Internetna denarnica: pregled, vrste, značilnosti

Danes so internetne denarnice v dobi računalniške tehnologije in informacijskega razcveta zelo priljubljena tema za razpravo. Dejstvo je, da je nekaj dela in pridobitev denarja za to postalo resnično in ne vstati iz svojega računalnika. (Če imate internetno povezavo). Seveda, če imate zaslužek na internetu, potem je treba sklepati o denarnici tega zaslužka. V tem članku je podrobno opisano, kaj predstavljajo elektronske denarnice, njihove sorte, značilnosti, o zaslužku na internetu z denarnico in kako umakniti zaslužek iz elektronskih denarnic. Torej, več.


Kaj so internetne denarnice

V bistvu je elektronska denarnica platforma za digitalni plačilni sistem. Grobo rečeno, digitalna valuta je valuta, kot je dolar ali evro, saj je le dejstvo, da je umaknjena iz bankomata in da ni mogoče dati take valute na polico, saj je digitalna. Številne transakcije in prevodi se danes izvajajo neposredno na internetu in brez povezave z gotovinsko poravnavo. Za spletno valuto lahko kupite stvari na različnih platformah, rezervirate vstopnice za letala in celo kupite izdelke v spletnih trgovinah. To je zelo priročno in v mnogih pogledih olajša spletne nakupe in prevode.

Zakaj se elektronske torbice vedno bolj uporabljajo

Že več kot 15 let uporabniki zaslužijo na spletu in preživljajo svoje plače. Poleg teganarediti veliko nakupov vsako leto postaja vse bolj in bolj realno in priročno s pomočjo elektronskih denarnice. Veliko lažje je priti do spleta in z njim opraviti transakcije, kot pa z uporabo bančnih kartic in terminalov, v katerih je potrebno uskladiti menjalne tečaje in tečaje, plačati velike provizije in plačevati dohodnino posameznikom - podjetnikom, ko sredstva pridejo na vaš bančni račun. Poleg tega so po izdaji različnih mobilnih aplikacij za pametne telefone in tablice internetne denarnice postale možne s sedenjem v kavarni ali vožnjo avtomobila.


Treba je opozoriti, da strokovnjaki in strokovnjaki na področju elektronskih valut trdijo, da bo uporaba gotovinskih plačil in bančnih sistemov najverjetneje sčasoma postala nepotrebna zaradi elektronskih denarnic in digitalnih plačilnih sistemov.

Sorte

Dandanes so digitalni plačilni sistemi na spletu dostopni. Najbolj razširjene in uporabljene so internetne denarnice: "Kiwi", "Yandex.Money" in WebMoney.
Poleg tega postajajo zaradi porasta kriptičnih valut elektronske denarnice za Bitcoin, Ethereum, Ripple in druge grobne izdelke vse bolj razširjene.
Res je veliko torbic. Toda celotna funkcionalnost in uporaba sta enaka. Z določenim denarjem, recimo na plačilu "Kiwi" preko interneta, ste račun povezali z valuto, v kateri je bil denar zaslužen. Po tem pride "Internet Money"ta denarnica. V "Kiwi" torbici je večina rubljev, kot tudi na "Yandex.Money". Za WebMoney je na primer seznam digitalnih valut malo več. Vendar je bistvo internetne denarnice, da s pomočjo menjalnikov valut iz elektronske denarnice lahko pretvorite valuto katere koli druge elektronske denarne denarnice.

Zaradi tega, kar so se pojavili

Številne platforme za trgovanje in spletna mesta za pridobivanje samostojnega dela delujejo natanko z elektronskimi denarnicami. Praktično je nemogoče doseči neposredne sklepe s podobnih strani na bančni kartici. Da bi to omogočili, se morajo razvijalci takšnih lokacij dogovoriti o številnih zakonih različnih držav, da bi upoštevali različne vidike obdavčevanja in obveznosti tistih, ki se ukvarjajo s podjetniškimi dejavnostmi. Poleg dejstva, da to ni tako preprosto in zahteva strokovno sodno prakso, je tudi zelo drago, saj je registracija za podjetnika in plačevanje veliko davkov za njihovo podjetniško dejavnost v različnih državah res velik denar. Zato so bile elektronske torbice. Zdaj je veliko lažje odbiti vaš zaslužek z internetno torbico.

Države in elektronske denarnice

Več besed o tem, kako države poskušajo vplivati ​​na elektronske plačilne sisteme. Dejstvo je, da številne države nenadzorovano prenašajo denar, ker takšne transakcije niso obdavčene. Poleg tega številne kazenske države uporabljajo elektronske denarnice, ker je nemogoče izslediti pot sredstev in oseb, ki so daneprevodov. V zvezi s tem mnoge države poskušajo vplivati ​​na razvoj številnih elektronskih plačilnih sistemov s prepovedjo uporabe tega ali tistega elektronskega plačilnega sistema ali obratno, kar daje dobro vrednost pogojem sodelovanja in popolnemu preverjanju vseh denarnic. Zato je za uporabo take internetne denarnice, kot je WebMoney, potrebno najprej preveriti račun, tako da upravi sistema pošljete svoje osebne podatke. Šele po postopkih preverjanja obstaja možnost uporabe enega ali drugega e-plačilnega sistema s polno funkcionalnostjo.

Prilagoditev

V povezavi s poskusom države, da vpliva na področje transakcij prek elektronskih denarnic in v povezavi z željo lastnikov digitalnih plačilnih sistemov, da zagotovijo vsa elektronska plačila svojih denarnih sistemov, je postopek personalizacije v zadnjem času postal priljubljen. Bistvo tega postopka je zagotoviti poseben profil e-torbice njegovega lastnika. Ampak dal v zbirko podatkov vse potrebne informacije o svojem lastniku. Na primer, za prebivalce Moskve in Moskovske regije je bila ta priložnost že zagotovljena za lastnike "Kiwi", da bi zagotovili, da je sklepanje zaslužka na internetu na "Kiwi-torbici" postalo ne samo varno, ampak tudi priročno in hitro. Za personalizacijo se morate obrniti na katerokoli vejo Intercoma, da izpolnite profil in priložite osnovne podatke na profil denarnice. Predstavniki elektronske torbice"Kivi" trdijo, da bo postopek personalizacije kmalu na voljo tudi drugim regijam in državam. Poleg tega mnogi sistemi začenjajo izvajati program za preverjanje in prilagajanje uporabniških profilov.

Značilnosti elektronskih denarnic

Druga značilnost uporabe elektronskih denarnic je potreba, da se njihovi osebni podatki ohranijo v profilu. V takih denarnicah, kot sta "Kiwi", Payeer, Blockchain in mnogi drugi, ni treba preverjati.
V "Yandex.Money" na primer ni treba pošiljati vaših osebnih podatkov, če ne nameravate opravljati transakcij za več kot 15 tisoč rubljev na dan. Če pa boste delali z večjimi zneski in imate na primer internetno denarnico »Yandex.Money«, potem morate preveriti svoj račun. Potrebno bo poslati podatke o potnih listih in vlogo za preverjanje upravljanja spletnega mesta. To je potrebno, da bi povečali varnost vaših transakcij in tistih, ki bodo prevajali z vami.

Kako uporabiti elektronsko denarnico za prikaz vaših zaslužkov

Za večjo jasnost razmislite, kako prikazati zaslužena sredstva prek interneta z uporabo "Kivi denarnice". Ko ste se registrirali, ustvarili račun na "Kiwi" in prejeli sredstva, morate najti ustrezen izmenjevalnik.
Mesta, ki se ukvarjajo z izmenjavo elektronskih valut, so številna. Vsak izmenjevalec ima seznam elektronskih valut, s katerimi dela, in seznam menjalnih tečajev. Celotno bistvo menjave valut na teh straneh vker prenesete določen znesek iz vašega "Kivija" v "Kiwi" na spletni strani izmenjevalca, potem pa se denar, prenesen iz bančnega računa iste banke izmenjevalnega spletnega mesta, zamenja na stopnjo mesta na bančnem računu, ki ga določite. Tako, mimo niza provizij in pristojbin, lahko prenesete elektronsko valuto v pravi denar na bančni račun.

Virtualne in plastične kartice plačilnih sistemov na internetu

Treba je opozoriti, da nekateri veliki sistemi elektronskih plačil sodelujejo z bankami številnih držav. Zato nudijo možnost naročanja virtualne ali plastične kartice za plačilo storitev prek terminala ali dvigov na bankomatih. Vendar obstajajo številne težave v tej zadevi. Prvič, vse banke se ne strinjajo, da bodo sodelovale s sistemi elektronskih denarnic, saj so njihovi neposredni konkurenti in za bančni sistem, ni povsem primerno, da se elektronske denarnice porazdelijo med prebivalstvo. Torej, daleč od vseh bankomatov bodo lahko dvignili denar s kartice, na katero je vezana elektronska denarnica, ali pa bo takšna priložnost, vendar z velikimi provizijami. Drugič, ista kartica se ne sprosti brezplačno, in skupaj z mailing, prejemanje take kartice bo stalo veliko denarja. Poleg tega se takšne kartice iz varnostnih razlogov ne izdajajo za daljša obdobja. Zato vsakih šest mesecev ali leto za nakup dragih kartic z verjetnostjo pobral velike provizije na bankomatih - to ni povsem primerno.

Sorodne publikacije