Diablo 3 Napaka 3: Zamrznitev in odhod. Sistemske zahteve za Diablo 3

Igre, ki so prejele status verske, privabljajo vse več igralcev s sprostitvijo novega dela, ki je nadaljevanje serije. Seveda, sistemske zahteve rastejo veliko hitreje, kot se spreminja igralna oprema ventilatorjev, saj nobena igra ni zavarovana pred nenadnimi napakami. To je usoda Diablo 3. Napaka 3 je ena najpogostejših. O tem, kar bi lahko bilo več zrušitev, bomo razpravljali spodaj.

Malo zgodovine

Veliko igralcev se je naučilo o podjetjih Blizzard v seriji iger Warcraft in Starcraft. Razširjena priljubljenost je prišla iz sprostitve spletne igre World Of Warcraft. Število ljudi, ki so se želeli potopiti v virtualni svet, je bilo tako veliko, da so razvijalci komaj zažgali strežnike iz dohodnih zahtev. Kljub temu je bila družba trdno in tesno zaznamovala svoje mesto na trgu igralniške industrije. Projekt Diablo III lahko kupite prek spletnega nakupa prek storitve Blizzard Entertainment.

Ali se bo zagnal na Diablo 3?

Sistemske zahteve igre niso zelo visoke:
 • Igra bo potekala na Pentiumu 28 GHz z operacijskim sistemom Windows XP, Vista ali Windows 7.
 • Grafična kartica NVIDIA GeForce 7800 GT, analogna od Radeon (Na primer X1950 Pro) ali višje.
 • Igra traja približno 12 gigabajtov na disku, medtem ko sprašuje 1 GB RAM-a za lastnike XP-a in kar 15 gigabajtov za lastnike Vista ali Windows 7.
 • DVD pogon.Izkušenim igralcem svetujemo, da uporabijo minimalne podatke, pri katerih se bo začela igra Diablo 3.Sistemske zahteve, ki zagotavljajo udobnejše razvedrilo od tistih, ki jih kaže prisotnost širokopasovne internetne povezave in prisotnost dveh gigabajtov RAM-a. Te funkcije vam bodo omogočile, da ne boste pristali na nestabilni internetni povezavi in ​​se izognili grafičnim napakam.

  Piratska različica

  Priporočljivo je, da igro Diablo 3 kupite samo v licencirani različici: ni pomembno, da kupite uradno izdajo na nosilcu diska s spletnim plačilom (ki mu sledi prenos iz uradne strani). Glavna stvar je, da se ne zateka k namestitvi zlomljene različice, ki jo distribuirajo vse vrste hudournikov.

  Dejstvo je, da se popolna zlonamerna igra ni zgodila. Piratska različica je popolnoma brez kakršnega koli ravnotežja v igri, inteligenca robota pa je preprosto zmanjšana na nič. Pravzaprav je videti zelo poreden: roboti samo hodijo po lokacijah, ne da bi sodelovali z igralcem, in najmočnejše vrste orožja lahko padejo skoraj na začetku prvega dejanja. Igra popolnoma odraža željo, da bi jo prenesli, ker je malo ljudi zainteresiranih za pridobitev "palice-morilca", iz katerega lahko vodite vse ravni.

  Kaj je "Napaka 3"?

  Diablo 3 tako vpliva na neuspeh postopka potrditve licence ali pa igralec tega ni potrdil po naslednji posodobitvi igre. Če želite odpraviti težavo, morate uporabiti eno od naslednjih metod:
 • preverite pravilnost vnosa uporabniškega imena in gesla;
 • izbrišite mapo Battle.net in znova zaženite igro;
 • spremeni regijo vnastavitve;
 • Zagotoviti, da se začetek igre na računalniku izvaja v imenu upravitelja;
 • se lahko uporablja tudi za sinhronizacijo overitelja.
 • Če vse zgoraj navedene metode niso pomagale, in v Diablo 3, se napaka 3 še vedno pojavlja, potem je najverjetneje, da licenca ni v celoti začela veljati. V tem primeru lahko spremenite svoje geslo in počakate nekaj časa ali se obrnete na tehnično podporo na uradni spletni strani razvijalca.

  Najbolj "zlonamerni" hrošči

  Že se je zgodilo, da napaka 3 v Diablo 3 ni bila omejena na zrušitve, katerih označevanje se začne s številko 3, praviloma ni mogoče ročno odstraniti igralcu:
 • Napaka 37. To ne vpliva na igralčevo nedostopnost igralnih strežnikov. Za to lahko obstaja več razlogov: tehnično delo na strani razvijalca, načrtovane posodobitve ali kritična napaka. V vsakem primeru morate počakati, da se težava odpravi.
 • Napaka 3007 pomeni prekinitev internetne povezave. Preverite, ali so vse luči na usmerjevalniku "ugodne" modre ali zelene. Praviloma bo pri tem utripala rdeče, kar pomeni problem z internetom. Razlogi za to so lahko naslednji: kabel iz priključka, problem na strani internetnega ponudnika, ni plačal interneta za naslednji mesec.
 • Napaka 3006 v Diablo 3 kaže, da regija, ki jo je izbral igralec, ni na voljo. Obstajata dva izhoda: bodisi samo pričakujete obnovitev tega, bodisi samo spremenite regijo računa.
 • Obstaja tudi zlonamerna napaka, ki se ne začne s številko 3 in je posledica napačnih dejanj samega lastnika računa - to je hrošča 53. To je razlog za blokiranje uporabniških računov. O razlogih se lahko seznanite iz pisma, ki je obvezno poslano na elektronsko pošto igralca. Praviloma je to posledica uporabe goljufij, uporabe zlonamernega besedišča za druge igralce ali kakršne koli druge kršitve licenčne pogodbe.

  Nadzemne napake

  Večini napak se je mogoče izogniti, če ste v računalniku že namestili najnovejši gonilnik in posodobitve za operacijski sistem. Kljub temu se lahko pojavijo vse vrste sistemskih napak. Na primer, če se Diablo 3 ustavi, potem ga obdelamo tako, da odklopimo programsko opremo drugih proizvajalcev, ki upočasni delo igre in celotnega računalnika. Z drugimi besedami, če je število programov teči vzporedno, obstaja veliko zavihkov brskalnika, odprtih z različnimi mesti, snemanje filmov iz interneta, in nenadoma se igralec odloči, da bo igral v svojem najljubšem Dablu 3, seveda bo igra obešena.
  Če naletite na napako med zagonom Diablo 3, preverite, ali konfiguracija računalnika ustreza sistemskim zahtevam igre. Opozoriti je treba, da se ne bo začel samo na zelo starem vozilu, zato obstajajo tudi drugi razlogi. Datoteke na primer niso bile v celoti prenesene. Vzrok za to je lahko nestabilna internetna povezava. V tem primeru morate znova naložiti igro in jo znova namestiti. Drug razlog - ni povsem nadgrajen operacijski sistem. V tem primeru lahko nastavitezdružljivost s XP SP3 ali pa še nadgradite operacijski sistem.

  Drugi dogodki

  Obstajajo majhne napake, ki ne omogočajo vstopa v igro. Na primer, črni zaslon, ki prihaja z zvoki v ozadju. Če želite odpraviti težavo, se priporočamo, da se prijavite v nastavitve med korakom prijave in znižate dovoljenje.

  Vsaka nova napaka v datoteki .MPQ se popravi tako, da izbrišete igro, ponovno namestite in izbrišete podano datoteko. Zaženi igro je priporočljivo kot administrator. Počasno nalaganje igre je tudi napaka, vendar jo je enostavno popraviti - izklopite samodejno nastavitev nastavitev ("Start" - "Nadzorna plošča" - "Internetne možnosti" - "Omrežja" - "Tinkture LAN").

  Zaključek

  Vse zgoraj navedene napake so nekako premagane. Nekateri lahko takoj zdravijo več manipulacij ali "ples s tamburinom", nekateri so odvisni od razvijalcev. V vsakem primeru bi se morali založiti s tremi stvarmi: potrpežljivost (čakati na odstranitev veliko tehnične podpore), dober sodoben računalnik (izključiti možnost napake zaradi zastarelega »železa«) in stabilno internetno povezavo visoke hitrosti.
  Vredno je plačati pol ure za posodabljanje gonilnikov v računalniku in namestitev paketov za nadgradnjo operacijskega sistema. Na koncu, projekt ni preveč zahteven, ampak zelo zanimiv, ali bo občudovalec serije iger Diablo zagotovo cenil vse čare prehoda brez odhodov in zamrznitev.

  Sorodne publikacije