Bildy "Stalker": "Čisto nebo" in "Klic Pripyata"

Bild je zgodnja zbirka iger, namenjenih izvajanju notranjih testov ali predstavitev na razstavah, ki niso namenjene distribuciji. Mnogi razvijalci raje pustite vse podatke v skrivnosti, vendar bodo vedno obstajali tisti, ki bodo informacije vnesli v omrežje, s čimer bodo pridobili zadovoljstvo oboževalcev.

Zbirke "Stalker: Shadow of Chernobyl"

Prva zbirka te igre je bila zbrana leta 2004. Imenoval se je Build 1935. Od prvih minut igre lahko vidite svojo impresivno lokacijo. Začetek igre, kot v izvirniku, se odvija v trgovčevem košu. Takoj je na mizi v Sidorovichu pomanjkanje prenosnega računalnika - tukaj je navaden prenosnik. Razsvetljava v igri je postala veliko bolj mračna, ni primerljiva z risanimi risbami izvirne različice. Glasbena podpora odlično podpira ozračje nevarnosti, tudi ko je igralec v kleti.


Ko igralec prvič zapusti bunker, bo najprej začutil občutek nevarnosti in neomejen prostor. Vreme je tudi v skladu s situacijo: z neba pada dež, krokarji se slišijo z neba in na drugem koncu zemljevida se zruši, zato je helikopter resnična grožnja. "se lahko izkaže za zadnjo stvar, ki se zgodi liku v igri. Kar zadeva vojsko, lahko napadajo brez kakršnega koli opozorila, vendar obstajajo izjemegrozil, da bo požgal igralca. Pomanjkljivost te stavbe "Stalker" je, da se neodvisni liki obnašajo neustrezno, lokacije niso dokončane in PDA ne želi pravilno delovati. Opombe:
 • Večina znakov, ki niso igralni, je podobna vojaškemu.
 • Po ubijanju vojaškega ali zalezovalca bo igralec napadel vse neodvisne znake, tudi na drugih lokacijah.
 • V tem gradbeniku "Stalker" so bili vsi izklesani mutanti za sprostitev: himere, burere, zombiji in drugi.
 • Skoraj vsi predmeti na lokaciji so mobilni.
 • Makarov pištola ima rdeče rdeče stranice na ročaju.
 • Druga zbirka se imenuje datum gradnje 2588 - 2. avgust 2006.


  Ta stavba "Stalker" ima polno zgodbo, ki je bila predstavljena v izvirni igri. Glavna razlika od različice izdaje je, da številne naloge in znaki še niso izrezani. Prav tako lahko opazite razliko v teksturi orožja, ki je že doživelo nekaj sprememb. Samodejno shranjevanje se pojavi na vseh lokacijah, glasbena podpora pa se spremeni.

  Bild "Stalker: Clean Sky"

  Build 3120 je zbirka, izdelana posebej za predstavitev leta E32007. V tej zbirki je bil prikazan motor, ki je bil uporabljen prej v "Černobilski senci". Poleg dejstva, da je stavba izdana v angleščini, je njena svetlost precej nižja kot v izdaji in ima samo eno lokacijo - močvirje. Igralec se pojavi na poti, obkrožen z nekaj trsja. Pot je le ena - pojdite na hlod, gremo skozi močvirje, pridemo do kmetije inda se tam sestane s četo "Čistega neba". Igralčeva zaloga bo AKM-74/2 in Makarovova pištola z strelivom. Bron, tudi najosnovnejši, ne bo na likih. V tem času se na nebu pojavi helikopter in odpre ogenj nad protagonistom. Njegova naloga je, da se med časom skrije med trstičje. Po nesmiselnih poskusih uničenja igralca helikopter leti.
  Ko protagonist pride na kmetijo, pomaga odganjati razbojnike, ki so napadli moštvo. Prva naloga, ki jo prejme lik, je sprostitev in zajem stolpa, ki bo dal prednost bitki s sovražnikom. Skupaj z ekipo, igralec odide na stolp, od tam zbije sovražnike in vzame bonus zgoraj.
  Slabosti so presenetljive, če je dialog z liki. Prvič, imena in priimki so prikazani v obliki kode. Drugič, ikone znakov presegajo zaslon. Tretjič, namesto gangsterskih ikon so bili vstavljeni zalezovalci.

  Bildy "Stalker: Call of Pripyat"

  Zgradba z imenom Build 3944 prikazuje modificiran logotip igre ob zagonu. Opazite lahko tudi spremembe v posnetku uvodnega videa in drugo glasbeno komponento v igri. Build 3813 predstavlja popoln zagonski videoposnetek skupaj s prenosom glasu. Druge skladbe, ki so prisotne v igri. PDA igralca prikazuje celoten zemljevid lokacije laboratorija X-8. Ta gradnja uporablja zastareli vmesnik skupaj z menijem za popravilo. V "Pripyat" lahko slišite edinstveno pesem, vendar v datotekah igre ni nikoli navedena.

  Zakaj gradbeniki potrebujejo?

  Formacije ostanejo v mreži ali njihovi"možganov", da bi se seznanili z igro bližje. Razvijalci so zaradi okoliščin prisiljeni ukiniti veliko stvari iz več razlogov:
 • Stalni odhodi.
 • Neuspeh scenarija
 • Zahteve kritikov
 • In to je še vedno nepopoln seznam razlogov. Igralci so kljub nestabilnim delovnim podjetjem "Stalker" pripravljeni prenesti in namestiti brez dvoma. Nekateri od njih nimajo lokacijskih ciljev, baze niso na mestu, ki so ga vajeni, in igralčevega PDA morda ničesar ne pokaže. Vse to pa je izravnano s prisotnostjo rezanih mutantov, edinstvenim orožjem in prisotnostjo nekaterih likov.

  Kako začeti montažo?

  Razvijalci se neradi delijo o tem, kako namestiti in kako zagnati podjetje Stalker, zato se morajo mnogi igralci s to nalogo soočiti samostojno s poskusi in napakami. Vsaka stavba je edinstvena in zahteva individualen pristop, vendar obstaja en univerzalen način, ki bo ustrezal vsem, ki poznajo strukturo datotek iger. V mapi z vsemi gradnjami so datoteke bat, ki so upodobljene kot orodje, in opis kaže, da je paketna datoteka sistema Windows. V teh datotekah lahko najdete ime lokacije, s katero se bo igralec začel na začetku.

  Sorodne publikacije