Samsung SCX-4200: Idealen vhodni MFP

Specifikacije omogočajo Samsung SCX-4200, da brez težav organizira sistem vstopa dokumentov. Ta periferni izdelek je odličen za kompaktno pisarno. Lahko se uporablja tudi v drugih primerih, toda s takšno aplikacijo je treba tiskalni sistem dopolniti z drugimi podobnimi napravami.

O napravah. Proizvajalec vključen v dobavo?

Lasersko tiskanje je v središču Samsung SCX-4200. Pregledi lastnikov zagotavljajo visoko zmogljivost in veliko omejitev tiskanja. Te prednosti ustrezajo metodi laserskega tiskanja. Glavna pomanjkljivost v tem primeru je običajno nizka kakovost izvorne dokumentacije, ki zadostuje samo za besedilne ali tabelarne informacije. Seznam ponudbe vsebuje:


 • MFU.
 • Vozite.
 • Kartuša.
 • Napajalni kabel.
 • Vsa potrebna dokumentacija, sestavljena iz sestavnih delov, kot so uporabniški priročnik v skrajšani obliki, garancijska kartica in niz različnih promocijskih brošur.
 • Papir. Hitrost delovanja

  Na katerem koli mediju velikosti do A4, vključno z gostoto 60 do 165 g /m 2, se lahko natisne Samsung SCX-4200. Potrebno je približno 20 sekund, da se to periferno rešitev segreje. Prvi mediji trajajo približno 12-15 sekund. Kasneje je večnamenska naprava, ki omogoča tiskanje do 18 strani formata A4. Enaka hitrost je v tej periferni rešitvi in ​​v načinuveč aparatov.

  Komunikacije

  Samsung SCX-4200 ima samo enosmerno povezavo. Tako kot večina podobnih perifernih univerzalnih rešitev, je ta MFU opremljena z USB priključkom. Zmogljivosti so dovolj za povezovanje sistema pretoka dokumentov. Poleg tega je ta vmesnik duplex in je zmožen posredovati informacije v kateri koli smeri. Edina pomembna pomanjkljivost tega načina povezovanja je, da funkcije upravljanja v načinih tiskalnika ali optičnega bralnika opravlja osebni računalnik, na katerega je priključena ta zunanja naprava. Včasih se imenuje tudi tiskalni strežnik. V načinu množenja lahko ta MFP deluje samostojno. Po potrebi lahko v napravo namestite zunanjo omrežno kartico in jo neposredno povežete z računalniškim omrežjem.


  Kartuša. Možne težave pri popravilu

  Kartuša v enem polnem polnjenju lahko proizvede do 3000 strani. Po tem, po načrtu proizvajalca, mora lastnik kupiti nov vložek. Toda kartušo je mogoče še vedno uporabljati. V prvem primeru je nastavljen dodatni mikročip, ki ponastavi števec. V drugem primeru se I /O reprogramira, vendar po tem popravi garancijo Samsung SCX-4200. Vendar je še vedno ekonomsko izvedljivo, da uporabite najnovejši način ponovne uporabe kartuše. Tudi s pravilnim pristopom praviloma pri posodabljanju programske opreme ne pride do težav. Skupaj je to MFU za30 dni lahko natisnete do 10.000 strani. Zato bo moral lastnik kartuše v tem časovnem intervalu napolniti 3-4 krat.

  Priročnik za namestitev

  V Samsung SCX-4200 je postopek konfiguracije in konfiguracije zelo preprost. Navodila v tem primeru obsegajo naslednje korake:
 • V bližini računalnika namestimo večnamensko napravo.
 • Odprite in namestite kartušo.
 • Izvajamo vse potrebne komunikacijske dejavnosti.
 • Na računalniku, ko je vklopljen, namestimo celoten nabor vse potrebne programske opreme.
 • Na zadnji stopnji izvajamo kompleksno testiranje mesta obtoka dokumentov. Takoj natisnite vzorec preizkusne strani, ga nato kopirajte in ga na koncu skenirajte.
 • Potem je ta vsestranska rešitev prilagodljiva in pripravljena za uporabo.

  Ocene. Cena. Rezultati

  Praktično ni nobenih slabosti obravnavanega mesta tiskanja in skeniranja. Samo eden od njih je najpomembnejši - to je pomanjkanje neposrednih omrežnih vmesnikov v osnovnem kompletu. Prednosti vključujejo visoke hitrosti, razpoložljive stroške 7500 rubljev in velik vir za zaključek dokumentacije. Vse to omogoča Samsung SCX-4200 upravljanje majhnih sistemov za tiskanje in dokumentiranje s pomočjo večnamenske naprave.

  Sorodne publikacije