vpliva živčni sistem moškega. Ampak Scar pride v drugo izdajo. Ponovno se prebudi do Lebedeva, plačanec ugotovi, da bo naslednjič takšen udarec usoden za njo. Tu in tam je vprašanje, ki naj bi privedlo do konca igre "Čisto nebo": "Zakaj so anomalije?". Izkazalo se je, da je nekdo dobil za "Brain Burner". Zdaj se Zone skuša zaščititi in uničiti vohuna. Zato to počne pogosto, poskuša uničiti vse okoli, samo da bi dobil škodljivca.

Primeri trgovca

Izkazalo se je, da je Sidorovich vpleten v zadevo - lokalni trgovec v Cordonu. A da bi prišel tja, se mora glavni junak znebiti organizacije, ki posega v "Čisto nebo". Ko je prišel do Cordona, plačanec ugotovi, da Sidorovich prosi za vrnitev primera z artefaktom,ukradel vojaški konvoj. Šele po tem bo pomagal.
Brazgotina najde zalezovalce, ki so storili to kaznivo dejanje. Izkazalo se je, da je bil med vojaki glavni, ki se je odločil obrniti na kriminalce. Nekaj ​​zalezovalcev je zaradi njega padlo v suženjstvo. Samotarji so bili razburjeni zaradi obnašanja majorja in ga ujeli, vendar se niso mogli odločiti, kaj bodo naredili. Brazgotina pomaga zalezovalcem pri obrambi pred napadi. Zdi se, da večja javnost daje informacije o primeru. Scar vrne Sidorovichove artefakte in poda potrebne podatke. Izkazalo se je, da je iskana oseba dobila podatke od trgovca, ostali pa so morali iti v smetišče. Zdaj je moral Scar najti Icarusa.

Izdaja "svobode"

Na pravo mesto je izvedel, da je zalezovalec šel proti temni dolini. Na tem mestu se aktivira okrepljen režim zaščite, saj je lokalna skupina "Liberty" povečala napade. Scar se sreča z poveljnikom Shchukinom, ki ga mora pripeljati do konca igre "Stalker: Clean Sky". V zgodovini igra pomembno vlogo.
Scar je od poveljnika prosil, naj se seznani z vodjo skupine, vendar ga ne želi prositi, naj opravi eno nalogo. Dogodki se zelo hitro razvijajo, kmalu pa plačanec ugotovi, da Shchukin posreduje podatke sovražnikom. Čehov (vodja "svobode") daje KPK. Šef pravi, da lisica išče instrumente. Več informacij ustanovitelj ne daje. Podatek o plačniku bo dobil, če najde Shchukina in ga prenese Čehovim rokom.

Iskanje predpomnilnika

Na deponiji na Scarjunapadeni Ta dogodek mu je pomagal najti CCP Ikla in dobil informacije, da organizacija zalezovalca ve, da so njihova dejanja odprta. Naslednji ukaz je shranjen v predpomnilniku. Protagonist je poslan v SRI "Agroprom" in pomagal generalu Krylovu. Na poti odkrije predpomnilnik, v katerem je CCP. Od zvočnih posnetkov je jasno: trije zalezovalci, ki so že prišli v središče Zone, bodo to storili znova. Druga prekomerna razelektritev lahko povzroči ogromno škodo in sama cona bo postala nestabilna.

Stabilnost sevanja

Do konca STALKER: Čisto nebo ni bilo dramatično, protagonist najde opremo, ki rešuje Arrow, Ikea in Ghosts. Na Burshtyn, plačanec ugotovi, da je Strelec zahteval napravo za preučevanje psivijacije. Znanstveniki so mu dali poskusno različico. On je šel skozi ozemlje Inštituta za znanost in izginil, in znanstvena naprava signal ne more slediti.
Kasneje se izkaže, da je mogoče uravnotežiti raven pse-sevanja, zato Sugar pošlje protagonistu skupino zalezovalcev, da znova zaženejo opremo, ki je odgovorna za hlajenje. Postopek je uspešen in najeti zaposleni prejme informacije o Strelcu, ki je nekje blizu. Brazgotina se pojavi v "Rdečem gozdu". Strelec je poskrbel, da bo kobila čakala na zasedo. Po streljanju je tat skrit v predoru. Iz Lebedeva plačanec prejme informacije, ki jih mora slediti v Limassolu. Toda cesta ni lahka, zato je treba najti zalezovalca gozdarstva, ki bo pomagalo pri tem poslu. Gozd ne pomaga samo pri sprostitvi ujetih plačancev,ampak tudi prosi, da bi našli "Kompas" - poseben artefakt v gozdu.

Na poti do finala

je Limanski most zaščiten z "razbojniki", zato je treba brazgotino okrepiti. Po eni strani so jo podpirali rešeni plačanci, po drugi strani pa je prišel odred od "čistega neba". Po uspešni operaciji je bilo mogoče oditi v Limassol. Tam je bila prava vojna. "Čisto nebo" je šel skozi Limassol, toda v središče cone je bilo potrebno iti skozi vojaško bolnišnico. Heroji so ponovno čakali na ovire. Kot rezultat, plačanec vstopi v ChNPP in se tam najde z Lebedevom.

Konec

Koliko udov v "čistem nebu"? Kot smo že omenili, so razvijalci, za razliko od "sence Černobila", naredili le eno končno, ki se v nobenem primeru ne spremeni. Skupina ugotavlja, da Strelec ni daleč. Toda zahvaljujoč varnostni napravi, kljub visoki stopnji sevanja zlahka prečka pot ChNPP. Brazgotina z elektromagnetno puško uniči zaščitno polje okrog puščice. Toda v tistem trenutku se začne isto prepoved. Vsi zalezovalci v jedrski elektrarni Černobil so zomirani z monitorji in so nemočno v sobi.
Zato so razvijalci pripravili igralce za dogodke prejšnjega dela Černobilske sence. V sobi z monitorji so vsi zalezovalci prikrajšani za spomin in dobili nalogo: uničiti morajo puščico. Toda oprema izkaže, da je razvajen, in znanstveniki ne opazijo, da je skupaj z zalezovalci je isti Strelec.

Sorodne publikacije