Get-jet.ru: pregledi na spletni trgovini

Get-jet.ru - spletna trgovina, ki prodaja video snemalnike. Nekoč je bil zelo priljubljen in je imel povpraševanje med kupci. Nekateri njihovi izdelki pokažejo dobre kakovosti, glede na kupce v trgovini Get-jet.ru, levo svoje povratne informacije.

Video snemalnik spletne trgovine

Get-jet.ru in videorekorderji - kot celota. Video snemalniki v tej spletni trgovini so bili med najboljšimi.

Zato je bilo med strankami in obiskovalci strani zelo veliko povpraševanje po njih. Zelo pogosto pa so uporabniki zapustili svoje povratne informacije o Get-jet.ru in zunaj nje.

Mnenja o izdelkih

Če želite izvedeti, kakšna je kakovost blaga v trgovini, morate prebrati ocene Get-jet.ru. Mnogi uporabniki pišejo, da je bil radijski detektor Neoline X-COP 9700 eden najboljših modelov v tej trgovini. Razlog je v tem, da vključuje dve napravi naenkrat. Kljub dejstvu, da stane malo več kot drugi modeli, je veliko strank želelo to možnost. Med prednostmi so pritrditev in ohišje, priročne nastavitve menija, odlična kakovost fotografiranja. Med pomanjkljivostmi kupcev so opazili slabo občutljivost senzorja na parkirišču, pomanjkanje USB-vtičnice, zaradi česar je bilo mogoče vključiti le v avto.


Negativne povratne informacije o Get-jet.ru so povezane predvsem s kakovostjo storitev v tej trgovini. Uporabniki pišejo, da se soočajo z uvedbo dražjega blaga od menedžerjev namesto tistih, kiizbrali sami. Naslednji negativen trenutek je posledica dejstva, da veliko strank ni čakalo na obljubljeni klic iz logističnega podjetja podjetja, da bi razpravljali o podrobnostih dostave naročila. Seveda takšna raven storitev ne more pritegniti potencialnih kupcev v trgovini. Prav tako ni bilo najboljših ocen o Get-jet.ru v zvezi z registracijo vračil. Kupci, ki niso prejeli izdelka, na katerega so računali (drugi proizvajalec, so bili izdelki z močnimi napakami), niso čakali na svoj denar, kljub temu, da je bila zakonska zveza sklenjena, in nakup je bil vrnjen v trgovino.


Kaj se je zgodilo z Get-jet.ru

Številni video snemalniki, ki so se prodajali po poceni ceni, so bili kupljeni od brezvestnih podjetij in so bili izdelani na Kitajskem. Da pa ne bi utrpeli izgube, je treba trgovino prodati v velikih količinah. Z nakupom dragih videorekorderjev ni bilo vse gladko. Ta trgovina je prenehala obstajati, tudi zato, ker so uporabniki začeli izdelovati "lažna naročila". To pomeni, da so navedli različne napačno razumljene naslove, napačne telefonske številke in ko so poklicali kurirja, so zavrnili nakup in rekli, da ne bodo prišli po naročila iz različnih razlogov. Pokazalo se je, da so stroški za kurirje, menedžerje, logistiko in vzdrževanje mesta preveliki. Nato je spletno mesto poteklo z registracijo domene, ni se nadaljevalo.

Do danes ta spletna trgovina ne obstaja več. Obstajajo samo pregledi na spletu in so nezadovoljnirazočarani kupci, ki so sami preizkusili delo te organizacije.

Sorodne publikacije