Podrobnosti o tem, kako narediti golem v Minecraftu

Danes bomo razpravljali o tem, kako narediti železni golem v Minecraftu. To je nevtralno bitje. Njen glavni namen je zaščita vaščanov in igralcev pred sovražnimi liki.

Village

Če vas zanima, kako narediti golem v Minecraft 112, morate vedeti, da se lahko zgodi samodejno. To se dogaja na podeželju pod več pogoji. V vasi mora biti vsaj deset odraslih in 21 vrat. Če ustvarjate to bitje sami, ne boste zaščitili prebivalcev pred različnimi pošasti.

Znak

Preden se lotimo praktičnega dela rešitve vprašanja, kako narediti golem v Minecraftu, moramo razpravljati o tem, kako se obnaša v različnih okoliščinah. Bitje, ustvarjeno med generacijo vasi, lahko v določenih okoliščinah napade enega od uporabnikov. To je mogoče, če udeleženec najprej napade golema.


Če igralec udari enega od vaščanov, lahko bitje stojijo za njegovo zaščito. V tem primeru golem v nobenem primeru ne napada svojega ustvarjalca. V mirnem času, bitje v vasi gre počasi. Vendar, če golem vidi sovražnika, bo z veliko hitrostjo šel do cilja. Ko je branilec odpustil sovražnika, ga bo začel napadati. V tem primeru golem vrže sovražnika v zrak in mu povzroči precejšnjo škodo, saj sovražnik hkrati prejme izgube in padce. Zagovornik lahko napadeta pošast skozi zid, katerega debelina je enaka eni enoti.
Hkrati sem celo golemni nujno videti sovražnika. Volkam ohranja nevtralen odnos. Goleme poškodujejo strup, ogenj in lava. Ne morejo se utopiti in ko padejo z visoke nadmorske višine, se ne poškodujejo. Prav tako je treba omeniti, da golem ne more pobegniti iz vode, če nekako pride v to, zaradi česar je mogoče zgraditi past za ta bitja. Iron Golem vrže sovražnika v tri bloke v zraku. To bitje je prisotno v različnih različicah "Minecraft".

Klic

Za odločitev, kako narediti golem v Minecraftu, morate sestavine pravilno namestiti. Potrebujemo 4 bloke železa, kot tudi bučo ali žarnico Jack. Železne kocke lahko izdelamo iz ingotov na stroju. Jack potrebuje baklo in bučo za Jacka. Bloki železa v okencu plovila so v obliki črke "T". Z vrha postavimo žarnico ali bučo. Če vas zanima, kako narediti golem v Minecraftu, si morate zapomniti, da ga lahko tudi uničite. V tem primeru bo eno izmed bitij spustilo en železni ingot. Poleg tega obstaja možnost, da na ta način dobimo vrtnice ali makove, odvisno od različice igre.

Skrivnosti

Če vas zanima, kako narediti golem v Minecraftu, morate imeti v mislih nekaj trikov, ki so povezani s tem bitjem. Obstaja precej dvoumna možnost, da se ustvari kmetija, ki bo omogočala proizvodnjo železovih ingotov. Če želite to narediti, morate narediti zavorno past. Nedvomne koristi tega ustvarjanja vključujejo veliko zdravja. Golemsposoben zaščititi pred različnimi sovražnimi bitji. Postopek izdelave tega bitja se ne more šteti za zapletenega. Očitno je mogoče ločiti in eno slabost Golema: živeti mora v zaprtem prostoru, sicer lahko preprosto zapusti vas. Takšen stražar se lahko pojavi v naravnem in umetno ustvarjenem naselju. Pri izdelavi golema je treba upoštevati, da mora biti buča nameščena v okno slednjega. Če je praznina blokirana, se ustvarjanje ne bo pojavilo. Simbol prijaznosti golema je mak v njegovi roki. Lahko mu da različne prebivalce in njihove otroke.

Sorodne publikacije