"Gospodar območja" za "Čisto nebo": značilnosti in vsebina

"Gospodar območja" za "Čisto nebo" - posebna in velika sprememba za igro "Stalker". Prej smo se že dotaknili podobne posodobitve za Černobilsko senco, zdaj pa se nam mudi, da razmislimo o novi različici. Sprememba je vključevala veliko novih elementov in omogočila dostop do standardnega nabora aplikacij. Postopoma bomo analizirali vse razpoložljive postavke in preučili, ali je vredno uporabiti mod.

Chit-mod v dodatku

Glavna prednost moda "Lord of the Zone" za "Čisto nebo" je prisotnost čepa. Zahvaljujoč njemu lahko izkoristite posebne lastnosti v igri:
 • pridobite nesmrtnost;
 • zagotavljajo neskončno strelivo;
 • vidne anomalije;
 • popolnoma odstranite NPC;
 • kupi vso razpoložljivo opremo;
 • povečajo finančno rezervo sredstev, itd.
 • Obstaja veliko priložnosti in načelo, da ga uporabljamo, je zagon plug-ina in dodelitev tipk pred določeno funkcijo. V "Gospodarju cone" za Čisto nebo 1510 obstaja celo navodilo za uporabo v igri. Ampak ne hitite z aktiviranjem teh ugodnosti, popolnoma uničijo ravnotežje in vzdušje avanture. Glavni namen takšnih goljufij je izključno sposobnost testiranja sprememb.


  Popolna svoboda v coni.

  Posodobljen mod "Zone Master" za "Stalker: Clean Sky" 1510 ima zanimivo lastnost. Sestoji iz sposobnosti pridobivanja funkcionalnega upravljanja okolja. Vaš lik bo preprosto postal "bog" in bo sposobenUporabite naslednje smeri:
 • Upravljanje z vremenom - zahvaljujoč posebnemu funkcionalnemu vtičniku, ki uporabniku omogoča spreminjanje okolja in časa dneva, kadar je to potrebno.
 • Moč kapitala - zdaj se lahko denarna vsota vsakega značaja in trgovca spremeni neposredno v oknu transakcije.
 • Gospodar časa je zanimiva sposobnost za pospeševanje, upočasnitev ali popolno ustavitev časa.
 • Call of the character - dovolj, da izberete s seznama zahtevanih NPC, in takoj se bo pojavil pred vami.
 • Onemogočanje nenormalnosti - svet Zone lahko popolnoma očistite iz negativnih pojavov.
 • Kot lahko vidite, lahko sprememba "Gospodar območja" za "Čisto nebo" preseneti. Preprosto in namerno uporabite te funkcije. Edina slaba stran je okvara in odhod igre.


  Gospodarska komponenta mode

  "Gospodar območja" za "Stalker: Clean Sky" ima zanimivo funkcijo, povezano z denarjem. Vtičniki, ki se prikažejo po namestitvi modifikatorja, vam omogočajo neposredno urejanje zaloge financ za vsako NPC. Vendar to ne omejuje vseh razpoložljivih funkcij. Zaradi skrbne uporabe te funkcije lahko vnaprej nastavite količino denarja, ki je potrebna za znake, in uravnotežite vsako avanturo zgodbe.

  Dodajanje prevoza

  Še en zanimiv trenutek za način "Gospodar območja" za "Čisto nebo" je prevoz, ki ga je mogoče dodati za nadaljnjo uporabo. Aplikacija skupaj vključuje približno 10 vrst strojev različnih formatov, od preprostih avtomobilov, ki se zaključijo z oklepnimi osebnimi prevozniki. Nekajtakšne, ki ste jih že videli v modi za Černobilsko senco. Zdaj bo prevoz na voljo za ta del serije avantur.
  Če pa so se v vseh majhnih naseljih Černobila pojavili zgodnejši avtomobili, jih je zdaj težje najti. Boste morali raziskati različne odlagališča, iskanje goriva in celo ključe za nadzor. Igra bo imela ločen del pri upravljanju vozila in možnost uporabe prtljažnika kot pomožnega inventarja.

  Teleport na zemljevidu

  Dodatni modovi v "Lord of the Zone" na "Čisto nebo" so dovolj, zato se nam mudi, da delimo drugo zanimivo možnost. To je, da lahko navigirate po zemljevidu s klikom na ustrezen simbol v CCP. Premikanje poteka takoj in za delovanje ni potrebnih sredstev. Ta funkcija je zasnovana za hitro premikanje in prihrani čas. V modi je podan tudi opis ploskve funkcije, katere vsebina je uporaba posebne anomalije, ki obstaja po celotni coni. S tesno zvarjenimi kanali povezuje najpomembnejše predmete in omogoča, da se zalezovalci premikajo brez škode za zdravje. Funkcija nekoliko razbremeni ravnotežje igranja, vendar se dobro prilega okolju. Dejstvo je, da je uporaba funkcije omejena z igralnim časom, zato ni vedno mogoče skakati z enega mesta na drugo.

  Ali je vredno uporabiti mod?

  Vse, kar smo obravnavali danes, so sestavni elementi enega velikega dodatka. Opozarjamo vas, da je ta sprememba izključno namenjena testiranjurazvoj po meri. Uporaba paketa z dodatki prenesti strogo ne priporočamo, sicer bo zanimanje za igro preprosto izginilo. Spremembo lahko ponovno uporabite, vendar ne kot osnovo.
  Po drugi strani pa je ta paket lahko odlična komponenta za vaše modele. Na primer, ustvarite pustolovščino in želite dodati prevoz ali teleport. Nastavite mod in odnesite vse delo, so v prostem dostopu. Ne omejujte se in spreminjajte svoje užitke. Lahko samo delimo vaše osebne misli, vendar to ne vpliva na vašo odločitev. Zdaj imate vse informacije za modo "Gospodar območja" za "Čisto nebo". Pogledali smo vrhunce, ki so na voljo v paketu. Toda to je daleč od vseh aplikacij, ki so v njem na voljo. V paketu je skupaj okoli 40 modov, od katerih je vsak edinstven na svoj način. Če želite raziskati vse, vam priporočamo, da osebno preizkusite aplikacijo.

  Sorodne publikacije