Bardova šola, "Skyrim": mimo

Za vstop v odbor "Skyrim" Bard Collegea mora igralec doseči mesto Solitude. Hiša sama ni daleč od palače, zato mimo, ne da bi opazili, da ne bo delovalo. Ko gremo noter, se bomo srečali z moškim po imenu Viarmo, ki nam bo povedal, kako se pridružiti bardom.

O cehovih

Kolegij bardov "Skyrim" je obstajal v samoti od časa alesovega reda. Vodi bodoče pevce, pesnike in glasbenike. Študenti skupaj s svojimi učitelji aktivno sodelujejo na odmevnih počitnicah in občinstvu zagotavljajo živo glasbo. Med glavnim letnim dogodkom, ki ga organizira Kolegij, udeleženci praznovanja zažgejo posebno strašilo. Mimogrede, prototip za strašilo so mnogi sovražili kralj Olaf.


Bardi, ki so končali študij na akademiji, lahko obiščejo gostilne ali bogate domove, da bi tam začeli samostojno kariero. Nekateri diplomanti izberejo drugo pot - nomadski način, ki potuje med mesti in naselji ter prenaša lepo glasbo na najbolj oddaljene kotičke severne province.
To je zelo zanimiv ceh, ki daje osupljive quests. Edino razočaranje, ki so ga opazili mnogi igralci, je, da se protagonist ne bo nikoli naučil peti ali igrati instrumentov. Na srečo se ta pomanjkljivost lahko popravi s pomočjo posebnih modusov za kolegij bardov "Promocija".

Uvod v barde

Vsakdo se lahko pridruži temu cehu,ne glede na razred in raven. Če želite to narediti, morate ugotoviti v kolegiju našega bodočega mentorja, Viarma - nam bo povedal o pravilih združevanja. Od njega spoznamo, da so v kolegij sprejeti le tisti, ki lahko izpolnijo svoje poslanstvo in dokažejo svojo uporabnost.


Omeniti velja, da po vstopu v ta ceh protagonist ne bo prejel sobe, postelje, debla (za razliko od cehovskih čarovnikov, tatov itd.). Ko bomo napredovali, ne bomo mogli dobiti naslovov ali se premakniti na določene vrste. Ne bomo se naučili peti. V bistvu je vse, kar ponuja College of Bardies "Skyrim", pobiranje, dobra denarna nagrada in črpanje veščin.

Sestava akademije

 • Viarmo - glavni direktor ceha in učitelj risanja. Rada zbira pesmi in legende, drži praznovanja in preizkuša nove člane kolegija.
 • Zhiro Zhiman uči nove zgodbe in legende, njegovi arhivi so polni najrazličnejših zgodovinskih knjig. Po želji lahko igralec poveča Girovo stopnjo zgovornosti na "Mojster".
 • Inge Six Fingers - se ukvarja z usposabljanjem novih bardov za igranje lutnje in drugih glasbenih instrumentov.
 • Pantheon Antea je še en učitelj, ki poučuje spretnosti igranja flavte.
 • Iskanje 1: "Osvetli!"

  V prvi nalogi, ki nam bo zaupana, se bomo morali pogovarjati z lokalnim dvoriščem o starodavnem tradicionalnem prazniku gorenja Olafa. Natančneje, prepričati moramo oblasti, da bi morali letošnji prazniki potekati (njegov. \ Tiz osebnih razlogov yarla).
  Za začetek gremo na poizvedbe "Pesmi o kralju Olafeju". Knjigo lahko najdete v eni od grobnic, ki nas čaka veliko pasti in nasprotnikov v obliki pajkov in okostij. Pojdimo naprej, dokler ne najdemo trupla mrtvega barda, imenovanega Sanguine. Poleg trupla bo ležala »pesem«, zato jo zgrabi in teči nazaj.
  Na poti nazaj nam bo pomagal duh Sangvinine, ki se bo znebil polja sile, ki bo blokiralo prehod, in bo govorilo tudi z nami proti več močnim dragobramam. Na koncu bitke se bomo morali soočiti s samim Olafom - sovražnik, ki je dovolj močan, zato je pomembno, da dobro iščejo knjigo. Vrnimo pesem nazaj v Viarmo in najdemo tisti del besedila z časom zotliv. Dodajte potrebne vrstice in pojdite na srečanje z yarl. Če nam uspe uresničiti besedilo prepričljivo, bo Yarl dal dovoljenje za počitnice. Čestitamo, zaključili smo prvo potovanje Collegea Bardovega "Skyrima" in bili sprejeti v svoje vrste!

  Quest 2: "Pantheon flauta"

  Naslednja naloga, ki jo dobimo od Pantheona Anteya, nam pošlje flavto, ki je skrita v jami Hoba. Morali bi prebiti drugo množico sovražnikov, se boriti z nekromani in jih imenovali okostja. Flauta je shranjena v najnovejši dvorani, ki jo varujejo najmočnejši nasprotniki.
  Vrnitev v College of Bard Skyrim, kjer bo Panthea, v zahvalo za uporniško vrnitev, povečala nekaj naših magičnih značilnosti: uničenje,čar, iluzija, sprememba, okrevanje in čarovništvo.

  Naloga 3: "Luna Fitna"

  V tretjem iskanju se obračamo k liku po imenu Inga - zanima ga ukradena lutnja Finn, ki je po govoricah zdaj v jami Stone Stream. Ob prihodu na lokacijo se izkaže, da so se v jamo naselili lokalni gangsterji, tako da brez boja ne bo tako. Po hodnikih se povzpnemo v majhno sobo, v kateri je prsni koš prekrit z lutnjo. Omeniti je treba, da sobo varuje najmočnejši gangster in morda bo čarovnik. Ukvarjamo se s sovražnikom, vzamemo orodje in se vrnemo v kolegij. Zahvaljujoč opravljenemu delu Inga črpa nekaj naših veščin.

  Quest 4: "Drum Bjorn"

  Zaključili smo prehod kolegija bardov "Skyrima" s četrtim in zadnjim prizadevanjem, ki nam ga bo zaupal Zhiro Zhiman. Ne da bi veliko razmišljali, pojdite na lokacijo, označeno na zemljevidu s posebno oznako.
  Ko smo se naselili v kotlu Holdyr, raziskujemo starodavne ruševine blizu čarobnega stebra. Kaj se je zgodilo s tem krajem, se učimo iz več dnevnikov, ki jih najdemo na istem mestu. Izberi ključ in se skozi zaklenjena vrata odpeljite v cairo. V kairu srečamo nekaj draugrov in duhove padlih vojakov. Prelomili bomo vse ovire in hkrati reševali več skrivnosti. Uganke so povezane s simboli različnih že znanih živali: v dvorani z dvema ribama - izberemo ribo, v dvorani z dvema pticama - izberemo ptico in na koncu v dvorani z dvema kačama - zavijemo kačo.

  Na koncu, kako čakamoSrečanje z Holderjem samim. Njegov nasprotnik ni tako močan kot kralj Olaf, v rezervi pa ima veliko zdravja in kričanja napadov. Sprva nas bo napadel v obliki Draaura-duhov, vendar se je, ko je izgubil polovico HP-ja, takoj "raztrgal" v tri fantome. Naša strategija v tem primeru bo zmaga na vsakem posameznem fantomu, potem pa bo imetnik ponovno dobil enotno obliko. Ubili smo ga in vzeli boben. Sedaj držimo pot navzdol in gremo ven skozi loputo.
  S kolegom se srečamo z Jimmyjem in mu podarimo boben. Kot nagrado prejmemo črpalko kot dodatno enoto za več bojnih veščin. Na to se lahko šteje, da je naše "usposabljanje" v Bardovem ceh končano.

  Sorodne publikacije