Dragon duhovniki v "Skyrim": lokacija maskiranih duhovnikov, moda in iskanje

Najstarejši služabniki zmajev v starodavnem vesolju so bili vitezi zmajevskega princa Skyrim. Kraji njihovega bivanja so najrazličnejše lokacije, na primer labirinti, severne ruševine in zidovi besede, z besedami sil, ki so bile prikazane na njih. Če jih želi najti igralec, najprej je treba paziti na kraje severne province, kjer so bili zmaji nekdaj kult čaščenja.

Splošne informacije

Ko igralec prekrši mir duhovnikov, se uprejo in ga napadajo. V času zmajevskih bojevnikov so Skyrijevi duhovniki uporabljali različna uroka in zmožnost pozvati bitja. Dejstvo, da jim je uspelo postati besmrtni obrazi, nekromani, govori o njihovi močni preteklosti.


V igri je tudi poseben urok, ki Dovakinu omogoča, da pokliče privržence čaščenja Zmaja. Glavni pogoj za urok je zadnja maska ​​zakladov - Konarik. Upoštevajte, da so pozivi tako lichi bistveno slabši od nominalnih znakov.
Podrobnosti o zmaju kulta so shranjene v knjigi Vojna zmajev.

Duhovniki proti Dovakinu

Vsaka bitka zahteva pravilne taktike in boj z zmajevimi čarovniki iz Skyrima ni izjema. Za začetek bomo preučili glavno vedenje sovražnika v bitki. Kot že omenjeno, lichi necromancers radi uporabljajo čarobne uroke, kot tudi, da prizovejo različna bitja. Neizobražen igralec na srednji ravniverjetno ne bo nasprotoval takšni sili. Zato je bolje, če greste na mesto Skyrimovih duhovnikov pri visokem črpanju ali po skrbni pripravi.


Poleg ogromne moči imajo privrženci drakonskega bogoslužja visoko preživetje. V gužvi niso tako učinkoviti kot na daljni strani, zato bo nasprotnik skušal čim bolj odmakniti igralca. Duhovniki ne želijo stati na enem mestu, zato vedno spremenijo svoj položaj. Ko potujejo, uporabljajo edinstveno moč svojega očaranega osebja. Če pade na Dovakina, se bo njegovo zdravje začelo hitro zmanjševati.

Ustrezna taktika

Ob upoštevanju vseh zgornjih informacij si lahko predstavljamo, kako se mora zgoditi bitka. Najbolj zmagovita strategija je, da naredite nekaj preprostih korakov, ki zahtevajo ponavljajoče se ponavljanje. Najprej razglasimo um, ki upočasni čas in večkrat premagamo sovražnika. Leach se ne bo mogel izogniti vsem napadom naenkrat, zato še vedno ne bo dobil nobene škode. Nato se mu približamo, da bi izkoristili najmočnejše artefakte, na primer Dawn of Dawn ali Meruvestra Razor. Če je duhovnik imel čas, da pokliče pomoč več bitjem, lahko poskusite uporabiti urok Lightning Lance (ali palico, ki ima enak učinek). Vendar, ko govorimo o najučinkovitejšem orožju, je to seveda urok uničenja šole. Pomagali bodo prebroditi ne samo oklep časti Zmaja Skyrim, ampak tudikaterokoli drugo zlo. Po drugi strani pa je uporaba ledenih urokov in tu'uums praktično neuporabna.

Maske zmajevske kulture

Osem bogoslužja (trinajst z zmajem) se štejejo za nominalne. Vsak od teh sledilcev obdrži edinstveno masko z različnimi presenetljivimi učinki. V vseh maskah čaščenja zmajev ima Skyrim posebno moč - to je lahko sposobnost nadzora nad veliko težo ali bonus magični energiji.
Vse to naredi duhovnike res kompleksne nasprotnike za preprostega igralca. Nekateri od njih se lahko obdarijo z enakimi sposobnostmi kot Dovakin. Gre za razumevanje jezika zmajev, kot tudi za sposobnost uporabe določenih melodij. Po identifikaciji vseh nominalnih mask (plus lesenih) lahko igralec najde najnovejšo in najmočnejšo od njih - Konariko.

Maske zmaja Obožujejo Skyrim - kje jih najdemo? 1. del

Maske lahko zberete ne samo zaradi čarobnih ojačevalcev, ampak tudi dostop do dodatnih nalog, po katerih lahko dobite najnovejšo, najmočnejšo masko.
 • Lesena - Pod to masko bo igralec moral iti k labirintom. Njena glavna lastnost je, da premakne svojega vladarja v času.
 • Če postavite leseno masko v grobnico, blizu oltarja čaščenja, se lahko vrnete v preteklost. Pred igralcem bo več podstavkov, na katere bodo položili osem mask Skyrim Wills Skyrim. Na ta način bomo odprli prehod do zadnjega artefakta. Če se želite vrniti nazaj,Samo vzemi leseno masko.
 • Wolsung - skrit v severnih ruševinah Volskiggeja. Če ga postavite na sebe, lahko igralec dostopa do neskončne zaloge kisika, da ostane pod vodo, in poveča prenosno težo za 20 enot. Med glavnimi lastnostmi je mogoče opozoriti tudi na prejem 20-odstotnega popusta za vse blago.
 • Maroške - po tretji maski mora Dovakin ponovno iti k labirintom. Primerna za vse čarovnike, saj popolnoma regenerira mano.
 • Nadaljujemo lov na maske. 2. del

 • Vokalist - druga maska, ki ustreza čarovnikom, se nahaja v mejah ruševin visokega Brama. Zaradi svojih magičnih lastnosti lahko junak uporablja uroke (samo Illius in spremembe šol) za 20% manj mane.
 • Crosis - skrit v kraju Twin Peak. Ta maska ​​je primerna za igralce takšne vrste, ki raje skrivajo in hiter boj. S svojo pomočjo lahko povečate spretnosti tekmovalca, prikrite in alkimistične spretnosti za 20%.
 • Otar - med iskanjem šeste maske bo igralec obiskal Spaces of Rankwald. Otar je nekakšen bonus za sposobnosti vseh "tankov". Zahvaljujoč ji junak dobi 30% povečanje spontane zaščite. Zaščita deluje proti mrazu, ognju in elektriki.
 • Khvnorak - se nahaja v mejah Valtuma. Maska vam daje močno odpornost in ščiti igralca pred vsemi boleznimi in strupi, ki jih je severna pokrajina tako bogata.
 • Ragot je shranjen v Forelhosu. Zaradi dejstva, da Maska Ragot poveča raven moči za 70 enot.lahko ga uporabljajo bojevniki.
 • Nacrin je zadnji artefakt, skrit v nordijskih ruševinah Schuldafna. Masko ljubijo vsi učenci Uničenja in obnove. Poveča čarobno škodo (za 50 enot) in zmanjša absorpcijo mane (za 20%).
 • Mask Konarika

  Ko je igralec uspel zbrati vse obstoječe maske, dobi dostop do svetišča Brom'unar. V notranjosti je shranjena glavna in najmočnejša maska ​​- Konarik. Njegove edinstvene lastnosti dajejo liku resnično nesmrtnost. Konarikova maska ​​deluje po naslednjem načelu: ko Dovakinovo zdravje približuje ničli, dobi sposobnost takojšnjega zdravljenja. Istočasno povzroči veliko škodo svojim nasprotnikom.

  Konarik - zmajski duhovnik

  Za razširitev igre loreja s prizadevanji modderjev je bila na Skyrim Dragon Worshipers ustvarjena precej zanimiva moda. V igro dodaja novo iskanje o velikem in strašnem Konarikeu, s katerim se Dovakin lahko bori. Kot nagrado za dokončanje modifikacije, igralec prejme isto Konarikovo masko, vendar z več izboljšanimi lastnostmi in bumom.
  Pot se začne s svetiščem Bromjunar (lokacijo labirintov) - tam, v bližini Bretonskega okostja, je krvavo opombo. Bralo ga in izpolnjujemo vse pogoje. Potem najdemo Konariko in se borimo z njim v neenakem boju. Ubijemo duhovnike in vzamemo izboljšano masko - iskanje je končano!

  Sorodne publikacije