Acorp L100S Specifikacije

Že daleč od računalnikov ljudje vedo, da je za dostop do omrežja potrebna posebna oprema. In to ni samo usmerjevalnik ali modem. Jasno je, da če računalnik nima omrežne kartice, lahko pozabite na internet. Če še vedno nimate take komponente v računalniku, potem obstaja ena zelo zanimiva možnost - omrežna kartica Acorp L100S. Stane en peni in ima standardne tehnične lastnosti, ki jih bomo zdaj upoštevali.

Specifikacije omrežne kartice

V letu, ko je bila ta omrežna kartica izdana, o gigabitnem internetu in celo ni slišala. V številnih pogledih pojasnjuje tehnične lastnosti komponente, ki v našem času izgleda smešno. Dejstvo, da se Acorp L100S poveže z režo PCI na matični plošči računalnika, je jasno. Tu so priključene vse omrežne kartice za stacionarne računalnike. Toda potem se začne prenos drugih značilnosti, ki ga sestavljajo samo dve točki.


Najprej - največja hitrost povezave. To je 100 megabitov na sekundo. To je povsem dovolj, saj pri velikih hitrostih mnogi ponudniki še vedno imajo slabe cene. Druga značilnost zadeva priključke in njihovo število. Uporabniku bo na voljo samo en priključek tipa RJ-45. Vse. Nič več. LED indikacija stanja povezave tudi ni na voljo. To je izjemno proračunska možnost. Vendar pa bo ustrezala lastnikom starih računalnikov.

Zaključek

Za to je namenjena ultraproračunska omrežna kartica Acorp L100Sosnovno vzdrževanje računalnika z omrežno povezavo. Uporabniku bo na voljo en priključek RJ-45 pri hitrosti povezave 100 megabitov na sekundo. Večja do vstopne ravni in ni potrebna. In če upoštevate stroške te omrežne kartice, potem postane jasno, da najboljše tam preprosto ne more biti. Ne te ravni komponent. Ampak za stari računalnik in bo prišel dol. Ni smiselno kupiti kul omrežno kartico.

Sorodne publikacije