Aplikacije za video komunikacijo: pregled najboljših

Zdi se, da izbira programa za video komunikacijo prek interneta ni problem. Toda takoj ko se primer dotakne nekega dodatnega funkcionalnega primera snemanja pogovora, pretakanja ali dodajanja ducata sogovornikov na konferenco, se začnejo težave, kot tudi iskanje izpolnjuje takšne zahteve programske opreme. Na PC-ju je veliko programov za video komunikacijo na spletu in vsi so na svoj način privlačni, obljubljajo uporabniku široko funkcionalno, stabilno delo in veliko dodatnih čipov. Toda v dobri polovici takih pomožnih pripomočkov in včasih celo ključnih funkcij se izvaja, kot se imenuje, za kljukico. Torej, izbira dostojno video komunikacijski program za računalnik ali pametni telefon je precej težko.


Izbira je zapletena zaradi dejstva, da je zelo težko zadovoljiti vsakega uporabnika, zlasti naprednega. En video komunikacijski program ima na primer odlično izvedeno pretočno funkcijo na "Utube", vendar se je na zaslonu pokazal strašno. Razkošni razvijalci se raje osredotočajo na bolj vsestranske izdelke, ki so praktično vse. Medtem ko drugi namenjajo čas zelo specializirani programski opremi za izvajanje nekaterih posebnih nalog. Poskušali bomo razumeti to vprašanje in določiti najboljše video komunikacijske programe, ki so se odlikovali od kvalitativne komponente, učinkovitega dela in velikega števila pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. Vso to programsko opremo lahko prenesete iz uradnih virov razvijalcev, prav tam.Praviloma obstajajo navodila, priročniki in druge informacije o usposabljanju. Torej ne bi smelo biti težav s testiranjem.


Skype

Danes je Skype eden najbolj priljubljenih programov za video komunikacijo. Njegova priljubljenost je v veliki meri posledica dejstva, da je postala ena prvih video messengerjev za PC in je praktično sinonim za to vrsto komunikacije.
Izdelek je distribuiran popolnoma brezplačno in za delo ni potrebno seznaniti se z navodili, ker je vmesnik programa preprost in intuitiven. Z njim bo razumel tudi novinec v tem poslu. Poleg tega je program za video komunikacijo prejel čarovnika za inteligentnega pomočnika, ki vas bo vodil skozi vsa kritična področja pripomočka. Vendar je treba pojasniti, da so brezplačni samo klici na računalnik ali mobilno napravo, kjer je Skype že nameščen. V zadnjem času tudi skupinske videokonference ne prinašajo denarja. Vendar z nekaterimi omejitvami: ne več kot deset ur na dan in 100 ur na mesec. Prav tako je treba opozoriti, da "Skype" postavlja oglas, ki ga je mogoče onemogočiti z nakupom plačane naročnine.

Značilnosti video messengerja

V najnovejših različicah video komunikacijskega programa, podpora za nalaganje v visoki ločljivosti - 1280 x 720. Uporabniki v svojih ocenah so večkrat grajali Skype v sliki »milo« in razvijalec jih je končno poslušal potrebne spremembe. To dovoljenje bo seveda zahtevalo ustrezno opremo, ki podpira preobremenitev HD.
Glasovni ali video posnetek je možen, vendar samopo namestitvi določenih vtičnikov. Razvijalci so uradno odobrili vtičnike drugih ponudnikov za Amolto Call Recorder, CallTrunk in Pamela. Torej ponavadi ni problemov pri pisanju vsebine. Prav tako prijeten in sistemske zahteve "Skype". Za pravilno delovanje programa je preprost dvojedrni procesor, 2 GB RAM-a in internetni kanal s hitrostjo 512 Kbit /s.

Viber

V zadnjih nekaj letih se je proizvod zmešal. Aplikacija morda ni tako priljubljena med uporabniki računalnikov, vendar dobra polovica lastnikov mobilnih pripomočkov meni, da je "Vyber" najboljši video komunikacijski program za Android. Na splošno več kot polovica tistih, ki sedijo na zaslonu monitorja, namesti ta izdelek samo, da pokliče prijatelje in znance na pametne telefone in tablice.
Prav tako se je ta video komunikacijski program za telefon popolnoma pokazal kot preprost sel. Lahko pošilja ne le standardna sporočila, temveč tudi slike, video posnetke in druge vsebine, ki jih ni mogoče poslati navadnim SMS-om.

Posebne značilnosti proizvoda

Kot pri videokonferencah taka funkcija načeloma ni zagotovljena. Sam vmesnik programa je preprost, da se z njim ne bo treba ukvarjati. Še posebej na uradni spletni strani razvijalca je podrobno navodilo v besedilni in video obliki.
Uporabniki, zlasti lastniki mobilnih pripomočkov, se pozitivno odzivajo na "Vybere" in njegove zmožnosti. Seveda, brez vseprisotnega oglaševanja, se to ni zgodilo, vendar ni takoagresiven, kot v istem "Skype", in se ne pojavlja na vsakem koraku.

Hangouts

Zagotovo se je še kdo spomnil, in morda še vedno uporablja za sekanje in delo skozi pogovor Google Talk znova. Klepetalnice »Hangout« so nasledniki te aplikacije in, kot bi pričakovali, resna napaka.
Lastniki osebnega računalnika lahko varno uporabljajo izdelek z uporabo spletnega vmesnika z nameščenimi vtičniki. Uporabniki "Chroma" ponujajo to priložnost takoj. Vnesite svoj račun "Gmile". Začnite takoj od svojega e-poštnega odjemalca ali storitve Google Plus. Izdelek vam omogoča, da za več kot deset sogovornikov uredite videokonferenco, med pogovorom izvedete kakršne koli zapiske, prikažete zaslon in omejite tudi na Utoubu. Funkcije v programu so precej velike, tako da je mogoče prvi zamenjati. Blagoslov je inteligentni pomočnik čarovnik, ki se bo vzdržal seznanjanja s pomembnim priročnikom in bo v najkrajšem možnem času uporabljal osnovna orodja. Uporabniki so večinoma pozitivni glede tega videoposnetka, zlasti tisti, ki imajo glavno pošto, ki je registrirana v storitvi Gmayl. Prišlo je do nekaterih težav s povezljivostjo z osebnimi računalniki z mobilnimi platformami, vendar je to le redka izjema od pravila. Razlog za to je praviloma presežek vtičnikov brskalnika na namizju.

ooVoo

Program morda ni tako priljubljen kot zgoraj opisani izdelki, vendar razlog za to ni njegova funkcionalnost in učinkovitost. Če primerjate to programsko opremo s Skypeom, potem tukaj vidimo praktično dvojčka, ki nikakor ni podrejenaPredstavljeni izdelek.
Program ponuja uporabniku organizacijo interpretativnega video klepeta za 12 oseb in glasovne klice treh oseb. Omeniti velja tudi vgrajeno funkcijo snemanja telefonskih pogovorov ali videa. Izdelek se je zelo dobro izkazal na mobilnih napravah. Edina priložnost za prehod med sogovorniki je vredna. Ni preneseno in kakovost slike. Popolna resolucija HD na izhodu navdušuje oči in vam omogoča, da si ogledate podrobnosti, kar je še posebej pomembno za tiste, ki pogosto uporabljajo demonstracijo zaslona.

Značilnosti programa

Ker so takšne omejitve za povprečne potrošnike nevidne, jih lahko napredni uporabniki znebijo s plačano naročnino. Izdelek je dober in celo presega starejši "Skype" z nekaterimi kazalniki, vendar razvijalec plača premalo pozornosti promociji projekta, zato nekateri uporabniki niso niti slišali za ooVoo. Potrošniki so glede tega programa popolnoma pozitivni. V mnogih pogledih je dobra in ima zavidljivo funkcionalnost. Poleg tega, če taka vstopna meja praktično ne obstaja: vmesnik je zelo preprost in razumljiv, ga bodo razumeli vsi. Ja, in navodila, in pristojni, na uradni strani razvijalca je dovolj. Zato ne bi smelo biti težav z obvladovanjem.

ICQ

Staro dobro "Asa" je še vedno v postopku in se ne odpira svojemu položaju za začetnike. V zadnjih nekaj letih je program spremenil več gostiteljev, ki so projektu dobesedno dali novo življenje. Posodobljenomotor, kar je v celoti podprlo tako glas in video, ki je bil prej za kljukico hitrejši.
Vmesnik programa je precej poenostavljen, dobra polovica orodja je tako rekoč v intuitivnem območju. Tako je vstopni prag padel na skoraj nič. Prav tako je treba omeniti, da je video v resoluciji 640 s 480 točk. Za običajne video klice je to več kot dovolj, vendar pa zasloni na žalost računalnikov žal ne obstajajo.

Posebne značilnosti programa

Kljub temu je bilo zaradi neupoštevanja sistemskih sredstev, brezplačne licence za distribucijo in pomanjkanja agresivnega oglaševanja zelo priljubljeno. Poleg tega ostaja lastniški čip preteklosti "Asok" - ikone, emoticons, emoji in druge okraske so zadovoljni z njihovo raznolikostjo in dostopnostjo. Uporabniki se na ta sel večinoma pozitivno odzivajo in ne omenjajo nobenih kritičnih pomanjkljivosti. "Asa" je postala precej lepša, funkcionalnejša in stabilnejša od preteklih generacij, čeprav počasi, a še vedno priljubljena.

Sorodne publikacije