Kako spremeniti račun na "iPhone": postopek ukrepanja

Delo z "iphone" postane preprosto, ko je uporabnik nastavil napravo. Po tem ne morete skrbeti za delo računov in sorodnih programov. Vprašanja pa se lahko pojavijo ob nakupu ali prodaji pametnega telefona. Uporabnik mora vedeti, kako spremeniti račun v »iPhone«.

Zakaj spremeniti profil?

Pred razpravo o tem, kako spremeniti račun na "iphone", se obrnite na drugo vprašanje. Potrebno je razumeti, kaj lastnik počne pred prodajo ali prenosom naprave. Pred prenosom telefona morate z njega izbrisati vse osebne podatke. Ampak to je neprijetno, da to storite ročno. Poleg tega lahko nenamerno pozabite na nekatere skrite datoteke. Zato je priporočljivo:
 • prekiniti par z uro, če je konfiguriran;
 • shranjevanje varnostnih kopij naprav;
 • zapustite iCloud, iTunes Store in App Store;
 • ponastavite na tovarniške nastavitve;
 • Če je potrebno, prekličite registracijo v iMessage.
 • To je natanko to, kako izgleda popolno čiščenje naprave. Včasih pa mora uporabnik spremeniti račun na »iPhone«. Kako to storiti?


  Spremeni z id

  To je uporabniško ime, ki ga želite registrirati za nadaljnje delo z iTunes ali Apple Store in za uporabo iCloud. Ta vnos omogoča upravljanje osebnih datotek. Pri prodaji pametnega telefona ga morate odstraniti ali zamenjati s tretjo osebo. Po nakupu naprave boste morali vnesti Apple ID. Sprememba računa je potrebna:
 • v prodajinaprave;
 • pri nakupu prejšnjega pri uporabi pametnega telefona;
 • če je nekdo izvedel vaše osebne podatke;
 • za uporabo telefona iz praznega lista.
 • Ta možnost definitivno ni primerna za tiste, ki so pozabili geslo, saj je za spremembo zapisa treba zapomniti.

  Delo z iCloudom

  To je pomemben vir, ki shranjuje osebne uporabniške podatke. Zato morate najprej vedeti, kako spremeniti račun "Aiklaud" na "iPhone". Če želite to narediti, pojdite na nastavitve pametnega telefona (siva prestava na glavnem zaslonu).


  Račun Apple ID je eden prvih elementov. Morate iti, da bi še naprej spreminjali iCloud. V nekaterih starejših različicah je bil ta element v istem razdelku. Ko preklopite na iCloud, se morate pomakniti navzdol po zaslonu in poiskati gumb "Quit". Sistem vas bo prosil, da vnesete Apple ID kodo. Izbrati morate možnost »Onemogoči«. To bo onemogočilo možnost »Najdi iPhone« na ustreznem računu. Spodaj je seznam podatkov, ki jih lahko shranite. Če želite na primer ohraniti vse stike v pametnem telefonu, morate omogočiti to možnost, premaknite drsnik v desno. Lahko tudi pustite nastavitve brskalnika, vnose v koledar in beležke.
  Če ne potrebujete nobenih podatkov za iCloud ali če ste vnaprej varnostno kopirali, lahko izključite vse drsnike. Na ta način lahko iz pametnega telefona izbrišete vse podatke. V zgornjem desnem kotu zaslona lahko najdete gumb "Izhod", ki ga želite klikniti. Sistem bo zahteval potrditev tega postopka.

  Novi zagon iCloud

  Kako spremenitiiphone račun na iphone? Ko zapustite račun, se vrnemo k nastavitvam pametnega telefona. Na vrhu zaslona je gumb za novo prijavo v račun. Če ni shranjenega zapisa Apple ID, bo mogoče vnesti nove parametre. Naprej lahko obiščete iCloud. V prejšnjih različicah imajo nastavitve isti meni.
  Po vnosu poverilnic morate klikniti na gumb "Prijava". Na zaslonu se prikaže sporočilo. Vnesite kodo za odklepanje telefona. Potrebno ga je zabeležiti po prvi namestitvi aparata. Nato boste morali združiti svoje podatke. Če ste zapustili podatke koledarja ali stikov, jih lahko združite s svojim računom iCloud. Iz tega lahko zavrneš. Če želite shraniti, morate iti v meni programa. Spodaj boste videli vse vire, ki shranjujejo datoteke v oblaku. Vključiti morate tiste parametre, ki jih želite združiti z novim računom. Samo vklopite drsnik.

  Delo z uporabljeno napravo

  Mnogi uporabniki ne vedo, kaj storiti, če kupijo uporabljen iphone. Kako spremenim svoj račun iCloud? Pomembno je, da v tem primeru nobena ponastavitev na začetno konfiguracijo ne bo pomagala. Lastnik se mora ob nakupu pogovoriti s prejšnjim uporabnikom pametnega telefona. Če je nenadoma pozabil ali ni vedel, ga morate prositi, da s svojega računa izbriše "iphone". V ta namen se mora prijaviti v račun iCloud na uradnem viru. Od tam lahko prekličete vezavo pametnega telefona na svoj račun. Na strani morate izbrati meni z možnostmi. Novo okno boNavedene so vse naprave, povezane z računom. Morate izbrati pametni telefon, ki ga je uporabnik prodal in prišel do podatkov. Desno od naprave se prikaže klik na križu. Tako boste lahko prekinili povezavo med računom in prodano napravo, da boste lahko vnesli podatke.

  Onemogočanje Apple ID računa

  Prav tako je lahko vprašanje, kako spremeniti račun na iPhone 6 ali drugem modelu prek Apple ID, enako pomembno. Takoj vem, da bo proces uspešen, če je ime računa e-poštno sporočilo iz Googla, Yandexa ali katere koli druge storitve. Če uporabljate pošto, ki se konča na @ icloud.com, @ mac.com ali @ me.com, lastnik čaka polom. Kako spremenim svoj račun v napravi iPhone 7? Uporabite lahko računalnik ali pametni telefon. Uporabite lahko tudi iTunes.

  Spremenite profil prek osebnega računalnika

  Zato morate odpreti uradni vir podjetja. Tam iščemo odsek s profilom Apple ID. Prijavite se v svoj račun z imenom računa, ki je lahko telefon ali e-pošta, in šifro. Stran bo lahko upravljala podatke o vašem računu. Za nadaljevanje postopka morate iti. Desno je uporabniško ime, ki ga lahko spremenite. Spodaj je sprememba e-pošte: kliknite gumb »Uredi«. Sistem zahteva nov e-poštni naslov. Spletno mesto pošlje sporočilo v nabiralnik, v katerem zahteva potrditev sprememb: pojdite na ustrezno povezavo. Po tem bo drugi iPhone povezan z "iPhone".

  Delo z iTunesom

  Kako spremenim svoj račun na iphone? Uporabljamo aplikacijo iTunes. Začnemo ga in gremo v oddelek "Trgovina". Aplikacija bo zahtevala vhodne podatke. Napiši jih, da bi se upoštevala vodenje računa.
  V pogovornem oknu z računom lahko podatke uredite. Potrebno je klikniti na ustrezen razdelek in določiti novo e-pošto. Program bo naslov poslal naslov, ki zahteva identifikacijo. Kliknite povezavo.

  Delo z iPhoneom

  Na pametnem telefonu se spremembe izvedejo prek menija ali App Store. Z uporabo trgovine morate iti na ustrezen program in vnesti nastavitve računa. Ko dobite nadzor nad računom, kjer lahko spremenite e-poštni naslov. Kako spremenim svoj račun v »iPhone 4«? V ta namen pojdite v nastavitve naprave. Ponovno iščemo ikono na zaslonu s sivim ščitom. Nato izberite »Odjava«. Sistem bo zahteval novo prijavo. V novem oknu morate ustvariti račun. V ta namen vnesite nov nabiralnik, državo, geslo in datum rojstva. Izbrati morate tudi kontrolno vprašanje in odgovoriti nanj. Če to razvežete z iCloudom, je spreminjanje Apple ID še lažje. To bo zahtevalo ponastavitev tovarniških nastavitev. Po vklopu pametnega telefona bo potreben vnos novih podatkov. Na ta način bo mogoče spremeniti račune. Če se odločite zapustiti podatke iCloud, lahko spremenite svoj račun z nastavitvami. V tem primeru ostanejo vsi podatki in lahko uporabite novo oznako Apple.

  Težave zmail

  Kako spremeniti račun na "iPhone 5S", če se ime konča z @ icloud.com, @ mac.com ali @ me.com. Trenutni naslov morate spremeniti v novega, vendar z isto razširitvijo. V tem primeru mora biti pošta povezana z računom.
  Kako spremeniti račun na iPhone 5? Pojdite na uradno spletno stran in poiščite profil ID-ja Apple. Ima postavko za urejanje računa, ki lahko vnese nove možnosti prijave.
  Apple ID bo prikazan spodaj. Pod njim lahko urejate podatke. Uporabnik bo lahko dostopal do seznama naslovov, ki jih je dovoljeno uporabiti kot zamenjavo. Vnesete lahko samo naslov, ki je že povezan z računom. Ko izberete ustrezno pošto, morate počakati na spremembe ID.

  Starejše različice pametnih telefonov

  Kako spremeniti račun na iPhone 5? Za to morate vnesti tudi nastavitve naprave. Prvi element je uporabniško ime. Nato morate izbrati vrstico »Ime, telefonske številke in e-pošta«. Odpre se novo okno, v katerem lahko spremenite kontaktne podatke. V tem meniju lahko izbrišete Apple ID. Sistem omogoča uporabo novih parametrov za nadaljevanje popolnega delovanja pametnega telefona.

  Spremeni geslo

  Kako spremeniti geslo računa na "iPhone"? Omeniti je treba takoj, da je treba za spremembo poznati staro geslo. Če ga želite spremeniti, ker ste pozabili, morate ravnati nekoliko drugače. Če se spomnite gesla, ga lahko uporabite za spremembo. Prijavite se v profil ID-ja Appleračunalnik Naj bo potrebno na uradni strani. V nadaljevanju si oglejte razdelek "Varnost". Lahko spremeni kodo.
  V majhnem pogovornem oknu morate vnesti staro šifro in podvojiti novo. Spodaj je raven varnosti. Tukaj je nekaj nasvetov, s katerimi boste lažje zaščitili geslo. Po tem jo lahko spremenite. Naslednji vnos bo treba opraviti z novim geslom. Pametni telefon vas bo prosil tudi za vnos spremenjenih podatkov.

  Spremenite geslo na pametnem telefonu

  Pametni telefon lahko uporabljate za to nalogo. Če se izvaja na iOS 10.3 in novejših, morate iti v nastavitve naprave in izbrati ime. Nato morate iti v razdelek »Geslo in varnost«. Lahko samo spremeni podatke. Med spremembo morate vnesti ne samo starega, ampak tudi novo geslo in kodo za odklepanje naprave.

  Izgubljeno geslo

  In kako spremenim geslo računa, če ste ga pozabili? To storite tako, da ponastavite šifriranje. Izvaja se lahko na različne načine. Vse je odvisno od vrste zaščite. Pri preverjanju pristnosti v dveh faktorjih morate iti v nastavitve pametnega telefona. Nato se morate prijaviti v razdelek »Geslo in varnost«. Po napravi boste videli ukaz za obnovitev. Če se ne prijavite v iCloud, lahko pride do težav. V računu morate navesti, da ste pozabili geslo, nato pa znova sledite navodilom. Če ste se odločili zaščititi svojo e-pošto, morate za obnovitev gesla uporabiti uradno spletno stran. Morate itistran z računom. Nato morate vnesti kodo in klikniti "Nadaljuj". Sistem bo razumel, da ste pozabili geslo in vas pozvali, da odgovorite na vprašanja, uporabite e-poštna sporočila ali zahtevate obnovitveni ključ.
  Dvojno preverjanje je prav tako nekoliko drugačno. Začetne faze postopka so podobne. Določiti morate račun, ki ste ga pozabili. Nato morate vnesti ključ za preverjanje v dveh korakih. Za to uporabnik prikaže zaupanja vredno napravo. Na njem sistem pošlje sporočilo s kodo. Za nadaljevanje spreminjanja gesla ga morate vnesti.

  Spreminjanje profila Apple Music

  Račun Apple Music lahko zahteva tudi spremembe podatkov. Še težje je priti do tega. V ta namen pojdite na aplikacijo. Nato izberite nastavitve in razdelek »Glasba«. Vsebuje postavko »Domača zbirka«. Zahvaljujoč mu lahko poskusite spremeniti svoj račun. S tem, ko odprete ta meni, morate vnesti ustrezen profil za shranjevanje Apple ID. V kombiniranem polju se morate pomakniti na dno. Na voljo bo aktivni račun. Lahko ga takoj spremenite. V tem primeru se Apple Music samodejno preklopi na drug račun.

  Težave pri spreminjanju računa

  Na splošno je zamenjava Apple ID preprost postopek. Če ste bili prav do tega, potem ne bi smelo biti težav. Toda v tej akciji obstaja nekaj zlomov. Kaj naj storim, če svojega ID-ja ne morem spremeniti? Lahko ga spremenite v e-pošto, ki še nipodatkovni bazi. Ne pozabite, da če obstoječi naslov konča na @ icloud.com, ga @ mac.com ali @ me.com ne bo mogel spremeniti v tretjo osebo. Tudi v tem primeru gumbi za urejanje ne bodo v meniju računa. Nova različica operacijskega sistema tudi ne more izbrisati e-poštnega naslova. Morda vam ne bo treba spreminjati e-poštnega računa, temveč greste na drug račun. V tem primeru je dovolj, da zapustite stari račun in vnesete podatke. Če ste soočeni z drugimi napakami ali napakami, boste morali poiskati pomoč strokovnjakov. Težave so verjetno povezane s strojnim delom ali z resnejšimi sistemskimi dejavniki. V tem primeru vam lahko pomaga le strokovnjak v uradnem servisnem centru.

  Sorodne publikacije