Kako vzpostaviti goljufija na "WordPress" in naj to stori

Kako namestiti goljufija na WordPress? To je resničen problem tako za igralce kot za razvijalce. Uporaba prepovedane programske opreme je v petek po delu postala tako običajna kot kajenje ali tradicija pitja piva. Živopisan primer, kako slaba navada postane običajno vedenje.

Kako nastaviti varanje «AIM Varfeis»

Namestitev je dovolj preprosta: datoteke morate kopirati samo v korenski imenik igre. Praviloma morate tudi onemogočiti protivirusno zaščito, saj slednji v večini primerov prepozna virus kot virus. In ne zaman


Programe za geparde je težko najti. Vendar večina od njih vsebuje vohunske skripte, ki lahko ukradejo zaupne informacije od igralca, kot so prijava, geslo, telefonska številka in drugo. Obstaja tudi veliko klanov, katerih člani uspešno uporabljajo prepovedano AR in so vedno pripravljeni povedati, kako namestiti goljufijo na "Varfeys" in kjer so njihovi bratje. Programi imajo veliko - vsak ima svoje funkcije. Najbolj priljubljen je tako imenovani AIM ali samodejno ciljanje. Bistvo je, da se pred udarcem avtomatsko ciljanje odvija na nasprotnikovi glavi - za "headshot" se doda več točk. Zato so namenski bralci najprej pozorni na to, ali so prenesli svoje funkcije za samodejno ciljno usmerjanje.


Kako postaviti goljufija na "Varfeis" in igrati

Skušnjavo, da bi namestili tako veliko in nepremagljivo. Konec koncev, ko se igralec sooči z jasno kršitvijo pravil s stranisovražnik je takoj postavljen vprašanje: "Zakaj je mogoče, in ne drugega?" Zato je iskanje zaveze programi začne z namenom, da gredo na vrh strelca Olympus.
Goljufanje je treba vzpostaviti z največjo previdnostjo in poznati vsa tveganja. Ni zagotovila, da se program ne bo izkazal za virus. V najboljšem primeru ogroža izgubo igralnega računa, v najslabšem primeru pa računalnik ne deluje (odvisno od stopnje nevarnosti virusnega programa).

Nasveti za boj proti scammers

Kako vzpostaviti goljufija na "Warface", načeloma je jasno. Tukaj niso potrebni veliki možgani. Še pomembneje pa je, kako se lahko še vedno ukvarjate z vsiljivimi chitches, ki ovirajo užitek pri iskanju časnega igralca.
Odgovor je tudi dokaj preprost: narediti posnetek zaslona (po možnosti video), ki potrjuje uporabo prepovedane programske opreme in pošlje ustrezno pismo tehnični podpori Warface. Še posebej izrazito je mogoče razbrati mejo med navadnimi igralci in prevaranti na takšni karti, kot je "puščava". Način igre "vsak zase" - moraš teči, skrivati ​​in ubijati vsakega, da bi preživel. Pogosto najdemo kršitelje, ki jih je mogoče prepoznati za uspešne posnetke skozi celoten zemljevid. Razdalja gledanja v puščavi je zaradi temnega dneva izredno nizka, saj tudi če sovražnik igra ostrostrelca, je nemogoče udariti glavo z enega konca zemljevida na drugega brez uporabe bralca.


Najbolj očitna varianta kršitve pravil je dejstvo, da se spusti v glavoen konec kartice igralcu, ki je na drugem koncu, zdravnik. Ta vrsta znakov je oborožena s puško, ki se uporablja na majhnih in srednjih razdaljah, ima najnižjo natančnost. Zato je povečana natančnost zdravnika - očiten znak uporabe prepovedane programske opreme. Zato, preden postavite vprašanja o tem, kako narediti goljufijo za "Warface", morate razmisliti, ali bi to sploh morala storiti.

Sorodne publikacije