131 raven "Planet Gems", kako prenesti. Koristni nasveti

"Planet draguljev" - mini igra znanih razvijalcev Nevosofta. Aplikacijo že dolgo uživajo številni oboževalci, da se ob prostem trenutku dotakne zaslona na mobilni napravi. Vendar pa ni vedno vse sladko in gladko. Včasih se pojavijo težave - ljudje ne morejo prestopiti 131 ravni "Planeta draguljev".

O projektu

Igra "tri v vrsti", kjer morate samo podreti kamne ene barve v skupini, je že dolgo priljubljena, saj je to najboljši način za sprostitev možganov. Pomanjkanje obremenitve na dolgočasnem delu, dolgo, naporno potovanje na avtobusu - vse to ustvarja iste trenutke, ko se ljudje zatekajo k uporabi takšnih programov.


Z rastjo etape se zapletenost igre poveča, obstajajo omejitve glede števila premikov in obstajajo ovire, ki jih lahko razbijejo samo bonusi. V takih primerih imajo igralci težave pri prehodu. Raven 131 se lahko zdi zapletena. V igri "Planet draguljev" obstaja veliko faz, na katerih morate razmišljati o svojih dejanjih. Še posebej, če je število prepustnic za prehod zelo majhno.

Višanje ali Kako do ravni 131

Planet Gems se ne postavljajo kot igra zdrava pamet, toda v tem primeru je smiselno to pokazati, saj je število gibov enako tri in je treba prekiniti celotno šestnajst celic. Da bi to dosegli, morate strogo upoštevati gida:


  • prve izmenerumeni dragulj na dnu zaslona, ​​da razbijejo grozde rumenih kamnov;
  • se je zdelo, da se zadrga premakne v desno;
  • Po izpolnitvi vseh kombinacij bo prišlo do dodatnega strela, ki ga je treba aktivirati z dvojnim klikom na gumb.
  • To je to, proces uničenja celotnega polja teče, raven 131 je sprejeta.

    Zaključek

    Zapletena raven "Planeta draguljev" 131 in kako jo prenesti, ni vedno mogoče takoj razumeti. Na odru je videti samo na prvi pogled. Toda ta vtis je varljiv zaradi dejstva, da so sprejeti le trije koraki za dosego cilja. V skladu z zgornjo taktiko lahko zlahka vzamete to višino in opravite nesrečen 131 nivo v "Planetu draguljev". Kako prenesti kompleksno raven? Poskusite uničiti to težko višino enkrat naenkrat. In tudi s pomočjo študija vodnikov, ki jih je veliko. Opozoriti je treba, da ta vodnik ni univerzalen. Vsak igralec lahko najde bolj priročen način za prehod skozi raven in v dveh poteh ali celo v eni. Moramo le poskusiti, poskusiti in ne odnehati na poti do razkrivanja dragocene taktike in ugotoviti odgovor na vprašanje, kako prenesti raven 131 v "Planet Gem". Vso srečo!

    Sorodne publikacije