Platforma za ustvarjanje spletne trgovine InSales: pregledi, opisi, prednosti

Danes so spletne trgovine zelo priljubljene zaradi številnih prednosti. Glavna prednost takšne trgovine, brez dvoma, je njeno udobje. Z vidika kupcev, kako deluje spletna trgovina in zakaj temelji, je vse jasno. Toda ustvarjalci imajo veliko vprašanj. Kako organizirati ta "nakupovalni center", da bo uspešen? Kako jo ustvariti v informacijski mreži? In še veliko drugih problemov. Torej, kako so najljubše vse platforme za trgovanje?


Raznolikost stavkov

Do danes na internetu obstaja veliko platform, ki omogočajo ustvarjanje spletne trgovine. Po svojem pomenu jih lahko primerjamo s temeljem za dom. Kako bo, zgradba bo enaka.
Včasih je težko zbrati potrebno mesto za sebe. Konec koncev morate razumeti, katera bo uspešno delovala s predstavitvijo spletne trgovine. Med najpogosteje uporabljenimi skripti je InSales eno od vodilnih mest. Povratne informacije uporabnikov potrjuje dejstvo, da je ta platforma ena najboljših za ustvarjanje spletne trgovine.

Zakaj ta projekt?

InSales je platforma za ustvarjanje spletne trgovine, ki ni le osnova za nadaljnje delo. Predstavlja celoten sistem, ki dobesedno širi vsebine na policah. Ta platforma se je pojavila leta 2008 v Rusiji. Leta 2011 je bila ustanovljena v Kazahstanu in Ukrajini. Hkrati pa je njegov edini namen - uporabiti za ustvarjanjespletne trgovine.


Projekt se je pojavil na trgu v času, ko še ni bilo tako veliko predlogov za e-trgovino. In to je imelo vlogo pri popularizaciji mladega podjetja. Zanimajo jih podjetniki malih in srednjih podjetij. Kaj je platforma InSales? Povratne informacije uporabnikov kažejo, da je ta projekt pripravljena rešitev, ki vam omogoča, da ustvarite spletno trgovino, ne da bi razumeli tehnične podrobnosti ustvarjanja spletnega mesta. Vse, kar je potrebno za spletno trgovanje, je znotraj te platforme. Zato z njim ni potrebno izvajati nobene posodobitve, spreminjati ali ustvarjati baze podatkov, namestiti na gostovanje. Ta platforma za ustvarjanje spletne trgovine je že konfigurirana. Za njeno delo je dovolj, da se registrirate na spletni strani insales.ru, da v trgovino ustvarite svoje blago, da določite načine plačila in dostave, da dodate na spletno stran svojo domeno. Vse. Prodaja se lahko začne.
Kakšne so prednosti platforme InSales? Povratne informacije uporabnikov kažejo, da je namesto tradicionalnega GMS to celovita storitev. In to je zelo priročno za podjetja. Veliko bolj udobno in ekonomično je kontaktirati izvajalca, ki je odgovoren za razvoj in nadaljnji razvoj sistema, izvajanje tehničnih nalog, integracijo najnovejših metod promocije in dostave, skaliranje obremenitve, gostovanje, prikaz DDoS napadov in administracijo. S storitvami podjetja InSales ne boste morali ustvariti lastnega IT oddelka, hkrati pa boste pridobili pomembne koristi pri porabi.finančnih sredstev. Navsezadnje je naročnina, ki jo je treba plačati za storitev, včasih manjša od plače celo zaposlenega za polni delovni čas.

Vmesnik

Kakšen vtis ima InSales? Povratne informacije tistih, ki so se začele spoznavati s platformo, pravijo, da je prvi obisk prijeten vtis. Stran je ustvarjena s pravo barvno distribucijo in ima priročno izmenjavo informacij. Takoj takoj prikaže ciljno publiko in opiše glavne značilnosti projekta. Vir vam omogoča, da uporabite njegove funkcije popolnoma brezplačno za dva tedna. Hkrati ni predvidena nobena omejitev funkcionalnosti. Vsi deli spletnega mesta InSales.ru imajo specifično in razumljivo okvaro. Tukaj lahko uporabniki najdejo strani, kot so: - "Partnerji";
- "pregledi";
- "storitve";
- "Tarife";
- "Platforma". Na desni strani je okno spletnega svetovalca. Lahko ga namestite z enim klikom miške. Obstoječi na spletnem mestu imajo gumbi "Ustvari brezplačno trgovino" in "Ustvari trgovino" enak namen. Ko kliknete enega od njih, uporabniki padejo na stran, ki ima natanko ista polja kot na dnu glavne strani. Dejstvo, da platforma InSales dobiva povratne informacije kot odličen projekt, ni presenetljivo. Konec koncev, leta 2015, je podjetje-ustvarjalec prejel njeno nagrado na tekmovanju Zlata spletna stran v nominaciji "Best Service Site".

Registracija

Kako postati uporabnik storitve InSales? Za to bo potrebna majhna stopnjaregistracijo Najprej morate vnesti e-pošto, ki jo bo uporabnik kasneje zaprosil za upravljanje trgovine. Potrebujete tudi geslo, ki ne sme biti krajše od 6 znakov. V odsotnosti domene ne morete vnesti ničesar. Na tej stopnji lahko na primer zaprosite za spletnega svetovalca, ali ne bo težko nadalje povezati domene s spletno trgovino? Odgovor vas ne bo dolgo čakal in boste prispeli v 3 minutah. Svetovalec za tehnično podporo bo uporabniku pojasnil, da je postopek registracije domene preprost. To lahko storite sami, tako da ob obisku spletnega mesta v razdelku "Nastavitve" izberete okno "Domene".
Po registraciji je uporabnik povabljen, da sam izbere eno od devetih predlog, ki se prikažejo na zaslonu. To je potreben korak, potreben za ustvarjanje trgovine InSales. Skupaj projekt ponuja več kot sto predlog, od katerih so nekatere plačane, druge pa so brezplačne. O njih bomo razpravljali spodaj. Doslej morate izbrati katerokoli od njih in postopek registracije bo zaključen. Kako to storiti? Preprosto. Z levim gumbom miške kliknite gumb "Izberi".

Vnos potrebnih informacij

Da bi odprli spletno trgovino na platformi InSales, morate po zaključku postopka registracije sistem v okno vnesti zahtevane podatke. To je upravni del trgovine, ki določa njegovo ime, značilnosti prodanega izdelka in kontaktne podatke podjetnika. In tukaj je naloga ustvarjanjaSpletna trgovina se konča. Kar nekaj je ostalo, dodajte izdelek s klikom na ustrezen gumb. Na tej točki je treba upoštevati, da lahko takoj izpolnite informacije s filtri SEA, ki bodo iskalnikom omogočile, da najdejo stran, ustvarjeno z izdelkom. Pri vnosu podatkov ne pozabite na edinstvenost vsebine, ki jo ponujate, kot tudi na možnost spreminjanja videza besedilnega sporočila. Naslednji korak je, da kliknete gumb "Ustvari" in nato "Zapri". Na tej stopnji je problem rešen. Po tem boste morali nastaviti najprimernejše možnosti pošiljanja. V tem ni nič zapletenega. Izbira dostave se izvede v želenem oknu. Na primer, to je lahko ruska pošta. Podoben način je dober pri naročanju prevelikih izdelkov. Upoštevati je treba, da morate pri označevanju novega načina dostave v trgovinski kartici, ki je vidna na levi strani menija, določiti regijo, v kateri se nahaja trgovina. Po vnosu vseh potrebnih parametrov morate klikniti na gumb "Ustvari".

Delo spletne trgovine

Po popolni izpolnitvi vseh informacij, ki so bile pozvane, da določijo InSales (oblikovalec spletnih strani), lahko začnete uporabljati spletno točko prodaje.
Poleg imena trgovine je ikona s tremi vodoravnimi črtami. Če kliknete nanj, z levim gumbom miške, vas bo odpeljal na spletno mesto novo ustvarjene trgovine. Vse spremembe spletnega mesta se lahko izvedejo v Nastavitvah. Najpomembnejša stran pisarneTrgovina ima oddelek "Blago". Z njegovo pomočjo se upravljanje z izdelki nahaja na oknu spletne trgovalne točke. Po drugi strani pa obstajajo trije pododdelki: 1. "Vse blago". Vsebuje seznam tistih izdelkov, ki so prikazani v izložbi. Uporabite to enoto za izvedbo množičnih transakcij z blagom, tj. Njihov prikaz in prikrivanje, odstranitev in dodajanje, spremembo bilanc in cen itd. V tem razdelku je blago, ki je razdeljeno v eno ali drugo kategorijo. Tukaj lahko izvajate enake operacije kot v razdelku "Vse blago", vendar znotraj ene ali druge kategorije. 3. "Pregledi". Ta enota ureja preglede. Storitev InSales vam omogoča, da se ukvarjate z velikim številom izdelkov hkrati. Če želite to narediti, uporabite potrditveno polje "Izbira", ki označuje vse, kar je na trenutni strani. En ali drug izdelek se lahko doda v eni ali več kategorijah. V ta namen je ikona »Dodaj v kategorijo«. Glede na povratne informacije uporabnikov je ta funkcija zelo priročna. V primeru napake pri izbiri lahko preprosto odstranite en klik. Sistem za upravljanje vsebin spletne trgovine vam omogoča, da blago postavite ali skrijete iz vitrine. Kliknite ikono s prečrtanim očesom. Podobne ukrepe je treba izvesti za prikaz prej skritega izdelka. Samo v tem primeru morate pritisniti gumb z odprtim očesom. Za udobje uporabnika ponuja različne zasnove InSales. DaSkrito blago se razlikuje od barve, ki jo prikaže povezava do imena. V prvi različici je siva, v drugi pa modra. Določeno blago se lahko v celoti odstrani iz sistema ali samo iz kategorije, v kateri se nahaja.
Za uporabnike so zelo pomembne obsežne operacije z imeni prodanega izdelka. Za njihovo izvedbo morate iti na element "Več". Kaj ponuja priložnosti? Na primer, izberite obstoječi imenik, ki ga zanima število sorodnih izdelkov, in jih dodajte izbranemu imeniku. Vendar pa je treba glede na povratne informacije uporabnika to funkcijo uporabljati zelo previdno. Navsezadnje obstaja verjetnost, da bo blago med blagom medsebojno povezano. To pomeni, da so lahko pri izbiri te možnosti vsi izdelki med seboj povezani. Če se to zgodi, se ne bo samodejno izbrisalo. V vsak izdelek, ki je vključen v vzpostavljeno povezavo, bo treba vnesti ločeno, da bodo dodatne informacije odstranjene ročno. InSales ru lahko odstranite povezane izdelke, in tudi ponastavite ali dodajte podobne izdelke, ki so na voljo za prodajo. Razvijalec predlaga uporabo ikone "Dodaj parameter" za množično dodajanje parametrov izdelkom. Obstaja obratna funkcija. Omogoča vam ponastavitev naključno dodanega parametra. Pri delu z izdelkom lahko uporabite funkcijo, ki vam omogoča namestitev kategorije kanonskega URL-ja. Ta konfiguracija je potrebna za pravilno indeksiranje izdelka, ki se nahaja istočasno v več kategorijah, iskalnikih. Prikladno, glede na povratne informacije uporabnikov, obstaja meni "Dodajizdelek ". To lahko storite ročno in s pomočjo uvoza iz sistema zlogov in datotek. Kako vam InSales omogoča krmarjenje po straneh? To lahko storite na dva načina. Prva je, da se stran obrne. Tudi določena stran morda ne bo mogoča. Druga možnost ima nekatere omejitve. Možnosti, ki so na voljo, so 13 strani. To je prva, zadnja, pa tudi 11 sosednjih sedanjih. Za hitro iskanje enega ali drugega izdelka v katalogu je dovolj, da uporabite iskalni niz. S svojo pomočjo se izdelki izberejo po imenu, po izdelku ali po opisu.

Predloge

Lahko jih spremenite z možnostjo "Design", ki se nahaja v grafičnem meniju. Za InSales so na voljo brezplačne predloge. Njihovo število je 23. Obstajajo tudi plačane predloge (84 kosov). Vse so ustvarili strokovnjaki podjetja in so popolnoma odprti za revizijo in prilagoditve. Predloga je urejena z uporabo poenostavljenega urejevalnika ali HTML /CSS. Glede na uporabniške ocene je prva različica zelo priročna. Urednik vsebuje glavna orodja za oblikovanje, ki jih je ustvaril Microsoft Word. To je delo z barvami in povezavami, s tabelami in slikami.
Če teme za InSale ne ustrezajo uporabniku, potem lahko kupi predlogo na ločenem mestu. Po tem se boste morali obrniti na podjetje za zagotavljanje storitev za integracijo kupljenega izdelka. To delo se plača, njegova cena pa se spreminja glede na kompleksnost predloge. Stroški takšne storitve se začnejo pri 20tisoč rubljev Vendar je treba upoštevati, da vključuje tudi nakup same predloge. Predstavniki podjetja InSales ga bodo kupili, nato pa ga bodo namestili.

Tehnična podpora

Ta funkcija je v platformi InSales na ustrezni ravni. To potrjujejo številni uporabniški pregledi. Mnenja pričajo, da se delo na spletni strani svetovalcev sreča dovolj hitro. Uporabniki dobijo potrebna pojasnila v nekaj minutah. V zvezi z naslednjimi vprašanji se svetovalci na njih odzovejo skoraj takoj. Njihovi specifični odgovori. Uporabniki opozarjajo, da je včasih le besedilo kopirano iz navodil, toda to je točno tam, kjer je potrebno za reševanje naloge.
Stran ima odsek F. A. O. Prav tako je zelo pomemben. Poleg tega platforma InSales ponuja 24-urno telefonsko podporo 24 ur na dan, spletno svetovanje in elektronsko pošto. Uporabniki opažajo udobje projekta zaradi možnosti prejema odgovorov na pravna vprašanja, interakcije s partnerji v trgovini, povečanja prodaje, itd. Slabosti podjetja InSales so zajete v odsotnosti video navodil glede dela zaledne službe.

Sistem za upravljanje vsebin

Platforma InSales je uvrščena na prvo mesto v CMS za spletno trgovino. Sestavljen je iz informacij, pridobljenih iz naprav, ki so bile izdelane na lokacijah. Informacije o tem, kateri CMS za spletno trgovino uporablja ena ali druga platforma, se redno spremljajo po programski poti.
InSales je vsestranskiplatforma, na kateri je enostavno začeti spletno prodajo. Med CMS za spletne trgovine ponuja številne že pripravljene predloge, kataloge že pripravljenih rešitev, ki vključujejo sinhronizacijo z 1 C, Yandex-Casio itd., Kot tudi gostovanje. Uporabniki pustijo pozitivne povratne informacije na platformi, ki hkrati vsebuje vse potrebne sisteme za upravljanje vsebin, ki so popolnoma v medsebojni interakciji, kar omogoča dobesedno dva klika, da ustvarite čudovito, priročno spletno trgovino.

Privabljanje kupcev

Obstaja veliko načinov, kako lahko povečate količino blaga, ki se prodaja v spletni trgovini. Najbolj priljubljeni med njimi so: 1. Kontekstno oglaševanje. Deluje na zahtevo. Da bi dobili neposreden odgovor, sistem uporablja ključne fraze, ki vsebujejo besede, s katerimi uporabniki iščejo določen izdelek in storitev. 2. Tematski oglasi po vsebini in interesih. Zajema več deset tisoč lokacij, ki se nahajajo v Googlovem omrežju, "Yandex", kot tudi v zunanjih omrežjih. To vam omogoča, da razširite občinstvo in prinesete veliko število strank v vašo spletno trgovino. InSales ponuja storitev za postavitev kontekstualnega oglaševanja kot tudi SEO promocijo spletnega mesta. V okviru teh del je izbor zahtev, preko katerih bodo sodelovali kupci spletne trgovine. V njem so napisana posebna besedila, konfigurirana je preusmeritev strani, napisane so ustrezne metaoznake in ustvarjena je posebna struktura strani, ki je veljavna z vidika iskalnika.sistemov.

Sorodne publikacije