Kako pripraviti v "KS: GO": navodila korak za korakom

Counter-Strike: Global Offensive ali samo CS: GO - ena izmed najbolj priljubljenih iger na svetu. Trenutno ga igrajo milijoni igralcev po vsem svetu. Redno so potekala velika prvenstva za najmočnejšo ekipo CS: GO z velikimi nagradnimi skladi. Več deset tisoč ljudi na različnih platformah zbira dnevne sezname za to igro.

Ali ni priložnost, da bi se naučili, kako dobro igrati in razumeti, kako pritegniti "COP: GO"? Pravzaprav ni težko ugotoviti. Težje je učiti se, ker je vsak učni proces vedno povezan s premagovanjem napak in delom na sebi. To je težko in dolgo. Torej, preden se odločite, da boste izvedeli, kako pritegniti "KS: GO" in začeti z usposabljanjem, se morate sami odločiti - ali je vredno igro sveč?


Če je odgovor pozitiven, morate nemudoma začeti.

Osnove

Da bi lahko dobro igrali v CS: GO, se morate vsaj naučiti dobro snemati in nato razmišljati o taktikah in drugih strateških značilnostih igre. Če želite izvedeti, kako dobro snemati, se morate naučiti pet osnovnih pojmov:
 • Taping - posamezno fotografiranje.
 • Razpočenje - streljanje v kratkem času.
 • Razprševanje - dolg obrat.
 • Utripanje - usmerjanje cilja z refleksi.
 • Obstajajo še drugi koristni izrazi, ki jih je treba raziskati. Ampak morate začeti s temi.

  Usposabljanje

  Bolje je trenirati vse vrste streljanja na posebni kartici v načinu bot, ne pa v resnični tekmi. Zakaj? Ker v resnični tekmi ali v načinu arene morateuporabite izčrpna znanja in jih ne prikličite. Če igrate samo v tekmovalnih načinih, bo potek usposabljanja zelo majhen, nagiba se na nič.  Zato morate prenesti kartico Aim Botz. Pomagala vam bo ugotoviti, kako pritegniti "COP: GO." To storite tako, da v glavnem meniju Steam izberete »Skupnosti« in nato razdelek »Delavnica«. Za vstop v iskanje morate vnesti Counter-Strike: Global Offensive, da pridete do delavnice CS: GO. Nato morate iti na delavnico in vnesti v iskalnik aim_botz, nato kliknite na želeno "naročniško" kartico (zeleni gumb). Vse, sama igra bo naložila to polje za delo. Za igranje na tem zemljevidu je potreben način za enega igralca za teroristično skupino.

  Kako izvleči "COP: GO"? Nasveti

  Za vadbo sposobnosti ubijanja v načinu enojnega streljanja, morate izbrati orožje AK-47 in narediti naslednje:
 • vstati v središče mesta (središče karte);
 • se začnejo premikati, medtem ko se usmerjajo v glavo z roboti;
 • vsakič samo en strel;
 • Pred vsakim posnetkom se je treba za trenutek ustaviti.
 • Zakaj se ustaviti? Igralci World of Tanks bodo popolnoma razumeli, zakaj morajo to narediti: vsako orožje ima natančno določen ciljni čas. Na primer, če streljate na poti z AK-47, bo porazdelitev nabojev tako velika, da bo možnost padca v vložek v sovražniku zmanjšana na nič. Če želite to narediti, se morate ustaviti, da se zmanjša količina streljanja in se poveča možnost zadetka. Mimogrede, to je toena od glavnih tehnik, ki bo pomagala odgovoriti na vprašanje "Kako vleči" COP: GO? "?
  Pri ponavljanju te naloge je treba poudariti ne hitrost, temveč kakovost izvedbe. Najprej se sprehodite, ustavite in streljajte počasi, vendar se bo sčasoma hitrost sama povečala. Morate dobiti potrpljenje in nato spoznati, kako se naučiti vleči v "KS: GO."

  Streljanje v kratkem zaporedju

  Pri uporabi te vrste streljanja je treba izvesti enaka dejanja kot pri streljanju s posamičnimi streli - enakimi gibi, isto ciljno točko. Posnemite le kratke posnetke za dva ali tri posnetke. To je optimalno, kar pomeni učinkovito količino kartuš, ki jih lahko uporabite.
  Mimogrede, streljanje kratkih vrstic je eden najučinkovitejših načinov za premagovanje nasprotnika. Na primeru je zelo enostavno razumeti: razpršenost ob streljanju s pištolo "Digl" je zelo velika. Zato je bolje narediti nekaj pravilnih strelov, tako da je možnost poraza višja. Ta vidik igre, poleg tega, odgovarja na vprašanje "kako potegniti iz" DIGL "v" COP: GO? " Če se nasprotnik premakne - in je skoraj vedno v gibanju, če ni nujno, da AFC pride v to s kratkimi vrstami, je težko. Bolje je spustiti več žogic naenkrat. Samo je treba upoštevati več značilnosti:
 • Pri streljanju dolge čakalne vrste morate upoštevati trajektorijo streljanja vsakega orožja. Vse je drugače. Mora vedetiin samodejno določijo ukrepe, ki bodo usmerjeni v njegovo največje zmanjšanje.
 • Ne moremo se usmeriti v glavo. Neuporabna je. Bolje je usmeriti se v sovražnikovo telo. Torej se možnost za pridobitev fragmenta znatno poveča.
 • Usmerjanje na tarčo z refleksi

  Z vsakim dejanjem vsaka oseba uporablja reflekse, ki jih vsebuje. Enako velja za streljanje v CS: GO. Če je idealno, da bi obvladali umor nasprotnikov na refleksih, potem vprašanje "kako začeti vleči v" COP: GO? "Bo izginil sam.
  Za usposabljanje take vrste streljanja je mogoče na istem zemljevidu aim_botz. Poleg tega je treba izvesti enaka dejanja, kot je priporočeno prej, samo ko se premika je potrebno nekje blizu sovražnika, in na postanku, da premaknete pogled že na glavi. Pri ravnanju s to tehniko streljanja je bolje uporabiti WUA. Ta puška ima zelo veliko škodo, vendar dolgotrajno polnjenje. Zato ni nobene možnosti za napako igralca WUA. Vstopiti morate v optični vidni način in med vožnjo obdržati nasprotnike nekje na obrobju pogleda in se ustaviti na mestu, ko poskušajo hitro opaziti nasprotnikovo glavo. Še enkrat, ne poskušajte to storiti hitro, morate poskusiti, da to storite kvalitativno. Mimogrede, to je bil odgovor na vprašanje "kako potegniti iz WUA na" COP: GO "?".

  Obvladovanje začetnih spretnosti

  Preden poskušate ugotoviti, kako pritegniti "COP: GO", je treba obvladati zelo začetne spretnosti oddaljenih bojev. To je osnova, brez katere se ne moremo še naprej razvijati. Zavrnitev študije in izdelava te podlage je enakaposkušam zgraditi hišo brez temelja. Vedno se morate zavedati, da Moskva ni bila zgrajena takoj in da celotna zlatna kompozicija na'vi ali Virtus Pro ni sestavljena iz tistih, ki so rojeni s sposobnostjo, da učinkovito igrajo CS: GO, ampak tistih, ki so dolga leta izostrili svoje spretnosti in se učili na lastne in tujih napakah, vsak dan izboljšujejo svoje strokovne sposobnosti.

  Sorodne publikacije