Brisalci z gretjem: izbira, montaža, pregledi

Ščetka brisalcev z ogrevanjem je za mnoge lastnike avtomobilov nepogrešljiv element. Seveda, poleti, tako opremo za avto ni zelo pomembno, vendar v zimskem času leta, še posebej na območjih s hudimi podnebji, brez njega, ne more storiti brez njega.

O čem naj bi pomislili?

Zaželeno je, da začnemo že poleti, da razmislimo o tem, kakšna krtača vam bo najbolj ogreta. Kot veste, se vetrobransko steklo avtomobila ogreva s pečico. Torej se v teh razmerah sneg začne aktivno topiti na steklu in nastane velika količina vode. Seveda lahko dobri brisalci pretresejo največjo količino vode, nekaj pa ostane na sami napravi. Če se avto vozi pri visokih hitrostih, in celo temperatura na ulici pod ničlo, potem se bo tekočina, ki ostane na hišnikih, zelo hitro začela spreminjati v led. V takih razmerah brisalci delajo zelo trdo, saj se hitro zamrznejo, steklena površina pa preprosto ne bo več čiščena.

Upoštevajte, da niti peč v notranjosti stroja niti brisalci vetrobranskega stekla sami (mimogrede, ta funkcija ni daleč od vseh avtomobilov) ne bodo mogli zagotoviti hitrega odtajanja ledu. V tem primeru lahko uporabite samo krtačo brisalcev z ogrevanjem. Ona bo postala vaša odlična pomočnica pri čiščenju stekla v hladnem obdobju.

Metlični brisalci zogrevanje: značilnosti

Veliko proizvajalcev vetrnih turbin se je že pozabilo na težave voznikov avtomobilov v zimskem času leta. Takšna znana podjetja kot so Bosch, Vale, Champion in drugi proizvajalci so v svoje zbirke vključevali ogrevane brisalce avtomobilov. Seveda je njihova cena precej višja kot v vseh sezonskih brisalcih, vendar je upravičena z njihovim učinkom. Takšni izdelki bodo trajali več zime, tako da boste imeli priložnost prihraniti na vseh sezonskih brisalcih.

Krtače za metlice brisalcev Gorilnik

Ta vrsta ogrevanja se šteje za najučinkovitejšo. Cena takih ščetk ne bo drugačna od drugih dragih zimskih modelov, vendar bo učinek presegel vsa pričakovanja. Običajno je cena odvisna od samih izdelkov, kot tudi od temperature goreče niti.

Po mnenju proizvajalcev se lahko takšni izdelki ogrejejo na približno sto stopinj v samo dveh do treh minutah. Vendar je to odvisno od pogoja, da je naprava na sobni temperaturi. Ta proces bo na ulici trajal še nekaj sekund. Ne smemo pa pričakovati, da se bodo tudi taki brisalci zelo hitro spopadli z veliko plastjo, ki se je nabrala na kozarcu ledu. V tem primeru morate malo počakati. In za pospešitev tega procesa je bolje pomagati z rokami.

Značilnosti takih izdelkov

Čopič brisalca z vročino lahko včasih povzroči nekaj neprijetnosti. V vsakem primeru mora biti priključen na vtičnico ali vžigalnik za cigarete. In to lahko povzroči nekaj nelagodja vozniku samemu. Žice lahkozačeti, da bi dobili zmeden v avtu, in ne bo videti zelo estetsko. Poleg tega jih lahko najprej ujamete, še posebej, če je to nenavadno.
Takšni brisalci so zelo preprosto pritrjeni. To se izvede na enak način, kot v primeru sezonskih modelov. Zato, pobiranje izdelka za vaš avto ne opravlja nobenega dela. Tudi velikost krtač ne bo drugačna od velikosti drugih izdelkov.
Upoštevajte, da navijalci z Bernerjevim ogrevanjem uporabljajo približno šest amperov. Pri nakupu upoštevajte to možnost.

Prednosti uporabe

Zimske metlice brisalcev imajo številne prednosti pri uporabi, tako da so tako priljubljene številnim voznikom. Bodite pozorni na naslednje značilnosti:
- Taki brisalci so zelo hitri in enostavni za namestitev. Postopek se izvede na enak način kot pri drugih modelih brisalcev. - V vsaki avtomobilski trgovini boste našli veliko število modelov izdelkov, tako da lahko preprosto izberete možnost za vaš avto. - Napravo lahko namestite na kateri koli avto. Ni potrebno misliti, da je to mogoče le za sodobne drage avtomobile. Obstajajo posebni adapterji, ki lahko rešijo ta problem. - Takšni izdelki so zelo dolgoročni. Ne bodo vam lahko služili niti ene zime, tako da lahko veliko prihranite. Poleg tega se material, iz katerega so izdelani, obrablja zelo dolgo, in sčasoma materiali ne izgubijo svojih lastnosti.


- Material ščetke je idealno pritrjen na steklo tudi prinizkih temperaturah pod.
- uporabi izdelkov ogreti v zimski sezoni, ne boste opazili za razvezo zakonske zveze očala in kopičenje ledu na krtačo.

Značilnosti namestitev

rezila Zima brisalcev je zelo enostaven za namestitev. To traja do petnajst minut in se soočiti s to nalogo lahko tudi začetnik. Zelo enostavno narediti z uporabo avtomobilskega vžigalnika. Vendar upoštevajte, da je ta metoda veliko slabosti. Inside, bo dodatni kabel, ki ni vedno primerna. Poleg tega so žice, ki ponujajo proizvajalci pogosto zelo tanka, in moč sedanjega 5-6 Amp praktično nemogoče. Tudi žica začne hitro segreje. Strokovnjaki priporočajo metodo povezave, ki se uporablja za nova vozila.

Alternativno povezati

ogrevana metlice (kot je opisanem v tem članku), lahko poveže drugih metod. Razmislite najenostavnejši in najbolj cenovno tiste. Ampak za to moraš kupiti nekaj dodatnih podrobnosti. Strokovnjaki priporočajo zamenjavo žic na izdelke z velikim prerezom. Prav tako ne vplivajo na ključne kontrole rele zadnje meglenke. To vključuje hišniki delo bo zelo enostavno. Preprosto kliknite na kupljenega ključa, medtem ko za vžig. ponovnim pritiskom na tipko, s katero bi raje izklopite napravo.

Načela za oblikovanje lopatic

brisalcev segretim pregledi, ki jih lahko preberete v tem članku so navedeni zelo preprosto.
Ključ, ki bo odgovoren za ogrevanje, je nastavljen na desno na armaturni plošči. Ta kraj velja za najbolj primerno lokacijo. Vendar pa lahko izberete drugačno, bolj priročno mesto za vas. Sedaj morate namestiti žico, ki bo povezala ta ključ in rele. Najbolje je namestiti rele pod pokrovom stroja, zato upoštevajte, da mora biti žica, ki ste jo kupili, dovolj dolga (bolje je, da jo zamenjate vnaprej). Poleg tega je priporočljivo, da ga izolirate, da se izognete zapiranju. Rele namestite na nosilec diagnostičnega priključka. Vse žice iz ključa morajo biti vlečene skozi gumo na istem mestu. Povežite vse elemente, ki se končajo s pozitivno žico. Uporabite varovalko 10A. Za namestitev je najbolje, da kupite kabel, ki je debelejši. Njegov pozitivni konec je povezan z relejem, drugi pa z ABC, ki ga povezuje z njim in z varovalko. To je vse, namestitev se lahko šteje za popolno.

Mnenja potrošnikov

Po mnenju lastnikov avtomobilov je ščetka brisalcev vetrobranskega stekla s cestnim ogrevanjem in drugi priljubljeni modeli, ki so odlični pomočniki v zimskem času v letu. Kar je zelo pomembno: kakovostni izdelki imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Mnogi vozniki več let uporabljajo isti brisalec, kar prihrani veliko denarja. Grelci se popolnoma soočajo s svojimi odgovornostmi in imajo dostopno ceno, zato so vozniki z njimi zelo zadovoljni.
Kljub številnim prednostim pa niso vsi vozniki pripravljeni takoj dati znaten znesek. Toda zVsako leto so brisalci z ogrevanjem vse bolj priljubljeni, zato jih mnogi proizvajalci vključujejo v svoje zbirke.

Sorodne publikacije