Kaj prositi v Siriju za smeh?

Skoraj vsaka oseba na planetu Zemlja se zaveda, da obstaja Apple. Z vsako posodobitvijo svoje mobilne platforme iOS poskuša podjetje presenetiti in razveseliti uporabnike. Pred kratkim je bil obnovljen algoritem za pomočnika Siri. Zdaj je ta virtualni um postal veliko pametnejši. Še bolj zanimivo pa je, da je delo prineslo precej dober smisel za humor. Kaj lahko prosim v Siriju, da se smeji? Seznam zahtev je zelo širok. Najprej pa si poglejmo glavne značilnosti tega pomočnika.

Kaj je Siri? To vprašanje, mimogrede, lahko vpraša tudi sam pomočnik. In odzval se bo s humornim ključem. Ker prosi dame takšne stvari - vrh obscenosti. Vendar pa se šalimo in vzamemo resno. Siri je mobilni pomočnik, ki pomaga uporabnikom najti prave informacije. On je nekaj podobnega Googlovemu podobnemu pomočniku. Vendar pa primerjava med njimi nima nobenega smisla, saj ideja Googla nima tako širokih možnosti, brez smisla za humor in nima nobene inteligence. To je samo preprost iskalnik z glasovno aktivacijo.


Treba je opozoriti, da Siri pred nadgradnjo mobilne platforme na različico 8.3 sploh ni govoril rusko. Uporaba pomočnika je bila pravica angleško govorečih uporabnikov. Toda tovrstno priložnost so čakali tudi domači ljubitelji mobilnih tehnologij. Sprva je Siri napisal v ruskem jeziku nekoliko čudno. Lokalizacija se je očitno spotaknila. Todas poznejšimi posodobitvami je bila situacija popravljena. Torej, kaj vprašati v Siri, da dvigne vaše razpoloženje? Na to vprašanje je lahko precej odgovorov. Glavna stvar je razumeti, kaj natančno lahko povzroči neustrezen odziv pomočnika.

Ponudba za ples

Seveda je to čudno, toda odgovori asistenta na ta nenavaden predlog vas bodo zagotovo lahko zadovoljili. In odgovor v takem ključ ne more samo ruski Siri. Kaj posebej vprašati? Znana je ena zanimiva zgodba. Uporabnik je nekako ponudil pomočniku ples. Siri je dobesedno odgovoril na naslednje: "Kdo, jaz? Torej imam dve levi nogi, ali oboje, desno, ali sploh nič!" Strinjam se, zelo izvirni odgovor. In to je glavna razlika med tem pomočnikom in drugimi pomočniki.

Znani so tudi drugi odzivi umetne inteligence na predlog plesa. Med njimi: "Izbiram sirtaki, čeprav tega plesa komaj poznaš," "No, vodiš," in tako naprej. Vendar to še zdaleč ni edina priložnost za igranje s Sirijem. Obstaja še več skupin, ki lahko uporabniku dvignejo razpoloženje.

Reakcija na žalitve

Siri je povsem ustrezna ženska asistentka, ki se ustrezno odziva na neposredne podobe. Umetna inteligenca lahko odgovori tako, da lahko zmanjšate stopnjo napetosti. Na primer, fraza "Si ne" Siri bo odgovoril na uravnotežen izraz "želim". Če vprašate pomočnika, naj utihne, bo odgovorila na brezbarvno frazo "To je grdo". Na splošno se avto odziva natančno tako, kot bi to storila živa oseba. Razlika je ena: od njeNemogoče je priti v oči za žalitve. Torej lahko vrtite toliko, kot želite. Kaj vprašati v Siriju, da je ne bi užalili med smehom ob istem času? Odgovor na to vprašanje je dvoumen. Lahko se na primer skrivajte nad Eple. Pomočnik mu ne čestita, ampak poskuša ostati v okviru spodobnosti. No, to je samo avto in posledice bi bile še bolj žalostne.

Pogovor o Appleu

To je samo tema, ki je za večino uporabnikov zanimiva in za Siri povsem nesprejemljiva. Na vpitju o tem, kdo je Steve Jobs, Siri odgovori na stran z naslovom Jobs na strani Apple. Smer je spremljala fraza "Hvala, ker ste vprašali Stevea, tukaj je njegova stran na Appleovi spletni strani." Če nekdo želi dobiti pomočnika, lahko vprašate, kaj je narobe z "jabolčnim" podjetjem. Na to vprašanje bo asistent odgovarjal: "Res, ne vem, mojster". Toda na vprašanje, kaj je najboljša tableta, bo Siri odgovoril brez razmišljanja: "No, obstaja iPad in še vedno nisem, samo iPad". Približno enako stanje z računalniki. Siri prepozna samo "makove". Ob upoštevanju splošne tendence razvoja podjetja iz Cupertina tukaj ni nič čudnega. Tu je odgovor na vprašanje, kaj vprašati v Siriju. Šale se ne končajo. Zdaj pa se obrnemo na ekipe brez kategorije. Ne moremo jih pripisati eni ali drugi vrsti. Zato so ločeni.

Druga vprašanja

Seveda je to daleč od vseh možnosti pomočnika. Kot vsaka ženska, Siri grozno ljubi klepet. Vedeti morate samo, kaj vprašati.Najbolj priljubljena zabava lastnikov "iPhone" - poslušati pravljice, ki jih opravlja pomočnik. Če vljudno vprašate Siri, bo povedala pravljico o sebi. V zvezi s petjem, potem s tem asistentskim problemom. Siri razpade s stavki, kot so "Imel sem petje duo, sem zamenjal zapiske S & R," "ne morem peti," in "Veš, da nimam glasa." Če boste pomočniku povedali, da ste pijani, se bo Siri pritožil, da se nobeden od vas ne bo mogel priti za volanom in povabil taksi. Zelo zanimiv odziv na prošnjo za pomoč pri skrivanju telesa. Asistent bo odgovoril na vprašanje "Kaj, spet?". Obstaja še en odgovor na vprašanje, kaj vprašati v Siriju. Scala Johnson (tista, ki je Dwayne) se izkaže za najljubšega igralca asistenta. Zato se ne odziva dovolj na šale o tem igralcu.

Zaključek

Torej, kaj lahko vprašam v Siriju samo za smeh? Na to vprašanje je veliko odgovorov. Načeloma lahko vprašate vse, kar želite. Ta asistent ima odličen smisel za humor. Zato je Siri povsem sposoben izumiti iskren in duhovit odgovor na skoraj vsako vprašanje. Če vprašanje za pomočnika "ni v mojem srcu", potem v tečaju obstajajo različni stavki, da bi se izognili neposrednemu odgovoru. S temi odgovori je takoj jasno, da pomagamo ženski. Za tako spreten način, da gredo iz neposrednega vprašanja lahko le ženske. Kakorkoli že, Siri je nov mejnik v razvoju umetne inteligence. V "Eple" se je izkazalo, da je polnopravni asistent s svojo osebnostjo. Do sedaj tega ni storila nobena druga družba. Zato so naprave podjetja ljubljene in cenjene. Ne glede na todejstvo, da v zadnjem času "jablane" povzročajo nepopustljive napake.

Sorodne publikacije