Prenosnik Lenovo Ideapad 110-15ACL: Pregledi

Izbira kakovostnega in poceni prenosnika je vedno problem. Upoštevati moramo številne dejavnike - od uspešnosti in hlajenja do dolgotrajne udobne uporabe naprave. Sodobni proizvajalci mobilnih računalnikov ponujajo zelo zanimive rešitve v proračunskem segmentu. Toda samo Lenovo ima najširši nabor prenosnih računalnikov začetnega razreda. Eden od njih bomo upoštevali. Spoznajte - Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Naše povratne informacije bodo veljale za obvezne, saj je to najbolj zanesljiv vir informacij o tem, kako dobro se naprava obnaša v realnem smislu, saj lahko v tehničnih specifikacijah karkoli napišete. Ne dejstvo, da bo vse tako, kot je rekel proizvajalec. Najprej pa nekaj besed o podjetju.


Kratka zgodovina družbe Lenovo

Družba je svoj življenjski tečaj začela leta 1987. V tem daljnem času se še ni ukvarjala s proizvodnjo lastne tehnologije, ampak je samo prilagodila IBM-ove računalnike za kitajski trg. Zanimivo je, da je ustanovitelj Lenovo Kitajska akademija znanosti. To je morda edini primer v zgodovini. In do danes Akademija ima kontrolni delež, čeprav se je poslovanje družbe Lenovo bistveno spremenilo. Že v devetdesetih letih prejšnjega stoletja je podjetje začelo aktivno zbirati svoje računalnike za domači trg. Zato je bilo dobro, da se je vodstvo odločilo za proizvodnjo prenosnih računalnikov in se odpravilo na evropsko raven. Tako so bili prvi prenosniki pod oznako Lenovo. Dober zagon za razvoj podjetja je dalpridobitev legendarnega proizvajalca računalnikov in prenosnih računalnikov IBM v letu 2010. Izkušnje te ugledne pisarne so podjetju Lenovo pomagale kakovostno izboljšati svoje prenosne računalnike in osebne računalnike. Sedaj je podjetje eno najbolj vplivnih proizvajalcev osebnih računalnikov, prenosnih računalnikov in dodatkov. Blagovna znamka in proračunski segment sta precej dobra. Še posebej izstopa v ozadju sodobnih prenosnih računalnikov Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Mnenja o oblikovanju - prva stvar, ki jo bomo razumeli.


Ocene o videzu prenosnega računalnika in kakovosti materialov

Oglejmo si več materialov, ki se uporabljajo v črni Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Lastnikova povratna informacija pravi, da je naprava najprimernejša v črni barvi. Skoraj vsi uporabniki ugotavljajo, da je glavni uporabljeni material neprozoren in tanek plastika. Ne samo to, da hitro zbira prstne odtise, zato ga tudi prodaja ni problem. Kakovost materiala je očitno svetleča. Vendar ne smemo pozabiti, da imamo pred seboj proračunski zvezek. Če potrebujete lupino iz gumirane plastike (ali celo kovino), potem je to popolnoma drugačen denar. Kar zadeva oblikovanje, je velika večina lastnikov zadovoljna z njo. Prenosnik izgleda strogo, tudi klasične oblike ne izginejo. Značilnost je, da se je proizvajalec odločil, da bo opustil sijajne okvirje okoli zaslona. Premišljena odločitev. In če zaslon še ni bil sijajen, so se proizvajalci odločili, da bodo vse zapustili. Na splošno je Lenovo IdeaPad 110-15ACL (črni) prenosni računalnik, ki smo ga pregledali tukaj, preprostega dizajna,značilen za skoraj vse naprave v segmentu proračuna.

Pregled delovanja naprave

Zdaj pa se obrnemo na strojno platformo Lenovo IdeaPad 110-15ACL 80TJ0037RK. Mnenja o zmožnostih prenosnega računalnika so dvoumna. Tisti uporabniki, ki razumejo, da so kupili proračunsko napravo, se ne pritožujejo zaradi ničesar in upoštevajo, da za vstopni laptop deluje zelo dobro. Tisti, ki so bili zapeljani z diskretno grafiko, so čakali na napravo veliko večji spin na igre. Iz njih prihajajo negativni komentarji o uspešnosti. Ampak moram reči, da je za svojo raven, laptop je dobro opremljena. Izjema je le procesor. To je AMD A8-7410. Njegova moč očitno ni dovolj. Obstaja pa trdi disk na terabajtih, vgrajena in diskretna grafična kartica. In slednji je tudi iz podjetja AMD. RAM v napravi je 8 gigabajtov. Ampak to je enokanalni, kar je normalno za proračunski prenosnik. Najbolj nezahtevni uporabniki bodo imeli moč laptopa za delo, gledanje Full HD video in nekaj ne preveč zahtevnih iger.

Screen Reviews

Glede na preglede, Lenovo IdeaPad 110-15ACL 156 ne sveti s kakovostjo. Po mnenju lastnikov je kakovost slike preprosto ogabna. Blind barva, ločljivost zaslona je majhna, brez vidnih kotov. In to je le del slabosti, ki so jih opisali uporabniki. Omenili so tudi neprijetno utripanje zaslona, ​​ki zelo negativno vpliva na oči med dolgotrajnim delom z napravo. Seveda, proračun naprave, vendar zaslon proizvajalci niso mogli niti shraniti. Kaj todovoljenje - 1366 s 768 točk - še ni problem. Toda utripanje je mogoče odpraviti. Zaslon uporablja TN matriko - eno najcenejših. Očitno je to posledica tako slabe kakovosti izvedbe. Vendar pa se lahko z vsemi svojimi slabostmi ta zaslon uspešno uporabi za delo z dokumenti in gledanjem filmov. Vendar bodo dinamične igre videti grozno.

Ocene o avtonomiji

Še naprej razstavljamo 156 prenosnikov Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Mnenja o avtonomiji naprave tudi niso zadovoljni. Po mnenju lastnikov, celo običajno brskanje po internetu z brezžično povezavo je sposoben izprazniti ta laptop na nič za 3 ure. In to pri minimalni svetlosti zaslona. Dejansko so proizvajalci z avtonomijo nekaj pomislili. Ok, če je bil ta prenosnik super-gaming model. Takrat bi bila taka avtonomija razumljena. Ampak tukaj so vsi lastniki v strahopoštovanju. Življenjska doba baterije naprave je še ena šibka točka. Eating: Zakaj je ta laptop potreben? Konec koncev, celoten pomen take naprave v mobilnosti. In če je baterija dovolj, da jo premaknete iz ene vtičnice v drugo - potem to ni laptop.

Zaključek

Kakšna je sodba z Lenovo IdeaPad 110-15ACL? Mnenja o napravah pravijo, da ima ta proračunska naprava več slabosti kot koristi: zmogljivost lulls, zaslon je ogabno, baterija življenje ni sploh. Če pa za kratek čas nimate prenosnega računalnika, ga ne vzemite nikamor in ne igrajte sodobnih iger, potem je ta naprava primerna za vsakodnevno uporabo.uporabo Vendar je bolje, da nekaj denarja prijavimo in nekaj vzamemo z ustreznejšim zaslonom. V istem "Lenovo" so poleg tega še zelo zanimivi modeli.

Sorodne publikacije