Najbolj priljubljeni Paint Analogi za Mac

Ko gre za operacijski sistem Windows in njegovo programsko opremo, Officeov paket nedvoumno omenja, kot tudi izjemno preprost in priročen rastrski grafični urejevalnik. Od nedavne izdaje programa Paint 3D vam omogoča tudi delo z obsežnimi predmeti in kompleksnimi strukturami. Če se premaknete na Mac, hočem shraniti takšno aplikacijo in jo poiskati kot primernega analognega. V tem članku so prikazani analogi Paint za Mac, ki so vredni namestitve na vaš osebni računalnik.

Možnosti barvanja

Kaj je Paint, tako radi uporabniki sistema Windows? Prvič, njegovo lakonično oblikovanje. Nič ne moti uporabnika od dela in ne prikriva oči. Poleg tega se lahko z uporabo tega grafičnega urejevalnika z lahkoto naučite tudi otroka.


Ne za nič, prva stvar, ki jo bo majhen otrok naredil z računalnikom, je, da nariše in uresniči svojo domišljijo v resnici. Druga stvar, ki ugrizne v ta izdelek, je preprosta funkcionalnost brez nepotrebnih možnosti. Poleg tega je program vedno nameščen, ko kupite nov računalnik, ki temelji na sistemu Windows, in velja za popolnoma brezplačno shemo. Vse te prednosti uporabnikom Apple appleta iščejo Paint analog za Mac OS.

Microsoft Paint za Mac Mac

Govorimo o analognih barvah za Mac, Paintbrush je takoj omenjen. Podobna je po funkcionalnosti in enostavnosti uporabe. Ni dodatnih orodij, primernih za hitro urejanjesliko ali sliko.
GIMP je bolj izpopolnjena aplikacija za obdelavo fotografij. Ampak hkrati ohranja vse uporabne funkcionalne in intuitiven vmesnik. Še ena hitra in enostavna aplikacija za obdelavo posnetkov zaslona je Skitch. Lahko hitro obrežete, označite, povečate ali pomanjšate območje, ki ga potrebujete na zaslonu. V tem primeru se celotna raznolikost grafičnih urejevalnikov v operacijskem sistemu Mac ne konča. Vendar pa ta članek navaja samo najbolj priljubljene in preproste aplikacije, ki so čim bolj povezane z MS Paint. Seveda so za strokovnjake, kot so Adobe Photoshop in drugi, bolj zapleteni urejevalniki, toda o tem drugič.

Sorodne publikacije