Kako narediti jajčno kravo v Minecraftu? Vizualna navodila

Številni igralci računalniških iger so zainteresirani za razširitev zmogljivosti obrti, zlasti pa za izdelavo jajčnih krav v Minecraftu. Izkazalo se je, da igra ima veliko več načinov za razjedanje okolja, kot si morda mislite. V tem članku boste izvedeli, kako zamenjati jajčno kravo v Minecraftu.

Kaj res potrebujejo krave?

Zdi se, da v tej igri, na splošno, obstaja ogromno mračno ustvarjanje, ki ga lahko naredijo, razen da gredo po travnikih in stisnejo travo? Pravzaprav imajo krave veliko pozitivnih možnosti. Zato iščemo odgovor na vprašanje, kako narediti jajčno kravo v Minecraftu. Te živali lahko prečkajo ovire, izogibajo se stiku s tekočinami in zato vnaprej tvegajo vodo.


Koristi vzreje krav

Krave so izjemno pametne - lahko stopajo po stopnicah! Ta bizarna pikselna bitja so najdena v majhnih desetih jatah. Najpomembneje je, da je njihova pozitivna kakovost predvidljivost. Ne bodo vas pripeljali do mesta, ki jim bo povzročilo zaskrbljenost, in to je glavna stvar. Kako narediti jajčno kravo v "Minecraft", pozna vsako osebo, ki želi imeti vse te prednosti odličnih vodnikov. Krava te ne bo nikoli potisnila v kaktus ali pečino. Vprašate se: ali obstajajo pomanjkljivosti v tem čudovitem bitju? Odgovor vas ne more razburiti: na kravah v igri "Maincraft" ne morete jahati konja. In tako bi bilo zaželeno!

Kako narediti jajčno kravo v Minecraftu?

Da bi poklicali mobKrava, morate uporabiti posebno jajce. Na voljo je v obrtnem načinu, prinaša jo ptica. Za aktiviranje kličočega ukaza uporabite ukaz summon cow (poševnica). Jajce, zaradi katerega se krava pojavlja na svetu, ni videti slabše od drugih: rjava je na temnem mestu. Za aktiviranje ukaza za klic pozivanja pritisnite tipko "t", vnesite tipko za ukaz in pritisnite "enter".


Kaj daje krava?

Logično je domnevati, da kravo v "Minecraftu", kot v resničnem življenju, prinaša mleko in meso, kožo in okusne zrezke, ki lahko negujejo sile svojega igralnega značaja. Kravje meso lahko odpustimo, kot v resničnem življenju. Uporabite napredne sposobnosti obrti, da ustvarite nenavadne vrste teh bizarnih in zelo uporabnih pastinakov. Ne pozabite nahraniti svoje živine s pšenico - to je ona je najljubši obravnava pikčastih lizik. Bodite pozorni na skromne posodobitve v Minecraftu, da ustvarite ustvarjalne nove stvari in presenetite druge igralce.

Sorodne publikacije