Bandicam: Kako vzpostaviti program?

Če pri uporabi programa Bandicam naletite na težave, vam bo ta članek pomagal razumeti vse razlik v nastavitvah. V njem bomo podrobno preučili bistvo konfiguracij tega programa, se dotaknili teme prejšnjih nastavitev, nato pa bomo šli na nastavitve videa in zvoka. Nastavitve mikrofona tudi ne bodo prezrte. Toda tudi po vsem navedenem se vam morda zdi malo, zato bomo govorili o tem, kako nastaviti mikrofon za snemanje glasu. Poleg tega bomo določili, kako nastaviti program, tako da vam med snemanjem videa nič ne prepreči uživanja v procesu.


Kaj naj prvi vzpostavi?

Torej v tem članku razpravljamo o programu Bandicam. Kako jo prilagoditi, bomo govorili kasneje, zdaj pa se bomo dotaknili teme prejšnje konfiguracije. Če je izražen v preprostem jeziku, se bo na tej stopnji povedal, kako ravnati s samim programskim vmesnikom, ki bo prikazan med snemanjem, tako da ne bo odvrnil glavnega procesa. Če ne veste za Bandicam (kako nastaviti to aplikacijo), sledite natančnim navodilom, ki bodo navedena spodaj. Najprej morate odpreti sam program. Po tem boste videli okno, v katerem bo vrh (v vrsti) glavni načini snemanja, levi panel pa zavihki. Pozornost je treba posvetiti zavihkom. Trenutno nas zanima zavihek FPS. Gremo k njej. Ko prečkate zavihek, je pred vašimi očmi glavno poljeProgram spremenila v eno, ki jih vidite na sliki spodaj.
Ta kartica ima dva stolpca: "Zagotavljanje FPS" in "Limit FPS". Zdaj Prvi stvari prvi. V stolpcu "Overlay FPS" prvi kljukico ob "Položaj na zaslonu." Ko ste to storili, postane aktiven pravo podobo. Na njem boste morali izbrati območje, kjer se bo indikator prikazano hitrost sličic. Po obvestilu točka tik nad imenovane "vroče tipke". Če jo preveriti, nato pa je prav področje aktivirana. V njej si lahko nastavite isto bližnjic, ko bo pritisnil kazalec FPS pojavi ali izgine med snemanjem.


Tako je program Bandicam (kako nastaviti "Uporaba FPS") razumemo zdaj premakniti na naslednjo kolono - "Omejitev FPS". To je enostavno. Natančna navodila, seveda, ni možnosti konfiguracije podatkov, vendar je vrednost posamezne delnice je treba:
 • "Nastavitev omejitve". Če izberete to možnost, bo postal aktiven naslednji polje. V njem lahko določite enake omejitve tečaja okvir. Na tej stopnji, jasne smernice ne bo, če pa ste prepričani, da je vaš računalnik dovolj zmogljiv, pregled ne more niti vprašati.
 • "Vroča tipka". S tem smo prepričani, da ste prijatelji.
 • Zdaj ko veste več o Bandicam. Kako nastaviti zavihek FPS, smo se naučili, vendar je to le začetna program za nastavitev.

  Vzpostavitev video in avdio

  Zdaj bomo preučili, kako vzpostaviti trden Bandicam, vendar ne pozabi na to možnost, kot je video, da je glavni namenprogramov.
  Za uspeh sledite navodilom:
 • Najprej pojdite na kartico Video.
 • Kliknite tukaj gumb "Nastavitve", ki se nahaja zgoraj.
 • V oknu zabeležite element "Snemaj zvok". Preverite s kljukico.
 • V polju "Osnovna naprava" na spustnem seznamu izberite ime zvočnikov. Če ga ne poznate, označite Win Sound (WASAPI).
 • Kliknite V redu.
 • Zdaj prilagajate zvok, vendar se ni dotaknil možnosti videa. Zato sledite naslednjemu algoritmu:
 • Na kartici "Videos" kliknite gumb "Options" (Možnosti), ki je zdaj na dnu. Pojavilo se bo okno "Format Settings".
 • Ima tri polja: "Format datoteke", "Video" in "Zvok". Zanima nas samo prva dva.
 • V formatu datoteke izberite AVI.
 • V polju "Video" nastavite želeno velikost. Seveda je priporočljivo izbrati polno velikost.
 • Kodeki - H264. Je univerzalen za vse sisteme.
 • Nato kliknite V redu. Ta avdio in video nastavitev je končana. Zdaj pojdite na nastavitve mikrofona.

  Nastavitev mikrofona

  Če ne veste, kako v Bandicam nastaviti mikrofon, potem ne mislite, da je težko. Po navodilih boste lahko upravljali dva računa.
 • V zavihku "Videi" v polju "Snemanje" kliknite gumb "Nastavitve". Na spustnem seznamu določite ime mikrofona.
 • Na splošno:nastavitev je končana. Da bi bilo jasno, je vredno omeniti, da se po izbiri naprave med snemanjem posname zvok iz mikrofona. Priporočljivo je, da to storite le, če nameravate govoriti, kaj se dogaja na zaslonu.

  Izboljšanje kakovosti

  Kar zadeva izboljšanje kakovosti, je vse preprosto. Kot je preprosto uganiti, da ga dvignete, morate vse parametre odviti do maksimuma. Zato bomo na tej stopnji upoštevali te iste parametre.
 • V zavihku »Videi« pojdite na nastavitve oblikovanja.
 • Bodite pozorni na elemente FPS, "Kakovost", "Hitrost bitov" in "Frekvenca". V FPS navedite 60 kakovost - 100 bit - največja vrednost, frekvenca - največja vrednost.

 • To je vse, zdaj se bo video snemanje nadaljevalo pri maksimalnih nastavitvah.

  Nastavitve za šibke računalnike

  Zdaj je vredno govoriti o tem, kako nastaviti Bandicam, da se med snemanjem ne upočasni. Če želite to narediti, morate ukrepati v nasprotju s prejšnjim odstavkom. To pomeni, da so vse zgornje nastavitve zmanjšane na minimum. V tem primeru je priporočljivo, da je FPS nastavljen na 30. Pomembno: Za optimizacijo Bandicama za šibke PC-je je treba prilagoditve opraviti le na kartici Video, saj druge nastavitve ne vplivajo na delovanje računalnika na kakršen koli način.

  Sorodne publikacije