Kako narediti nastavitve zvoka v CS: GO?

Mnogi igralci v COP: GO mislijo, da je glavna spretnost v tej igri sposobnost fotografiranja lepo in natančno. Toda dejansko zmaga v krogu ni odvisna samo od tega dejavnika. Za redno prevzemanje nasprotnikov morate še vedno videti in ustrezno oceniti situacijo. Poleg tega moramo biti sposobni videti ne samo njegove oči, ampak tudi ušesa. Ja, to so ušesa! Konec koncev, zvok dopolnila v COP: GO omogočajo igralcu, da dobi veliko informacij o tem, kaj se dogaja na bojišču.

Slepi čevlje partnerjev ali nasprotnikov ekipe, zvok ponovnega nalaganja orožja, polaganje bombe ali delovanje na talce, streljanje na eno ali drugo stran - vse to in še več se lahko sliši v igri, razume, kaj se dogaja na zemljevidu, in sprejeti pravo odločitev. Res je, da številni igralci računalniških iger sploh ne vedo o takšnih funkcijah, namesto zvokov pa igre vključujejo glasbo tretje osebe in igrajo v svojem užitku. Toda za produktivno igro tak pristop ni povsem ustrezen. V tem članku boste izvedeli, kako narediti nastavitve zvoka v COP: GO.


Sistem

Preden se lotite notranjih nastavitev, se morate prepričati, da so vsi zvočni parametri sistema pravilno zgrajeni. Nastavitev zvoka v COP: GO zahteva, da je v splošnem sistemskem mikserju (ikona v spodnjem desnem kotu vrstice "Start") igra čim bolj glasna in da je druge aplikacije niso prekinjale. Vsak igralec ga regulira neodvisno.
Prav tako morate iti na razdelek naprav, kipredvajati zvok in z njimi narediti dodatne nastavitve. Morate iti v lastnost tega pripomočka, ki je glavni pri igranju, in vstopiti v oddelek izboljšav, kjer je priporočljivo aktivirati kompenzacijo in korekcijo za prostore - najdete jih lahko v izbranem stolpcu in spustite drsnik navzdol.


Tudi pri prilagajanju zvoka v COP: GO ni mogoče brez prostorskega zvoka. Če ga želite namestiti, se boste morali prijaviti v aplikacijo gonilnika (najpogosteje je to Realtek HD) in tam konfigurirati 7.1 zvočno strukturo. Tudi če boste igrali slušalke, bo to še pomagalo simulirati 3D prostorski zvok. Zahvaljujoč temu je mogoče razumeti, kje teče sovražnik in kje je zdaj, na primer.

Igra

V razdelku zvočnih nastavitev v CS: Najprej je priporočljivo, da v celoti izključite glasbo v igri: na začetku kroga, ko je končana in ko je bomba položena, pod vsemi pogoji. Glasbo lahko pustite, ko pritisnete na meni igre. Ne igra nobene vloge. Toda druge zvoke je treba izključiti, da ne motijo ​​učinkovite igre. Ko jih izključite, ne boste izgubili nobene prednosti igranja.
Pri nastavitvah tekem igre je priporočljivo izključiti vsak zvok prekrivanja Steam in določiti največjo glasnost. Dovolite tovrstno nastavitev zvoka v COP: Kako lahko slišite korake? Seveda! Poleg tega je težko učinkovito igrati, če ne slišite stopinj od nasprotnika in urnika.

Povzetek

Zdaj veste, kako nastaviti zvok korakov v COP: GO, kot tudi druge parametre, kiOdgovoren za učinkovito igro med igro. Izkazalo se je, da to ni težko in učinkovito za vsakogar, poleg tega pa ne traja veliko časa.

Sorodne publikacije