PC Optimization: Analogi CCleaner

V večini uporabnikov operacijskega sistema Windows se prej ali slej pojavi težava: "veter" se začne "lagayut", programi pa se dolgo izvajajo. Ali pa samo pomislite, da bi morali optimizirati računalniške igre. Obstaja več možnosti: virusi, stara oprema, stelja računalnika. Najboljša možnost v tem zadnjem primeru bo ponovna namestitev sistema Windows. Kaj pa, če ne želite izgubiti pomembnih datotek? V tem primeru je program CCleaner idealen za vas. Učinkovito očisti računalnik in je enostaven za uporabo. Kaj pa, če ta programska oprema iz nekega razloga ne deluje na vašem računalniku? Ta članek predstavlja programe, podobne CCleanerju, ki bodo delovali natančno. Če se ne zaženejo, preverite računalnik pred virusi ali odsotnostjo sistemskih datotek.


CCleaner analogija za Windows 10

Takšnih programov je veliko. Poglejmo nekatere od njih. Spodaj boste našli opis tega ali tistega in dobili boste tudi nekaj koristnih nasvetov.

AVG Tune Up

Zelo priljubljen program za optimizacijo operacijskega sistema, ki ga je razvila družba AVG Technologies. Ta niz pripomočkov vam bo omogočilo, da enostavno optimizirate računalnik, se znebite nepotrebne "umazanije". Slaba stran je, da je to plačana programska oprema.

Napredna sistemska nega

Za razliko od Tune Up, je to BREZPLAČNO. Vendar pa ima v oknu programa oglasno pasico. Ta program je niz pripomočkov za optimizacijo računalnika, kot tudi čiščenje pred zlonamerno programsko opremo. Vendar je treba razumeti, da vas ne bo nadomestilpolni anti-virus. Ta program bo pospešil dostop do interneta, dodal nekaj modulov varnostnega modula v brskalnik.


Igra Booster

Želite igrati igre z večjo zmogljivostjo? Ta program, ki ga je razvil IObit z Razer, vam bo pomagal pri tem. Ta pripomoček se brezplačno distribuira, nima oglasov. Poveča število okvirov tako, da izklopi procese in storitve, ki ovirajo igranje. Med igro lahko izberete, kateri postopek želite izklopiti. Ali brskalnik ali vodnik.

IObit Uninstaller

IObit znova. Njena funkcionalnost ni tako visoka kot druga na tem seznamu. Vendar pa je zelo priljubljen in uporaben. Program vam bo pomagal izbrisati datoteke, mape in pripomočke, ki niso na voljo za odstranitev na običajen način. Porazdeljeno brezplačno.

Wise Disk Cleaner

Še en majhen pripomoček, ki vam bo pomagal očistiti vaš RAM iz nepotrebnega "junk". Čeprav ni povsem analogni CCleanerju, je težko preceniti njegovo uporabnost. To je popolnoma brezplačno in ga lahko prenesete na uradni spletni strani razvijalca.

Carambis Cleaner

Ta programska oprema je morda najboljša protipostavka CCleanerju. Pripomoček se brezplačno distribuira. Lahko boste optimizirali računalnik, očistili register, odstranili nepotrebne kopije programov, začasne datoteke. Ta program lahko prenesete na uradno spletno mesto razvijalca. Prav tako želim omeniti, da se licenca za to programsko opremo prodaja le za 250 rubljev na mesec. In to neskončnoProgram je mogoče kupiti za enkratno plačilo 3000 rubljev. To je relativno poceni.

Navedeni programi tudi niso nameščeni. Kaj storiti?

V tem primeru je vaš računalnik najverjetneje okužen z virusi, ki se ga lahko znebijo le z uporabo protivirusnega programa. Če je ne morete namestiti, je najboljša možnost, da znova namestite operacijski sistem. Ali, kot možnost, se OS vrne v prvotno stanje.

Program zahteva aktivacijski ključ. Kaj storiti?

Najverjetneje je poskusno obdobje uporabe programa končano. Zdaj morate kupiti licenco. To lahko storite na uradni spletni strani razvijalca. Po nakupu po elektronski pošti ali v osebni pisarni programa se pošlje licenčni ključ. Vnesti ga je treba v ustrezno vrstico.

Zaključek

Dejansko lahko veliko aplikacij zamaši vaš računalnik, zasede določeno mesto v RAM-u ali na trdem disku. Lahko poberem virus program na vašem računalniku in celo ne opazite. V tem primeru je najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da se izognete "zamikom" računalnika, da preprečite. Namestite protivirusni program, ustavite nalaganje datotek ali nepreverjene vire. Ne pozabite: Tudi partner CCleaner je lahko okužen z virusom. Zato je priporočljivo dati prednost uradnim mestom.

Sorodne publikacije