Podrobnosti o tem, kako vzpostaviti pakete virov za Maincraft

Danes bomo govorili o tem, kako nastaviti vire za Maincraft. Ti elementi lahko bistveno spremenijo strukturo in videz igre. Obstaja na tisoče pakiranj, ki se brezplačno razdeljujejo. Ti elementi poenostavljajo uporabo sprememb v Minecraftu. Lahko jih prenesete in namestite v nekaj minutah.

Prva metoda

Oglejmo si, kako namestiti pakete virov na "Maincraft 1.8" ali starejše različice. Najprej poiščemo in prenesemo potrebne elemente v vire. Paketi lahko spremenijo animacijo, glasbo, zvoke in grafiko. Razporejeni so v arhivih ZIP. Datotek ne smete ekstrahirati iz stisnjene mape. Potrebno je, da prenesena različica virov sovpada z izdajo igre. V našem primeru bo 1,8. Pakete virov lahko namestite samo na različico igre za računalnik. Potem bomo korak za korakom razpravljali o tem, kako se to naredi.


Navodilo

Obravnavamo praktični del rešitve vprašanja, kako vzpostaviti paket virov na Maincraft. Najprej začnemo igro. Pojdite na začetni zaslon. Pritisnite gumb Možnosti. Uporabljamo funkcijo »Paketi virov«. Nadaljujemo z naslednjo fazo odločitve, kako namestiti pakete virov za Maincraft. Kliknite Odpri vir. Kopirajte vir. Kliknite in povlecite, da prenesete datoteko ZIP v imenik resourcepacks. Prenesite vir. Po kopiranju gradiva v želeno mapo lahko začnete igro.
Pojdite na svoj račun v Minecraftu. Odprite meni Možnosti. Izberite pakete virov.Nameščen paket virov bo prikazan v levem stolpcu. Aktivni elementi so prikazani na desni. Izberite pakete, ki jih je treba vključiti. Pritisnite desno puščico. Zato se premaknejo v želeni stolpec. Vrstni red paketov prikazuje vrstni red nalaganja podatkovnih elementov. Prvi vrh se bo začel prvič. Najpomembnejši paketi so postavljeni na zgornjo vrstico. Lahko nadaljujete z igro.


Alternativa

Zdaj pa razmislimo o možnosti namestitve paketov virov za Maincraft. Ugotovite, ali morate v tem primeru pretvoriti elemente. Paketi za starejše različice niso združljivi s trenutnimi različicami. Zato jih je treba spremeniti. Pred uporabo morate obdelati podatkovne pakete v programu Unstitcher. Zaženi. Nato prenesite paket. Postopek razmika se bo začel. To bo trajalo nekaj minut. Pretvori paket. Po končanem žigosanju prenesemo in zaženemo Minecraft Texture Ender. Prenesite paket v to aplikacijo. Tako boste lahko začeli postopek konverzije. Prenesite paket v Minecraft.

Sorodne publikacije