Šola čarobne obnove na Skyrimu.

Serija "Ancient Swivels" ima edinstveno tehnologijo, ki se nenehno izboljšuje v novih delih. Enostavno sledite razvoju spretnosti, urokov, sposobnosti. Pozitivno razlikuje igro od drugih RPG-ov. Vladar bogoslužja je dosegel vrh svoje priljubljenosti v petem delu The Elder Scrolls V: Skyrim. Določila je novo barvo kakovosti video iger in prevzela vodilno mesto v svojem žanru. V tem članku bomo razpravljali o porazdelitvi magične šole - okrevanju.

Šola čarobne restavracije v "Skyrime"

Obnova je spretnost, ki se nanaša na čarobne sposobnosti. V distribucijski plošči se sklicuje na veščine čarovnika, vendar kljub temu meji na tiste iz "vojne" skupine. Brazgotine v Skyrimu, predvsem, povečujejo zdravje in lahko tudi prestrašijo zlo, ustvarijo amulete fizičnega in magičnega vpliva.


Obvladanje čarovnije predelave

Izboljšanje spretnosti z zdravilnimi uroki je posledica nepopolnega okrevanja zdravja. Skladno s tem se z večino zdravja ta veščina ne bo izčrpala, če se uporabi zdravljenje. Njen napredek se bo povečal, če bi vas prestrašil. Na hitrost rasti spretnosti vpliva aktivno delovanje kamnov ljubimec in čarovnika. Znak ima lahko tri korenske sile:
  • Zdravljenje. Izpolnjuje zdravje protagonista in drugih likov. Ohranjanje stabilnega zdravstvenega zapisa je ključni element igre. Glavni junak bo uporaben za črpanje spretnosti inuporabiti to urok, tudi če lik ne bo vlagal v čarobno pot - zdravljenje je potrebno za vsak razred.
  • Stražar. Čarodeja pomaga trdno boriti z drugimi čarovniki. Kolo absorbira čarobne uroke sovražnika, hkrati pa ščiti junaka in vam omogoča, da izčrpate čarobno moč nasprotnika.
  • Posvetitev. Tisti, ki hodijo po temnih in pozabljenih ječeh, grobnicah in jamah, morajo biti oboroženi s tovrstno uroko. Glavni junak lahko prestraši zlo in jim škoduje. Na žalost lahko nekatere različice tega uroka vplivajo na nemrtvi nivo 35 in spodaj.
  • Obstaja nekaj načinov za obnovitev od Skyrim-a, ki bo dodal vaš seznam novih urokov.


    Hitro izboljšanje spretnosti

    Glavne koristi za to spretnost so imperialne (+10 do standarda), pa tudi argoni, altmeri in brati (+5 standarda). Črkuj "Zdravljenje" je prisotna pri predstavniku vsake dirke. Zato je treba začeti z njim. Poiščite šibkega tekmeca, ogenjite se, vzemite past, začnite izgubljati zdravje zaradi pomanjkanja kisika v vodi - vse to vam bo pomagalo, da uporabite uroke spretnosti za napredovanje. Prvih 10-20 točk se kupi hitro. Na Skyrim, Collette Marence je obnovljena. Kupite knjige, ki črkujejo ta značaj, in prenesite spretnost z vsako novo raven za denar. Če želite pospešiti svoj napredek, kupite ali ustvarite svoj lastni napoj za obnovitev. Skyrim je poln sestavin za njegovo ustvarjanje. Ko dosežete najvišjo raven spretnosti (90+), jo vzemitenalogo v Colette in ga uspešno dokončate. V nagradi boste prejeli dve uroki "Master" ravni.

    Sorodne publikacije