Odstranite nepotrebne programe. Korist za odstranjevanje pripomočkov

V dobi računalniške tehnologije imajo skoraj vsi osebni računalnik in prenosni računalnik. Preteklo je obdobje, ko so bili osebni računalniki privilegij bogatih. Nikomur ni skrivnost, da mora biti računalnik čist in da lahko deluje dobro. In zdaj ne gre samo za drgnjenje prahu in umazanije (čeprav je to potrebno). To so ostanki sistema, ki ostanejo v programih tudi po izbrisu. Takšni "repi" so običajno v registru in lahko zelo "upočasnijo" operacijski sistem. To je res samo za računalnike z operacijskim sistemom Windows. V Linuxu in podobno ni registra. Torej ni ničesar, kar bi lahko kontaminiralo. Odstranjevanje "repov" (kot tudi samega programa) ne bo uspelo ročno. Vendar pa obstaja program za odstranitev pripomočkov (in ne enega), ki bo vse naredil sam.

Zakaj to storiti?

Verjetno ste opazili, da vaš računalnik ali prenosnik začne delati počasi in nestabilno. Obstajajo različne "napake", ki jih računalnik ponovno zažene. Vsi ti "čari" so lahko posledica poškodbe registra in trdega diska. Vendar podobne simptome najdemo pri delu zlonamernih programov (virusi, blokatorji in drugo). S slednjim je zelo težko upravljati, vendar obstajajo pripomočki za odstranitev zlonamerne programske opreme. In res so sposobni pomagati. Za vse druge težave zadostujejo običajni viri operacijskega sistema. Ampak ne dejstvo.

Če ni v zlonamernih programih, se registra in trdi disk računalnika neredujetado te mere, da računalnik ne more pravilno delovati. V tem primeru morate odstraniti neuporabljene programe in očistiti register iz ostankov teh istih programov. To lahko storite s posebno programsko opremo. Vendar pa morate biti previdni, ker vsi izdelki niso brezplačni. Piratstvo v naši državi se ne spodbuja. V vsakem primeru mora biti program za odstranjevanje pripomočkov (plačan ali brezplačen) na katerem koli računalniku. Zdaj pa si poglejmo nekaj najboljših možnosti.

Revo Uninstaller

To je najbolj priljubljen dinastalizator iz vseh obstoječih. On zna popolnoma odstraniti programe in ne pušča sledi. Vendar pa ni vse tako rožnato. Neregistrirana različica uporablja le površinski algoritem za odstranjevanje. Da ne boste imeli nobenih repov, morate kupiti licenčno različico. Šele takrat boste lahko uživali vse hobije te programske opreme. Pripomoček za popolno odstranitev programov Revo Uninstaller je na voljo za prenos na uradni spletni strani razvijalca. Tam ga lahko kupite. Tisti, ki ne želijo plačati za uporabo programske opreme, lahko dodatno preberejo gradivo. Na voljo bo veliko več prostih ali pogojnih brezplačnih možnosti.

Ashampoo Uninstaller

Še en zaprt izdelek. To ni brezplačno, vendar ima dodatne funkcije. To je močno orodje za ohranjanje vašega računalnika čisto in urejeno. On je sposoben čistiti diske, odstraniti programe, očistiti registre in defragmentirati diske. Precej dober bonus za čisto simbolični denar. Ashampoo Uninstaller pripomoček lahko očistite računalnik ali prenosni računalnikvse odpadke, ki ostanejo po "življenju" programov. Ta izdelek lahko nadomesti celoten računalniški program. Včasih je vredno plačati.

CCleaner

Prišel je čas za brezplačne izdelke. Majhen pripomoček za odstranjevanje aplikacij in datotek je majhen, dobrega delovanja in nepazljivosti do sistemskih virov. Ta programska oprema lahko odstrani programe, nepotrebne datoteke, očisti registre in diske, defragmentira in optimizira vse, kar je mogoče doseči. Veliko uporabnikov ga izbere samo zato, ker je to najboljša možnost. In tudi mnogi ljudje so navdušeni nad dejstvom, da je prost. Mimogrede, to je eden redkih programov, ki imajo različice za mobilne platforme. In na pametnih telefonih, se spopadajo s svojo nalogo ni nič slabše.
Ker je ta program zelo priljubljen, obstajajo vsi njegovi kloni, ki po mnenju razvijalcev delajo še bolje. Običajno trpijo tisti, ki trpijo s Kitajske. Značilno je, da pod krinko takih javnih služb skrivajo vse vrste škodljivih predmetov (to je v najboljšem primeru). V najslabšem primeru uporaba takšne programske opreme popolnoma uniči operacijski sistem. V nekaterih primerih trdi disk ne uspe. To je osnova za izračun brezvestnih razvijalcev. Mnogi od teh programov so okuženi z virusnimi šifrirniki, ki kodirajo uporabniške datoteke. Z njihovo pomočjo brezobzirni razvijalci zahtevajo od uporabnika denarja za dešifriranje podatkov. Zato je najbolje, da uporabljate samo dokazano programsko opremo.

IObit Uninstaller

Druga je popolnoma brezplačnaza odstranitev programov iz računalnika. S pomočjo naprednega algoritma lahko najde ostanke že izbrisanih aplikacij in drugih smeti. Ta programska oprema ima dva načina skeniranja: normalno in zmogljivo. Slednje je še posebej učinkovito. Z zmogljivim skeniranjem lahko pripomoček najde vse, kar želite. Ne potrebuje sistemskih virov, zavzema malo prostora, zelo učinkovito in brezplačno. Kaj še potrebujem povprečni uporabnik? Uporabite ta pripomoček je priporočljivo vsaj enkrat na mesec. Potem bo računalnik deloval hitro in brez težav.

Auslogics BoostSpeed ​​

To ni samo program za odstranjevanje pripomočkov. To je močan kombajn, ki lahko očisti vse vogale operacijskega sistema in prilagodi vsak centimeter delovnega prostora. Ta izdelek vključuje orodja, kot so defragmentator (register in diski), orodje za nadzor zagona, pripomoček za optimizacijo internetne povezave, programsko opremo za fino nastavitev operacijskega sistema, orodje za onemogočanje nepotrebnih storitev in še več. Samoumevno je, da tako močna kombinacija ne more biti svobodna. Za uporabo polne različice boste morali plačati. Toda ta izdelek je vreden. Trenutno je to najboljši računalniški sistem.
Ta izdelek je sposoben veliko. Njegove dejavnosti niso omejene le na preprosto odstranjevanje programov in njihovih "odpadkov". Ta kombinacija se lahko uspešno uporablja za kakršen koli namen. On je sposoben kompetentno služiti operacijskemu sistemu. In za njostabilnost je zelo pomembna. Obstajajo različni imitacijski programi s približno enako funkcionalnostjo, ki pa poškodujejo strukturo registra. Zato se računalnik zažene še slabše. Takšnih programov ni priporočljivo uporabljati, saj lahko to povzroči nepopravljivo škodo za vaš računalnik in operacijski sistem. Skratka, Auslogics BoostSpeed ​​je odličen pripomoček za odstranjevanje nepotrebnih programov in popolno optimizacijo vašega sistema.

Advanced Uninstaller Pro

Ta programska oprema za odstranjevanje je dobra za vse. Je majhen, nepotreben za sistemske vire, uporablja napredni algoritem za odstranjevanje, lahko opravlja druge naloge, ki so na voljo za prenos na spletnem mestu razvijalca. Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost, ki je veliko uporabnikov ne bo všeč. Popolnoma brez podpore ruskega jezika. Vse v tem programu je v angleščini. Zato, če ne govorite jezika, je bolje, da ne uporabljate tega pripomočka, ker lahko nevednost preprosto "obesi" operacijski sistem. In to ni zelo dobro.

Odstranjevanje posameznih izdelkov

Obstajajo programi, ki niso na zobih navadnih "odstranjevalcev". Zelo pogosto sinnes antivirusi, flash predvajalniki, neposredne X knjižnice in druge programske opreme, ki je tesno "predpisana" v sistemu. Včasih takih izdelkov ni mogoče odstraniti z vsemi temi programi. Toda razvijalci teh "stabilnih kositrnih vojakov" so uganili sprostitev posebnih dezintegrantov, ki bi uporabniku omogočili, da se znebi izdelka, ki mu je nepotreben. Da, za Avast je na voljo poseben čarovnik za protivirusno zaščito, uporaben za pravilenizbrišite in poskusite Direct X, izdelek za odstranitev brez programa Adobe Flash Player. Takšna specializirana programska oprema je številna. Program za odstranjevanje pripomočkov, ki ga običajno ne želite, je vedno na voljo. Če ne bi bilo, bi to povzročilo ogorčenje uporabnikov po vsem svetu. In razvijalec izdelka prekletstvo na glavi nekako ni res potrebno.

Povzetek

Torej, če vaš računalnik upočasni, napade ali se obnaša neustrezno, je čas, da ga očistite. Za izvajanje tega načrta je celoten arzenal programov, ki bodo zlahka odstranili druge pripomočke, očistili register in diski bodo ustrezno defragmentirali. Trenutno najbolje plačan izdelek je nabor orodij Auslogics BoostSpeed. Sposoben je temeljito očistiti in konfigurirati operacijski sistem. Najboljša brezplačna programska oprema je program CCleaner. Je majhen, nepotreben za sistemske vire, uporablja napredni algoritem brisanja in brisanja ter lahko izvaja dodatne funkcije. Kateri izdelek za uporabo je odvisen od vas. Vsi so sposobni obvladati odstranitev programov in posledično čiščenje sistema.

Sorodne publikacije