Kako prenesem filme v računalnik? Pregled možnih načinov

Verjetno ne obstaja taka oseba, ki sploh ne bi želela gledati filmov. Skoraj vsi ljudje se želijo vsakič vrniti v čudoviti svet, ki ga je ustvarila množica režiserjev in scenaristov, in skoraj vsak ima v kinu svoj najljubši žanr.

Internet in kino
Internetna distribucija je postala pravo darilo za ustvarjalce kinematografov z vseh koncev planeta: zdaj, da bi gledali najljubši film, vam ni treba čakati, da se bo pojavil na televiziji, ali zahtevati znane diske ali kasete. Zdaj za to preprosto vnesite v iskalni niz ime slike in besedo "download". Toda kako prenesti film iz interneta v računalnik in ne naleteti na prevarante? Spoznali boste ta članek.

Kako prenesti film na računalnik? Aplikacije in pripomočki

Ali lahko brez težav prenesete filme na računalnik? Nekateri ljudje, ki se želijo naučiti, kako prenesti filme na svoj računalnik, ugotovijo, da je prenos datotek z interneta zelo zapleten in zamuden proces, ki ga navadni navadni ljudje ne razumejo. Pravzaprav o tem ni nič resnega. Na podlagi vseh informacij, opisanih v tem članku, bo tudi najbolj zelen uporabnik interneta razumel, kako prenesti film na računalnik. Za "lutke" sveta World Wide Web je bil sestavljen top, ki ga sestavljajo trije najboljši programi za prenos filmov.

uTorrent

uTorrent se lahko upravičeno imenuje univerzalni program. To se lahko uporablja ne le zanalaganje filmov, pa tudi prenos drugih vrst digitalnih datotek, glasbe, iger, knjig itd. V okolju »naprednih uporabnikov interneta, ki vedo, kako prenesti filme na računalnik, je program uTorrent zelo priljubljen in nekoliko legendarni status.V trenutku, je najbolj priročen in najbolj priljubljen torrent program iz vseh obstoječih.Zdaj, je prehitela priljubljenost svojega kazalca BitTorrent.Ta program je vredno izbrati tiste uporabnike, ki so navajeni sprejemati vse preko torrent datotek. uTorrent vam omogoča nalaganje filmov z veliko hitrostjo, z zmožnostjo upravljanja zaključenih in nepopolnih prenosov.Prijetno oblikovanje oči, podpora magnetnih povezav, zmožnost prilagajanja hitrosti prenosa - vse te prednosti naredijo uTorrent vodilno mesto med aplikacijami te vrste. )
Na žalost so v njem tudi slabosti, vendar so zanemarljive. Na primer, v brezplačni različici programa obstajajo bloki oglaševanja. Poleg tega uTorrent ne dovoljuje neposrednega gledanja videoposnetkov med prenosom. Najpomembnejša pomanjkljivost, po mnenju nekaterih uporabnikov, je ta, da se ta program ukvarja le s prenosom datotek, zato bodo morali strani s filmi iskati sami sebe. Nekateri ljudje, ki še niso dobro seznanjeni s tem, kako prenesti filme na vaš računalnik, so lahko te pomanjkljivosti zastrašujoče, vendar je vredno reči, da v njih ni nič strašnega. Oglaševanje v brezplačni različici je nevsiljivo in ne utripa, a dobra in preverjena spletna mesta s torrent filmi na internetu, čepravrota goti

Zona

Za ljubitelje kinematografije je ta program bolj priročna možnost kot torrent strežnik, o katerem govorimo v prejšnjem odstavku. Prenos preko programske opreme Zona poteka po enakem principu kot z uTorrentom, vendar z majhno razliko. Če želite prenesti film prek tega programa, uporabniku ni treba samodejno iskati filmov na spletu. "Zona" ima svoj katalog filmov, v katerem so vse slike razvrščene po žanrih. Vsak film ima svoj opis, oceno občinstva in druge informacije. Če filma ne želite prenesti na osebni računalnik, si lahko film ogledate na spletu. Poleg tega se program Zona lahko uporablja kot navaden torrent odjemalec, če prenos filmov ni zanimiv.
Glavna pomanjkljivost "con", glede na tiste, ki vedo, kako prenesti filme na računalnik, je njena omejena funkcionalnost kot torrent program. Če je oseba navajena na niz funkcij, ki so v uTorrentu, potem mu ne bo dovolj. Toda glede na druge pozitivne strani "cone" je ta pomanjkljivost preprosto bledela.

MediaGet

Program MediaGet je v veliki meri podoben programu "Zone". Pravzaprav ima enako funkcionalnost kot prejšnja različica: katalog filmov in druge zabave, gledanje filmov na spletu, zmožnost prenosa datotek preko torrent sistema, itd. Slike so razdeljene na 36 zvrsti, kar močno poenostavi iskanje potrebnih filmov. Poleg tega MediaGet uporabniku omogoča ne samo gledanje in prenosfilmov, vendar še vedno igrate igre in poslušate skladbe.

Edini minus je popolnoma enak kot v "Coni" - omejeni funkcionalnosti strežnika torrent.

Drugi programi, ki jih je treba omeniti

Po branju prejšnjih odstavkov že veste, kako prenesti filme v računalnik. Vaša izbira je bila predstavljena na vrhu treh programov, primernih za prenos filmov na osebni računalnik. Vendar je treba omeniti več sistemov za prenos filmov:
  • Shareman. Ta program je v veliki meri podoben "Zone" in "MediaGet", vendar je hkrati bistveno slabša od njih. Obstaja zelo priročen katalog katalogov, ki je razdeljen v 37 zvrsti, vendar ni možnosti ogleda na spletu. Poleg tega je ta program popolnoma neuporaben kot torrent strežnik.
  • Freemake Video Downloader. Precej priročen program, v katerem prenos ni preko torrenta, ampak preko URL-ja. Uporabnika je treba vstaviti samo v niz, na primer povezavo do videoposnetka s spletnega mesta YouTube (ali drugega velikega gostovanja videoposnetkov) in začeti prenos. Minus - Omejena hitrost prenosa v brezplačni različici.
  • VideoGet. Ta program deluje na enak način kot Freemake Video Downloader. Negative - Omejite število prenosov v brezplačni različici.
  • Sorodne publikacije