"Sims 3: Študentsko življenje": pregled dodatkov, kod

Vaš Sim je utrujen od rutinskega dela in sivega življenja? Nič mu ni všeč? Pošljite ga na univerzo, kjer lahko čuti ves čar študentskega življenja: od zabavnih zabav do neprespanih noči za učbenike. To vam bo pomagalo aplikacija Sims 3: Student Life!

Kje iti na študij?

Vpis na univerzo je na voljo mladim, ki so dopolnili starost "Young". Priporočamo pa, da začnete pripravljati lik za vpis iz šolske klopi. Navsezadnje bodo vse veščine in ocene vplivale ne le na študijski proces na univerzi, ampak tudi na velikost štipendije! Sim lahko izbere fakulteto na podlagi lastnih preferenc, načrtov kariere ali po naključju. Za pravilno izbiro je projekt "Sims 3: Student Life" priložnost, da opravi poseben test. Lahko greste skozi to v srednji šoli, lahko pa uporabite "Univerzitetno voščilnico".


Upoštevajte, da se stroški študija na različnih oddelkih bistveno razlikujejo. Najdražja - "Business", najcenejši bo strošek izobraževanja na Fakulteti za telesno vzgojo.

Vstopi v univerze in posojila

Za študij na univerzi morate uporabljati računalnik ali telefon. Pred odhodom očetovega doma mora sedem izbrati smer, trajanje usposabljanja, število posojil. Oglejmo si vse te točke podrobneje:
 • Možnosti za diplomo. Vse je preprosto: sedem izbere fakulteto in po diplomi prejme diplomota fakulteta. Mimogrede, če želite končati več fakultet, jih bodo morali opraviti v zameno.
 • Čas usposabljanja. V Sims 3: Student Life je sedmim na voljo dve možnosti - en ali dva semestra, ki sta eno in dva tedna. Ta možnost vpliva na to, kako hitro se bo vaš junak vrnil domov - takoj po izpitih ali bivanje naslednji teden brez prekinitve.
 • Posojila. Z izpolnitvijo prijavnice boste lahko izbrali tri možnosti, ki določajo stopnjo težavnosti učenja: 612 kreditov in 18 kreditov. Za pridobitev diplome boste potrebovali 48 kreditov. To pomeni, da z večjo izbiro končate študij. Res je, da bo urnik maksimiran. Upoštevajte, da igralci še vedno niso mogli najti kode za posojila v "Sedem 3: Študentsko življenje", kar pomeni, da bo moral vaš šiv sedeti nad učbeniki.
 • Takoj po registraciji bo sedem na univerzo. Pogovorimo se o tem mestu podrobneje!


  Študentsko mesto: opis, značilnosti

  Ta lokacija v igri "Sims 3: Student Life" je polna različnih zanimivih krajev. In junak bo lahko izbral kraj bivanja: ta aplikacija je na voljo ne samo doma, ampak tudi študentske občine in celo domovi. Mimogrede, za razliko od hostlov v Sims 2, bo v tretjem delu sima prostor razdelil z drugimi znaki. V mestu so izobraževalne zgradbe, univerzitetno dvorišče, kjer se odvijajo najzanimivejši dogodki, stadion, knjižnica, poligon šole znanosti. Ampak ne smemo misliti, da je študentsko mesto samo mestoza znanost. V prostem času lahko fantje obiščejo bowling center, kavarno, bazen, telovadnico in plažo!

  Izobraževalni proces

  Prva stvar, ki jo je treba opraviti, je seznanitev z urnikom tečaja. Vse razrede lahko razdelimo v tri kategorije:
 • predavanja;
 • delavnice;
 • delo v razredu.
 • Seminarji potekajo trikrat na teden. Treba je omeniti, da prehajajo v "zajec luknje", in zato slediti procesu usposabljanja ne bo delovalo. Ampak boste imeli možnost, da izberete način: lahko ga študija normalno ali vestno, klepet z sošolci ali samo spati! Za gledanje predavanj je veliko bolj zanimivo, lahko zastavljate vprašanja profesorju, zapisujete in aktivno sodelujete pri usposabljanju svojega junaka. Kaj je kul delo? Enkrat tedensko vsi učenci opravijo poskuse z uporabo posebnega predmeta, ki je v prtljagi na vhodu. Na primer, novinarji imajo radijsko napravo, poslovneži pa imajo zložljivo mizo.

  Uspeh

  Če želite spremljati napredovanje diplome in srednjo točko v "Sims 3: Student Life", lahko najdete v ustreznem razdelku na igralni plošči. Da bi bile ocene pozitivne, se morate udeležiti vseh razredov, se vključiti v samorazvoj, uporabljati pametni telefon, učbenike in posebne predmete. Ne bo odveč študirati novih spretnosti. Prosimo, upoštevajte: plačani tečaji, ki jih je mogoče obiskati v študentskem mestu, sploh ne vplivajo na uspeh študija!
  Negativno vplivajo na akademski uspeh Simcev odsotnosti, sanje predavanj, študija zunanjih zadevmed seminarji. Indikator se lahko rahlo zmanjša v času, ko učenec ni zaposlen.

  Podporniki in jaslice

  Vsak petek študenti opravljajo izpite. Podobno kot seminarji se odvijajo v "luknjah". Kaj je potrebno za uspešno opravljanje izpitov? Dobro razpoloženje, napolnjen pokazatelj uspeha in vztrajnega učenja. Mimogrede, v igri Sims 3: Študentsko življenje "v Simčkih obstaja priložnost, da se zaščiti in pošlje namesto sebe na seminarje ali razrede svojega" zaščitnika ". Vendar pa ne pozabite, da je vsaka goljufija - ukrep je zelo tvegano, lahko učitelj opazil ponaredek.

  Diploma

  Ob koncu vsakega tedna sedem prejme končno tabelo. Ocena, ki bo navedena v diplomi, je sestavljena iz ocen vseh tednov. Možno ga je prejeti, ko zasluži 48 kreditov. Na večer istega dne se bo sedem udeležilo slovesne slovesnosti ob podelitvi diplom. Na žalost ne glejte več. Vemo samo eno: vsi učenci v igri "Sims 3: Student Life" so oblečeni v plašč in po nekaj urah že diplomirajo. Na slovesnosti je mogoče videti družino in prijatelje, vendar igralci tega ne priporočajo, ker lahko povzročijo težave v igri.

  «Sims 3: Študentsko življenje»: kode

  Olajšajte življenje osebja s pomočjo posebnih kod. Tako bo motherlode dodal denarnico junaku od 50.000 Simoneonov, resetSim bo rešil problem, ko bo sedem obtičalo v teksturi ali se držalo predmeta. Najpomembnejša pa je koda razvijalca. Igralci pravijo - onnujno potrebno za izklop potreb. Koda v "Sims 3: Študentskem življenju" se ne razlikuje od kode v drugih aplikacijah, izgleda tako: Z njim lahko spremenite potrebe sedmih, jih blokirajte. Poleg tega boste imeli veliko novih funkcij!

  Sorodne publikacije