Soul Gems: Kako napolniti Skyrimove prste

Duše duš v vesolju Skyrim imajo zelo pomembno vlogo. Ti artefakti služijo za polnjenje čarobnih stvari in so potrebni tako za resne čarobne eksperimente kot za preprosto življenje. Lahko jih srečaš povsod. Trenerski igralci TES potrebujejo tudi te vrste nakit, saj se ta način vračanja čarobnega orožja šteje za najbolj dostopen in praktičen.

Kaj je to?

Stone Soul (Soul Gem) je artefakt, mineral, ki je sposoben obdržati dušo bitja. Če pa je pojasnilo bolj praktično, potem je tak "prodnik" sposoben prenesti dodatne "naboje" na čarobno orožje, da bi še bolj deloval. Višji kot je tak kamen, močnejši bo učinek. To je samo tista duša, ki potrebuje takšen artefakt. Za majhen delček, bo volk dovolj za ulov, ampak za velik kamen potrebujete dušo, na primer, velikan. Zaobite to omejitev je nekaj pametnih načinov.


Klasifikacija kamnov duš

Igra je predstavljena kot preprosta linija kamnov duš in več posebnih artefaktov. Približen seznam izgleda takole:
 • majhen;
 • majhna;
 • navadna;
 • velik;
 • velik;
 • črna.
 • Da bi napolnili črni kamen duše, se bo ujemal "samo lopov". Čeprav je v resnici dovolj, da ubije vsakega predstavnika dirke iger na srečo, vampirja ali zlobnega karakterja. Poleg tega morate pred polnjenjem črnega kamna duš v Skyrim z redno mobo zagotoviti, da ni drugegadelce v nahrbtniku.

  Polnjenje kamnov za prhanje

  O napajanju Skyrimovih draguljev za prho, ti namigi so neposredno v sami igri. Prej ali slej bo na zagonskem zaslonu prikazan priročnik o tem, kako obrniti moč palice ali začaranega rezila. Poleg tega je proces opisan pri učenju »ujetja tuširanja«, ki nima stopnje diplomiranja, vendar se lahko poveže s prenesenimi veščinami in obdrži sovražnika dlje kot običajno.


  Če želite odgovoriti na vprašanje, kako napolniti Skyrimove kamne, morate izvesti nekaj preprostih manipulacij:
 • aktivirajte urok "zajemanja duš" na sovražnika;
 • ubiti sovražnika na kakršen koli razpoložljiv način;
 • se bo prikazala animacija, podobna absorpciji duše zmaja, po kateri se bo eden od kamnov napolnil, odvisno od sovražnikove moči.
 • Nič zapletenega. Pred polnjenjem Skyrimovih prhalnih kamnov je priporočljivo, da si močno prizadevate, da bi dobili idejo, katera pošast je primerna za določeno vrsto kamnov za prhanje.

  Azura Star in Black Star

  Ta dva artefakta sta dobro znana oboževalcem serije TES. Oba sta nagrada za iskanje Dadre. V resnici, Skyrim dobi zvezdo igralcu, ki je že pokvarjen, potem pa ga mora obnoviti. Na poti iskanja se izkaže, da je magični kolega Mayin Waren v svojih poskusih, da bi našel nesmrtnost, svojo dušo preselil v Azure. Kasneje je igralec odvisen od tega, ali bo artefakt začetni ali pa bo postal Black Star.
  Igralec bo v rokah prejel nepremični kamen duše, ki je lahko nenehnonapolni duše. Če želite napolniti Asura zvezde, potrebujete le "bele", to je, nižja bitja, na primer živali. Kako zaračunavati Skyrimove prste? Črna zvezda v tem primeru se ne razlikuje od običajnega nasprotnika, zahtevala bo kakršno koli "temno" bistvo, na primer bandit.

  Druge uporabe

  Kamni ne služijo kot tuš za polnjenje orožja. Z njihovo pomočjo lahko dobite precej močan artefakt v zgodnji fazi igre - osebje klica atronah. Če želite to narediti, morate pridobiti velik ali velik kamen duše. Lahko kupite artefakt praktično od katerega koli sodnega čarovnika. Poleg tega, dodajanje metlo, sol in ustrezen ingota iz rude, za uporabo kovačijo atronaks v College. Iz črnega kamna duše lahko dobite tudi srce daedre, ki je izjemno pomembna v poznih fazah igre pri ustvarjanju močne opreme.

  Sorodne publikacije