"Skyrim", Imperial Legion: skrivnosti prehoda, namigi, priporočila

Na samem začetku igre se srečamo s predstavniki "Promocije" cesarske legije. Svojega junaka nosijo z drugimi uporniki do smrti. Uspeli smo pobegniti, in tu je izbira: iti z moškim iz legije ali zaupati njegovo življenje bratom Buri. Obe frakciji se borita zaradi dejstva, da je bilo Imperialom prepovedano čaščenje Talosa (nekdanjega cesarja Taiberja Septima, ki se je povzpel v nebesa). Nordiki so to zavrnili in se odkrito borili proti legiji. Treba je omeniti, da ne glede na to, kdo bo, v prihodnosti se lahko odločite in se pridružite Imperialni legiji "Skyrim" ali bratom Buri.

Priporočila za opravljanje nalog

Vredno je poznati nekaj pravil za izpolnjevanje nalog legije. Če jih ne upoštevate, se lahko v igri pojavijo napake - gesla bodo zaprta (po izvedbi), ali pa jih ne bodo znali dati.


Naš junak mora ubiti prvega zmaja (blizu stolpa v Vaytranu) in ugotoviti, da je Dovakin. Če to ni storjeno, potem ne boste mogli sprejeti prizadevanja za sekiro. Oprema članov frakcije je mogoče dobiti po tem, ko se ji pridruži. Lahko pa nastavite mod za oklep Imperialne legije "Nominacija". Na primer, eden od njih doda cesarske obleke, ki so podobne tistim na orochitu. Ko ujamete utrdbe in varujete velika mesta, morate nežno pomikati orožje, sicer se lahko dotaknete svojih tovarišev. Ne bo mu všeč in začeli bodo napadati našega junaka(bo za sovražnika). Znova boste morali začeti iskanje - več jih ne bo ustavilo. Prav tako ni potrebno vzeti s seboj satelitov (pomočniki, konji itd.) - bojni tovariši jih lahko napadajo.


Točke, ki nam dajejo Tuli ali Ulfric (vodje nasprotnih strani), so odvisne od naše ravni. Višja kot je, boljši je subjekt, ki ga dobimo. Ne hitite z vodenjem Imperialne legije v Skyrim, ker bodo po sovražnostih nekatere zgradbe uničene. Prav tako ne bo mogoče izvesti dodatnih nalog iz Ulfrica, Tullyja in njihovih sorodnih znakov. Raven sovražnikov in nagrad je odvisna od črpanja Dovakina, zato se lahko opis nekoliko razlikuje od realnosti.

Kakšna legija in kako vstopiti

Imperial Legion - frakcija, v kateri so združene vse sile Velikega cesarstva - Tamriel. Nasprotuje bratom neurja, ki ne želijo spoštovati zakonov. Sedež Legije je v samoti. Glavni poveljnik general Tuli, legat Rike in Cesena. Cesar je poslal Skyrim Tullyju, da bi za vsako ceno zmanjšal vpliv Ulfrica na severu (že so neodvisni). Če želimo podpreti cesarstvo, lahko izpolnimo več nalog in postanemo legati. Da bi se pridružili Imperial Legion "Skyrim", gremo k Solydydu. Tam najdemo temačen grad in se pogovorimo z generalom. Sporočite nam, kako nam je uspelo obvladati zmaja dobro. Po tem nas bo povabil, da se pridružimo frakciji in se pogovorimo o tem z Legate Rike. Od njega dobimo nalogo - izpustitirazbojniki (10 ljudi in vodja) Fort Hrakstad. Po zmagi bo nastala nova posadka.
Mi oznanjamo Rike, da so vsi storili, in nas bo poslal k generalu, da prisegam. Takoj ko ga sprejmemo, bo naloga pridružitve Bury Brothers ukinjena. Zdaj nam je na voljo, da se približamo kovaču Beirandi, ki daje opremo in oklep Imperialne legije Skyrim (lahka, srednja ali težka). Delo v ceh ni končano, junak bo dal nekaj bolj ambicioznih nalog.

Ranks

Vsak član frakcije ima glede na avtoriteto in vlogo, ki jo ima, svoj položaj:
 • General. Narejen od legij (enega ali več) in ga je sam imenoval;
 • Zakon. Upravlja odred, utrdbo ali utrdbo. Za to delovno mesto general imenuje tiste, ki so nekoč bili tribun ali stotnik;
 • Tribune. Tako imenovana profesionalna vojska na visoki ravni, ki je sposobna voditi kohorte;
 • Centurion je drugo mesto v Imperialni legiji "Nominacija". Ta rang postavlja vojaškega veterana ali kvestorja. Na njenem začetku stoji centurija;
 • Iskanje. Mladi častnik, poveljnik skupine legionarjev (10 ljudi);
 • Legionar. To ime je dano navadnemu vojaku, ki je bil usposobljen v enem od taborov Legije;
 • Zaposlovanje - čin borcev, začetnikov za usposabljanje.
 • Pri opravljanju naših nalog se pogosto soočamo s poveljnikom legije, generalom Tulimom, in vodjo bratov Bury - Ulfricem Burevisnikom.

  Po krošnji zoba

  Ko se je pridružil Imperialni legiji Skyrim, mora naš lik opraviti prvo nalogo - najti krošnjo zoba. Preiskali jo bomo v ruševinah Korvavunde skupaj z nekaj vojaki. Lokacija je na dobri razdalji (za tiste, ki so pravkar začeli igrati), tako da bo trajalo dolgo časa, da prideš tja. Na poti so velikani, ki jih je bolje ne srečevati brez normalnega črpanja.
  V bližini Corvangunda bomo srečali Hadwaro, Legate Rike in druge bojevnike. Pogovorimo se z njimi, povejte nam o naši pripravljenosti in gremo v razvaline. Pri nas bo teklo okoli 10 vojakov, tako da lahko samo stojiš in opazuješ kako se borijo. To bi moralo biti točno: če se kdo dotakne njegovega orožja, se bodo vsi začeli boriti proti nam. Torej gremo do ozkega koridorja, kjer nam bo Rike (legat cesarske legije v Skyrimu) ponudil drugo pot (strah sovražne zasede). Pojdimo na levo in najdemo most. Hkrati se bodo pod tovariši borili z bratoma Buri. Nadaljujemo, dokler se ne znajdemo na vhodu v dvorano Korvavund. Premagali bomo nekaj sovražnikov in skušali odpreti vrata s tremi krogi, ki prikazujejo živali. Krempelj vam bo pomagal najti pravo kombinacijo (skrbno jo bomo preučili v inventarju). Razkrivamo živali, vstavljamo kremplje in gremo še dlje. V sosednji sobi odprite vrata tako, da obrnete vzvod in se dvignete. Pojdite skozi most, poiščite vzvod in ga pritisnite. Bodite pripravljeni na dejstvo, da vas bo takoj po tem napadel Draaugs. V slednjemV prostorih vidimo močnega Draaurga (vrhovnega poveljnika) s krono na glavi. Ubijemo ga in dobimo potreben artefakt - krono proteze. Še vedno ga je treba pripisati generalu Tullieu.

  Delamo kot kurir - pojdimo na Vaytran

  Naslednje prizadevanje za prehod Imperialne legije "Skyrime" - prenos sporočila velmala Vaytrana. Na kakršenkoli dostopen način pridemo do palače in se pogovorimo z njim. Yarl se bo odločil, da je čas, da rešimo vprašanje usode Ulfrica Burevisnika in nam dajemo sekiro. Če se nasprotnik vrne k njemu, je klic sprejet.
  Najdi Ulfricksa v Kings Palace v Windhillu. V pogovoru z njim se izkaže, da hoče zavrteti zapornik. Vrnimo se nazaj in vidimo, da se veliko bratov Bury bori z Wightranom. Poslani smo, da zavarujemo mesto, zato pojdimo na Quentin Sirius in se pripravimo na prihajajočo bitko. Pomembno je vedeti, da iskanje ne more prenesti, če zmaj ne ubije, ogroža mesto.

  Defend Weitran

  Pojdimo na bojno polje in se pogovorimo z legate Rike. Zapustimo Dragonfly in vidimo eksplozije, letenje bombe, uničenje. Naš junak in okoliške stavbe ne bodo povzročili škode, zato nadaljujte. Pomagati moramo Imperialni legiji "Skyrim", da odbije napad brata Buri.
  Sprva se bomo branili pred številnimi sovražniki barikade. Če se ne boste uprli, bo naslednji kraj zaščite most. Če tekmeci prodrejo skozi barikade, to ne bo vplivalo na končno nagrado in konec iskanja. Igrate lahko na zaslonu igreoglejte si lestvico, prikaže število sovražnikov v odstotkih. Ko rezultat doseže nič, brat Bury neha napadati.
  Takoj, ko se vrnejo k pobegu, se lahko obrnete na generala Tullijo (čakate na vhod v Wightran). Veliko število vojakov in dobra Dovakinova buča bo naredilo iskanje povsem enostavno. Da bi nekoliko bolj raznoliko in zapleteno nalogo, lahko namestite mods na Imperial Legion "Skyrime". Sposobni so spremeniti ne le videz stavb, temveč tudi obema taboriščema dodati močnejše vojake in čarovnike.

  Vzemite belo plažo

  Ko smo sovražili naše sovražnike, smo začeli osvoboditi dežele od njih. Da bi zajeli Belo plažo, bomo prejeli dve misiji: "Dezinformacije" in "Bitka za Fort Dunstad". Na splošno je zaseg več utrdb, ki se nahajajo v različnih imetjih.
  Najprej gremo v tajni tabor na Beli obali in se pogovorimo z legatom Rike. Dali nam bodo nalogo, da prestrežemo kurirja, ki prenaša dokumente uporniškega poveljnika. Neprestano se bo gibal, zato ga morate prestreči. Zemljevid prikazuje lokacijo kurirja, zato iskanje ni težko. Odlična možnost je, da ga zadržite v gostilni "Night Gate" in poberete predmet, ki ga potrebujete, medtem ko spi. Lahko tudi zaprete vrata njegove sobe in ga tiho ubijete. Ko se vrnemo v taborišče, prejmemo lažne dokumente in jih dajemo poveljniku bratov Buri v Dunstar. Tukaj se lahko posmehujete - nosite oblačila upornikov. Z dobro preneseno zgovornostjo soPreprosto verjamemo, da smo preprosto kamuflažni (primerni za vsak oklep). Potem mora Imperialna legija "Skyrima" očistiti utrdbo Dunstad. Gremo tja in se srečamo z našimi vojaki, ki vam bodo pomagali hitreje izpolniti nalogo. Bodite previdni, tukaj je veliko lokostrelcev. Sovražniki se bodo nenehno pojavljali, dokler njihovo število ne pade na ničlo.

  Take Rift

  Našli smo drugi tabor imperialistov, ki se nahaja zahodno od Riftena. Tam bomo čakali na Rikeja, ki bo dal dve misiji: "Vojaški plen" in "Bitka za Fort Greenwall". Prva naloga je iskanje kompromisa o Anurielu, ki služi na kozarcu Riftena. Pojdimo na pravo mesto za nas, poiščemo njeno sobo in ukrademo pismo iz mize (ob postelji). Najlažje je opraviti nalogo ponoči z dobro napolnjeno tajnostjo.
  Ko imamo kompromis, o tem govorimo z Anuriel. Za našo tišino bo delila skrivne informacije o lokaciji karavane z orožjem in zlatom. Če imamo dobro prodiranje zgovornosti, nas lahko prepričate, da bi nam dali zlato. Razglašamo Rikeja in bežimo, da prestrežemo prikolico. Na kraju samem bomo čakali na cesarske vojake, ki sedijo v zasedi. Pogovarjamo se s Hadwaro in nadaljujemo z napadom. Vrnemo se v taborišče in nadaljujemo z naslednjo nalogo - bitko za Fort Greenwall. Pomagali bomo tudi vojakom legije, zato ne bo nobenih težav pri izvedbi iskanja. Napad bomo napadli, dokler se nasprotnik ne bo ponastavil. Po tem gremo k generalu, ki nam bo dal nov naslov v Imperialni legiji "Skyrim" - Tribune. To bo tudi rekelzelo kmalu bo prišlo do odločilne bitke z Ulfricom Burevisnikom.

  Ujemi Winterholda in Eastmaka

  Naslednja naloga je rešiti tovariše iz grajske utrdbe. Moramo se tam prikriti, izpustiti zapornike in odpreti vrata, da zajamejo lokacijo. Nezanesljivo je priti v Kasht skozi skrivno loputo, ki jo bo povedal Hudvar. Malo se sprehodite po obodu, da ga vidite (zelo dobro prikrito). Če greste v to preveč hrupno, bo naloga s skrito penetracijo neuspešna. Zato bo boj z uporniki moral biti sam.
  Sprostitev bratov in sester bo pomagala ključu, ki leži na mizi ali v žepih enega od sovražnikov. Gremo na dvorišče, odpiramo vrata in enostavno zmagamo. Vrnemo se v Tullyo in dobimo naslov Legata. Treba je opozoriti, da se v tem kraju pogosto pojavi napaka - tovariši ne vstopajo na dvorišče utrdbe in ne pomagajo ujeti. Zaradi tega prizadevanja ne bomo mogli končati in ga bomo morali premagati. V tej bitki ni nič zapletenega in sovražniki se prav tako odštejejo v odstotkih. Takoj, ko vse uničimo, gremo do reke in se pripravimo na zadnji in najresnejši napad. Borili se bomo v Windhillu z Ulfrikom Burevisnikom in njegovo obrambo. Pred bitko je bolje ohraniti, ker tukaj pogosto obstajajo "žuželke". Za odpravo nekaterih težav z igro bo pomagal posebne mods na Imperial Legion "Nominacija". Oboje, orožje in druge parametre lahko spremenite na obeh straneh s pomočjo.

  Naprej - na Windhelmu

  Tako je prišla naša odločilna bitka z brati Oluje. Glavna naloga - prebiti veliko število sovražnikov in priti do Yarl Palace. Ulfric Burevisnik je vodja upora, študent Sedoborodyh. Čeprav ga cesarstvo meni, da je sovražnik, se zdi, da je poštena in normalna oseba. Imperialom ni všeč njegov boj za neodvisnost prebivalcev Skyrim in ukinitev pogojev za konkordat belega zlata. To zatre predstavnike Aldmerja Dominiona in Danmerja.
  Torej se preselimo na mestna vrata Windhelma, prisluhnemo generalu in vstopimo v mesto. Bolje je, da nikogar ne čaka, da nikomur ne pomaga, ampak da gre v palačo. Glavni prelaz je blokiran z barikadami, zato morate poiskati obvozno pot. Zavijte levo, pojdite proti pokopališču in na ozkih ulicah pridemo na pravo mesto. Občasno se bomo pojavljali sovražniki, s katerimi lahko pomagajo naši bojevniki (če je potrebno). Takoj, ko naš junak vstopi v palačo, se bosta poleg njega pojavila Tuli in Rika. Potem bodo šli v Ulfric in začeli govoriti z njim. Sovražnik poroča, da se noče predati. Ostaja samo, da ga ubijemo. Po želji vas lahko to zahteva general Tulle. Ne glede na to, kdo bo z njim ravnal, bomo še vedno prejeli nagrado. Vojna je končana, zdaj pa bo ostalo le uničenje ločenih skupin bratov Brother (označeno na kartah nosi s šapo). Torej v svetu iger čakamo na dve nasprotujoči si strani, od katerih vsaka propagira svoje ideje. V podporo ogromnemuEmpire, morate se pridružiti Imperialni legiji "Nominacija". Če vam je všeč neodvisnost Norta in njihov pogled, je treba raje bratje Bury.

  Sorodne publikacije