Kakšen telefon je Putin? Ni resnega vprašanja z resnim odgovorom

Kadar so ljudje bolj ali manj znani, jih pritegne pozornost prebivalstva in tiska. Govori se o vsakem vogalu: kako se oblačijo, jedo, komu komunicirati. Ljudje so se vedno zanimali za življenje svojih idolov. Kaj naj rečem o glavnih organih celega sveta - predsedniki in njihovi pomočniki. Včasih si običajen človek resnično želi primerjati, kako živi vodja države, ki ločuje življenje prve osebe neke države od nekega nadnaravnega. Ali pa je ista oseba kot vsi drugi. Mnogi se sprašujejo, kateri telefon je v Putinu. Na srečo so zdaj socialna omrežja, ki vam pomagajo slediti vsakemu koraku svojega idola.
Kateri modeli telefonov imajo prednost pri vodjih sveta?

Kljub povečanemu tveganju, da bi jih slišali vohuni, tudi predsedniki in predsedniki vlad ne morejo zavrniti svetovnega blaga. Uporabniki socialnih omrežij že dolgo uporabljajo Dmitrija Medvedjeva z "jabolčnim" telefonom v rokah. Ali gledati Ramzana Kadirova, ki bo med pogovorom naredil še eno salf. Tudi za ostale vplivne ljudi na svetovni ravni so se odpravili:
 • Angela Merkel uporablja dva telefona hkrati: Nokia in BlackBerry. Prva je potrebna za osebne namene, druga pa samo za politična pogajanja.
 • Barack Obama, nekdanji ameriški predsednik, ne sprejema nobene blagovne znamke, razen BlackBerryja. Menijo, da so telefoni te blagovne znamke najbolj zanesljivi v smislu poslušanja.
 • Kim Chen Ying pred kratkimEden od sestankov je bil upodobljen s pametnim telefonom na mizi, močno podoben enemu od modelov HTC.
 • Nawaz Sharif, pakistanski predsednik vlade, uporablja tri pametne telefone hkrati: Samsung, Apple in BlackBerry.
 • Francois Hollande ne more zapustiti Appleovih pripomočkov.
 • To so bili glavni ljudje iz drugih držav, vendar so naši ljudje bolj zainteresirani za to, kar se dogaja v njegovi domovini. Še posebej, je zanimivo izvedeti, in kaj telefon Putin - najpomembnejša oseba v Rusiji?


  Katere telefone je videl Volodymyr Volodymyrovych

  Ruski predsednik Vladimir Putin je po besedah ​​Forbesa zadnjih 4 let najbolj vplivna oseba na svetu. Seveda so bili mediji, kot tudi navadni državljani, vedno zainteresirani za dodatne informacije o vodji svetovnega razreda, še posebej, da so vsi zainteresirani, kakšen telefon Putinu. Vodja države je z mobilnim telefonom v rokah videl le enkrat. To se je zgodilo v regiji Nižni Novgorod med množičnimi požari. Volodymyr Volodymyrovych nujno poklicati Dmitry Medvedjev. Model telefon - Nokia E 90. Kasneje pa se je izkazalo, da je telefon enega od spremljevalcev. Nihče nikoli ni uspel določiti našega predsednika z lastnim mobilnim telefonom.

  Telefon Vladimirja Putina: telefonska številka

  Za vse državljane Ruske federacije je občasno na voljo telefon za vročo telefonijo. Klic po vsej Rusiji je popolnoma brezplačen, medtem ko ima vsakdo, ki ima priložnost zapustiti željopritožb v zvezi z delom vladnih organov v določenih regijah. Seveda, to ni neposreden telefon Vladimirja Putina in ne bo mogel govoriti z njim osebno. Prebivalstvo pa zagotavlja, da so vse vloge obravnavane, toda najresnejši in najpomembnejši bo zagotovo dosegel predsednika.
  Glavno pravilo - brez anonimnih klicev. Ob prijavi na telefonsko številko je državljan dolžan navesti svoje polno ime, priimek in patronymic, ter naslov prebivališča. Poleg klica lahko vsakdo na e-poštni naslov napiše SMS za brezplačno kratko številko ali celo pismo. Vse stike lahko najdete na posebni spletni strani Kremlja.

  Putinov mobilni telefon, ki ga trenutno uporablja.

  Uporaba mobilne komunikacije je za predsednika dejansko zelo tvegana, zlasti ker v Rusiji ni zaprte povezave. Ko Vladimir Volodymyrovych mora poklicati, uporablja telefone z žičnim omrežjem iz Kremlja in mobilne telefone iz avtomobila s satelitsko povezavo. Seveda, ti telefoni niso podobni našim običajnim pametnim telefonom s kupom aplikacij.
  Kot je rad šalil o tem, predsednik sam: "Če bi imel osebni telefon, je poklical brez prekinitve." Nikoli ni prikril svojega strahu in manije preganjanja. Resnično, za to obstajajo dobri razlogi. "Torej, kakšen telefon je Putin?" - vprašaš. Najverjetneje sploh nima telefona. On se bolj vmeša z njim kot da bi prinesel koristi. Da, in sam predsednik priznava, da nima nobenih simpatij do različnih pripomočkov.

  Sorodne publikacije