Kako "Mafia 2" vklopi smernike in zakaj?

Vprašanje, kako "Mafia 2" vključuje Smerniki, saj vsak pravi ljubitelj SDA. Razvijalci, žal, ni navesti v upravljanju, kako to storiti, saj so igralci neprestano iščejo način, da pokažejo druge udeležence v prometu pošiljanje na vrsti.

Če je ideja

Večina sodobnih igralci, ki se sprašujem, kako je "Mafia 2" vključuje obrnejo signale, ne pozabite, to možnost že od prvotne igre. Oni vozijo v avtomobilih je res hardcore in nekateri modeli avtomobilov pod hribom ni mogel zapustiti zaradi pomanjkanja zmogljivosti.


samodejno vključeni kazalnika in odziven na volanu, ki je, oziroma, vodil predvajalnika. To spoznanje ideje, kot vse ljubitelje, ker malo stvari krasijo digitalni svet. Zato so se igralci, ki ne vedo, kako se "Mafia 2" vključuje Smerniki, spraševalec doslej.

nezmožnost

Ustvarjalci pri delu na drugem delu igre več pozornosti na zgodbo in akcijo kot minuto podrobnosti igranja. Ne da bi se zavedal, so prevarani kolesarja nekatere možnosti, ki morajo biti v skladu s prometnimi predpisi. Eden od njih je zadevala smernika, niso vključeni. Za to funkcijo se ne ujema z eno od tipk, ker je preprosto ni na voljo v igri.
V izvorni kodi ne zagotavlja tako, da so v "Mafia 2" vključuje zavijanje signale. To pomeni,nezmožnost prikazovanja smeri njenega gibanja drugim voznikom. Vendar pa igralci ne smejo skrbeti, ker umetna inteligenca in tako se ravna po pravilih ceste. Tiho se peljite okoli mesta brez avanture in uživajte v pogledih vseh.


Spremembe

Navijači, ki so se zanimali za vprašanje, kako spremeniti smernike v igro Mafia 2, so poskušali to spremeniti in so prišli ven. Preprosti skripti kontrolniku dodajo poseben ključ, tako da pri obračanju obstaja svetlobni signal. Ideja je prišla v času, ko je na začetku igre Joe srečen junak v avtu. Potem lahko ta znak vključuje tudi smernike, vendar z neodvisno igro funkcija ni prisotna. Ljubitelji cest so to pomanjkljivost popravili z nekaj majhnimi datotekami. Preprosto jih kopirajte v korensko mapo z odjemalcem in uporabite na novo najdeno uporabno funkcijo za vožnjo avtomobila.

Sorodne publikacije