Ponudniki Jekaterinburga. Top 5 za swing

Nemogoče si je predstavljati moderno življenje brez interneta. Klepetajte s prijatelji, prenesite film ali si oglejte vreme - vse kar potrebujete je omrežje. Ekaterinburg ima več deset podjetij, ki ponujajo storitve internetne povezave. Prvič, v sobi se izvaja samo kabel, ki ga uporabnik poveže s svojim pripomočkom. Prav tako lahko kupite opremo Wi-Fi in uporabljate internet s telefona ali tabličnega računalnika. Med ogromnim številom podjetij je treba najti tisto, ki nikjer in nikoli ne bo povzročala težav. Tarife, stroški storitev, hitrost povezave - vse to vpliva na izbiro uporabnika. Članek predstavlja pet najboljših ponudnikov Jekaterinburga, katerih ugled in kakovost dela je preverilo na tisoče naročnikov.


5. "Planet"

Ponudnik z najnovejšim internetom. Tarifa je samo dva: ena "Online 22" - 650 rubljev. na mesec, drugi "SuperOnline" - 6619 rubljev. na leto. Vsak priključek do 100 Mb /s in širok nabor digitalnih kanalov. Med lepimi lastnostmi so obljubljena plačilna storitev in brezplačna povezava. Podjetje ima široko povezavo in veliko pozitivnih ocen.

4. Convex

Eden najbolj stabilnih ponudnikov Jekaterinburga. Convex ima lastna omrežja za prenos podatkov na vsa mesta v mestu, kar vam omogoča, da se jih hitro zrušite ali se jim izognete. Med storitvami podjetja je velik izbor spletnih paketov TB + pod ugodnimi pogoji, prav tako pa tudi pridobivanje bonusov za povezano.Na voljo je 24-urna podpora.

3. SkyNet

SkyNet je znani ponudnik Jekaterinburga, ki je na trgu že več kot 20 let. Tarife so številne: od 40 Mbps do 40 rubljev, do 100 Mbps za 680 rubljev. Stroški storitev že vključujejo osnovne kanale digitalne televizije in 64 HD. Hitrost lahko nadzorujete s storitvijo SpeedTest na spletnem mestu podjetja.


Poleg tega lahko namestite dodatno programsko opremo in protivirusni program. Skratka, optimalni internetni ponudnik s standardnim naborom storitev, vendar visoko kakovostne komunikacije.

2. "House.u"

Eden največjih ponudnikov Jekaterinburga in celotne Rusije. Za naročnike "House.u" po vsem mestu delujejo proste dostopne točke z največjo hitrostjo. Ogromna izbira tarif, kvalificirana podporna storitev, stalni popusti - vse to naredi podjetje eno od vodilnih na trgu in v usmerjevalnikih uporabnikov.

1. "Insis"

Zmagovalec te ocene izvajalcev v Jekaterinburgu. Kakovostna povezava, povprečna cena za storitve, stabilno delo z internetno povezavo in digitalna TV. Lahko se obrnete na telefon in internet. Povezava v 2 dneh po nanosu.

Sorodne publikacije