Igra v stilu Haunted House: prehod v podrobnosti

Med ugankami v žanru igre je posebej poudarjena lepa parcela in zanimive misije pobega Haunted House. Prehod tega projekta ni omejen na banalne ključne kombinacije. Tukaj boste morali uporabiti logično znanje, sposobnost razvozlati rebuse in se osredotočiti na okoliške predmete. Duhovi bodo nenehno moteni med pustolovščinami, saj lahko vsak uporabnik potrebuje pomoč.

Opis igre

Igralci se soglasno razlikujejo od kategorije logičnih iger Haunted House Escape. Prehod ploskve daje čudovit zagon za razmišljanje in hkrati ne zahteva veliko časa.
Namesti igro na mobilnih platformah in ima kampanjo nekaj ur. Junak mora poznati vse skrivnosti hiše z duhovi in ​​se naučiti neverjetne skrivnosti. Družba ne verjame v ta nadnaravna bitja, zato je potrebno zbrati dokaze in ostati živo. To je glavna naloga igralca. Hiša se zdi, da živi svoje življenje in zato preprosto ne daje svojih skrivnosti.


Začetek

Na začetku igre Escape Haunted House se bo odprla fasada hiše, v kateri bodo potekale vse dogodivščine. Poglejte v inventar, kjer se bo pojavila skorja in zemljevid, ki prikazuje lokacijo ključa. Nahrbtnik vam omogoča ne samo shranjevanje predmetov, temveč tudi njihovo združevanje, podrobno obravnavo, delitev in izbiro.
Zemljevid bo pokazal kraj v bližini nagrobnika, tam je vredno uporabiti piknik in pobrati predmete. Na prednjem vhodu blokiramo okostje ceste, zato pridi. Na hodnikuobstajal bo rezilo, ki ga je treba vzeti v inventar. Na tleh sosednje sobe vzemite nože in pojdite na desno. Tukaj je vredno vklopiti žarnico pod kodno ključavnico s kodno ključavnico in vnesti geslo 274. Odprite vrata, da dobite trak izolacijskega traku, prav tako ne pozabite na valj z neznano snovjo na tleh. Nato izberite rezilo, prerežite lutko na zgornji polici in dvignite ključ. Povlecite verigo in položite stopnice v inventar z manšetami. Potem Escape Haunted House Windows Phone (prehod obravnava v tem članku) vključuje uporabo prejetih predmetov. Stopite pod lepljivo lestev in se povzpnite na podstrešje. Vzemite pištolo in manjkajoči del, povežite in ubijte pošast v zaklenjeni sobi (poglejte zemljevid, ključ do njega v inventarju).Druga faza

Da vas pobegana hiša ne bo pripeljala v slepo ulico, odstranite stol in snop sena v sobi z pošastjo. Na podstrešju zavijte na desno, zamrznite okostje z balonom, vzemite knjigo in videokaseto. Če boste zlomili stol, se bo pojavila sponka in deska. Najprej nalepite vrata na sredino in vstopite v stranišče, kjer boste iz sefa videli pokvarjeno žico. Nanesite izolacijski trak in obrnite ročico in vzemite kamen. Video kaseta na televizorju bo predvajalnik prenesla v drugo sobo z veliko stvari. Geslo iz sefa je 14582437 in obstaja ključ s pentagramom in uro. Odvijte žarnico in dvignite list v kri, nato se vrnite s televizorjem. Dnevnik bo igralcu pokazal recept: plošče, seno in iskro iz kamna s kremenomogenj Pojdi na levo v skeleton sobi, in Escape Haunted House bo neposredno privede do volka stražar. Stopite po stopnicah in se povzpnite na stolp. Izberi samostrel, vložek in ubij zlo. Koda na predalu 9743 in z uro na steni odstranite obroč. Označi na zgornjo polico s kladivom in z zobnikom 1010. V prvi sobi na podstrešju razprostri požar v kaminu po zgoraj omenjenem receptu. Ogenj vam bo omogočil, da boste našli nove predmete v Hiši straši Escape. Prehod dodatnih ugank je v celoti odvisen od skrbi uporabnika in sposobnosti iskanja najdenih predmetov.

Zaključek

Igra tega žanra vključuje številne nasvete, ki jih je treba obravnavati. Če je predmet mogoče razdeliti, bo potrebno deliti. Orožje je treba ponovno napolniti in uporabljati le proti nasprotnikom. Ne napadajo, vendar ne bodo več pustili. Če vzamete nekaj, potem bo v prihodnosti zagotovo našla svojo aplikacijo. Pentagramski ključ na primer odpre ključavnico z enakim vzorcem. Istočasno morajo zvezde na zvezdi stati v eni vrsti in se večkrat pomakniti. Vsaka lokacija ima svoje skrivnosti, in če ne veste, kaj morate uporabiti, poskusite iti v obratno smer. Treba je opozoriti, da je prvi del postal zelo priljubljen in razvijalci so izdali nadaljevanje. Prehod igre Escape Haunted House 2 se ne razlikuje od višje zahtevnosti, vendar povzroča enako zanimanje med ljubitelji logičnega razmišljanja.

Sorodne publikacije