Kako odpreti "najljubše orožje" v Far Cry 3?

Poleg zanimivih posnetkov in zanimivih posnetkov, Far Cry 3 ima nekaj za početi in ljubitelji zbirajo redke predmete, orožje in druge predmete. Razvijalci so preizkusili ta element, ki ga lahko presojamo po trajanju celotnega prehoda igre. Eden od tistih čipov, za katere je potreben popoln ali skoraj popoln prehod, je "Najljubše orožje" v Far Cry 3.

Kratek opis

Vsa orožja v igri so razdeljena v razrede. Najenostavnejši in najbolj dostopen je mogoče dobiti od mrtvih sovražnikov, vendar takšne puške niso shranjene v inventarju junaka in jih ni mogoče spreminjati. Potem so tu še izboljšani in redki predmeti. Lahko jih kupite v lokalnih trgovinah in jih spremenite na vse razpoložljive načine (namestite dušilnike, različne znamenitosti, povečajte obseg trgovine itd.). Prav tako lahko igralec spremeni barvo in obliko orožja.


Najnovejši tip je "priljubljeno orožje". V Far Cry 3 je ni mogoče kupiti za denar ali najti v predpomnilniku. Orožje se odklene le za določene dosežke. Mimogrede, za vsako pištolo - drugačna naloga. Poiščite opis vseh dosežkov, kot sledi. Odprite meni za premor in pojdite v razdelek »Vodnik«. Nato pojdite na zavihek Nasledstvo. Tukaj bodite pozorni na bele zvezde s pogoji, ki jih je treba izpolniti.

Kako dobiti "najljubše orožje" v Far Cry 3?

Cilj vsake pištole:
 • Senca - modificirana 1911 z razširjeno trgovino, dušilcem in elegantno barvo. Primerno za kratke razdalje. Da bi ga dobili, morate ujeti 17izhodišča
 • Dezintegrator - 45 vektor z dušilcem, razširjena trgovina in bojna barvila. Če želite poiskati, poiščite 10 bliskovnih pogonov.
 • Bik je nadgrajen M133 z razširjeno trgovino. Če želite dobiti to orožje, poiščite 10 relikvij v prostorih sveta iger.
 • Bushman - P416 z optiko, razširjena trgovina, dušilec. V vsaki situaciji je univerzalno orožje. Lahko ga dobite po aktiviranju vseh radijskih valov.
 • Rezalnik je MKG, ki je dobil novo ogledalo, dušilec in razširjeno trgovino. Zmogljiva ročna pištola za hitro snemanje. Če želite končati 6 misij, boste ubiti.
 • AMR - puška Z93 je bila spremenjena z modernim optičnim vidom in razširjeno trgovino za kartuše. Strelja razpočene lupine. Če želite odpreti pištolo v trgovini, poiščite 20 relikvij.
 • Zaključek

  Zdaj veste, kako lahko dobite vsak predmet iz razdelka "Najljubše orožje". Da bi pospešili postopek, je priporočljivo kupiti vse relikvijske in črkovne kartice.

  Sorodne publikacije