Kako priti do Robbucksa v "Roblex": nasveti

ROBLOX je svetovno znana platforma za ustvarjanje spletnih iger. Skratka, vsak uporabnik lahko čuti vlogo razvijalca, če to želi. "Roblex" je celoten ekosistem, ki ima svojo valuto. S svojo pomočjo lahko uporabniki dobijo virtualne stvari, privilegije, dostop do orodij in še več. Iz članka se boste naučili, kako priti do Roboksa v Roblex na več načinov.

Privabljanje akterjev

Ker platforma zanima razvoj in zaposlovanje občinstva, spodbuja uporabnike, ki povabijo druge ljudi. Če želite to narediti, morate na spletnem mestu platforme ustvariti edinstveno referenčno povezavo in jo poslati vsem prijateljem, ki se želijo pridružiti ROBLOXu. Kot rezultat, boste prejeli Roboks za registracijo na vašo povezavo, kot tudi 5% zneska, ki ga bodo porabili vaši prijatelji.


Trgovina

Druga možnost, da dobite Roboksy v "Roblex", je domača trgovina. Lahko sledite tržnim cenam in kupite najcenejše izdelke in orodja. Kasneje, ko njihova vrednost raste, postavite stvari v prodajo. Ena vrsta trgovine je izmenjava zbirateljskih predmetov. Uporabnik lahko neposredno izmenjuje stvari z drugimi ljudmi, namesto tega prejme roboksy.

Klub graditeljev

S pomočjo Cluba Builders lahko uporabniki ustvarijo svoje edinstvene predmete in jih prodajajo - majice in hlače so vključene v to kategorijo. Vendar pa se morate s takšnimi zaslužki bojatitrgovci, ki bodo ponudili zelo nizke stroške za vaše izdelke. Priporočamo, da ne prepišete sporočil o prodaji določenih predmetov. Prvič boste zagotovo dobili prepoved in vsaj drugo opozorilo. Zadnja možnost je, da pošljete sporočila upravi o označenih kršitvah. Za vsako dejansko kršitev, ki bo odpravljena po pritožbi, boste prejeli 100 enot valute. Zdaj veste, kako in kje dobiti Robbucks v Roblex igrah.

Sorodne publikacije